Menu

Další

UFC Fight Night

Ariane Lipskiová - Mandy Böhmová

Vítěz: Lipskiová

konec

19.09.2021, 02:40 • UFC Apex, Las Vegas • Patrik Czepiec

On-line přenos je u konce. Sledujte s námi i další zápasy na hlavní kartě. (03:00:05)

Vítězka: Ariane Lipskiová (na body – jednomyslně)

Dominantní výkon od počátku do konce. Brazilská zápasnice Ariane Lipskiová měla několik skvělých momentů, kdy mohla Böhmovou poslat do věčných lovišť, ale Němka ukázala tvrdý kořínek. Přežila tři kritické momenty ve všech kolech, kdy už se zdálo, že skutečně nemá na to pokračovat. To ale neznamená, že by mohla pomýšlet na vítězství na body. Všichni tři sudí viděli jasné vládnutí Brazilky v poměru 3:0. Pokud bude dále zlepšovat svůj box a ukáže nám něco ze svého umění na zemi, může se stát jistě ještě věhlasnější zápasnicí.

05:00

Konec zápasu

04:50

Ještě jedna postojová přestřelka, při které se Böhmová pokusila o rozhodující high kick a Brazilka zase o kýžené KO. Ani jedno se nepovede.

04:26

Závěr duelu ale přece jen proběhne spíše na zemi, protože Böhmová už nemá sílu na to vstát.

03:50

Trochu netradiční počínání, které se vymyká stereotypům o typické Brazilce. Lipskiová si nechává soupeřku postavit, aby mohla zkusit zaútočit na knockout.

03:28

Lipskiová ztratila hodně sil, je si ovšem vědoma, že Böhmová už ji prakticky nemůže ohrozit.

02:39

Na druhou stranu je třeba vyseknout poklonu před Böhmovou za to, co vše vydrží. Po dalším „zaušáku“ už se zdála být hotová, jenže ještě polapila dech a brání se na podlaze.

01:52

Teď už Böhmová nechává ruce v podstatě podél těla. Možná chce protivnici vyprovokovat k nepozornosti, ale Ariane je jako stroj.

01:14

Němka začíná připomínat zombie, které se snaží zakousnout. Jenže malátný pohyb ve stísněném oktagonu většinou nevěstí nic dobrého.

00:39

Další nádherný moment v podání Brazilky. Ve chvíli, kdy si šla Mandy pro takedown, vystřihla Lipskiová high kick a odmítla jakékoliv komplikace.

00:17

Ve tváři má Böhmová výraz, jako by se s ničím podobným za svou profesionální kariéru nesetkala.

00:01

Začátek 3. kola

05:00

Konec 2. kola

04:33

V tomto kole oficiálně jen čtyři údery pro Němku, která si po dalším perfektním direktu Brazilky sedla na zem. Zatím to ale na ukončení nestačí.

03:57

Böhmová nechává ruce hodně dole. Je vidět, jak se Lipskiová snaží vytvořit pozici pro finální údery.

03:19

Velmi chabě načasovaný spinning elbow Lipskiová odcouvá a už se zase tlačí soupeřce na tělo. Mandy Böhmová ve druhé rundě nestíhá.

02:31

Teď si zkoušela německá bojovnice dojít pro takedown, ale síly jí to neumožnily. Těžko říct, zda jí tolik kyslíku sebralo první kolo, ale v podobném tempu nemůže dlouho vydržet. Soupeřka bude nedorazy trestat.

01:48

Konečně se k ataku odhodlala už také Böhmová, zatím ale předvádí příliš málo aktivity k tomu, aby duel ovládla na body.

Ariane Lipskiová - Mandy Böhmová

Vítěz: Lipskiová

konec


Rozhodčí: Mark Smith