Menu

Další

UFC Fight Night

Ion Cutelaba - Devin Clark

Vítěz: Cutelaba

konec

19.09.2021, 03:06 • UFC Apex, Las Vegas • Patrik Czepiec

Vítěz: Ion Cutelaba (na body – jednomyslně)

Druhé dominantní vítězství na body na hlavní kartě, tentokrát v mužském podání. Ion Cutelaba už zřejmě není takovým bláznem, jak jsme u něj byli zvyklí. V prvním kole se na soupeři sice vyřádil a téměř ho i ukončil, když ale viděl, že mu bude stačit kontrola v takedownech a udržení vzdálenosti, nikam se nehnal. Clark nenašel šanci na vzdor, zápas téměř vzdal po druhém kole, nakonec se ovšem probojoval k bodovým lístkům. Ty ovšem získal Cutelaba, který slibuje, že je zpátky a mnohem vyzrálejší. Potvrdil to už dnešním výkonem, takže uvidíme, co do UFC přinese v budoucnu.

00:01

Zajímavý moment v rohu Clarka, který chvíli uvažoval nad ukončením utkání, ale rozhodl se pokračovat. Pak ho ještě kontroloval doktor, ale ani on nevznáší protesty.

03:49

Nádherné koleno! V klinči našel Cutelaba prostor a Clark schytal hodně tvrdý direkt. Těžko si vysvětlovat jeho neuvěřitelnou odolnost.

02:58

Zdálo se, že musí být konec! Myslel si to ovšem i Cutelaba a dal Clarkovi dvě vteřiny na to, aby se opět vzpamatoval. Tlak pokračuje na zemi.

Ion Cutelaba - Devin Clark

Vítěz: Cutelaba

konec


Rozhodčí: Keith Peterson