Menu

Další

UFC Fight Night

Joaquin Buckley - Antônio Arroyo

Vítěz: Buckley

konec

19.09.2021, 01:22 • UFC Apex, Las Vegas • Patrik Czepiec

On-line přenos je u konce. Sledujte s námi i další zápasy na hlavní kartě. (01:43:24)

Vítěz: Joaquin Buckley (TKO)
Poslední kolo nakonec přineslo rozhodnutí před časovým limitem. Joaquin Buckley měl dobře našlápnuto i směrem k bodovým lístkům, ovšem rozhodl se s duelem skoncovat dříve. Poté, co mu na čele vyrašila obrovská boule, prásknul do bot, tvrdým úderem do zadní části hlavy Arroya otřásl a na cestu mu přidal několik mocných ran na zemi. Arroyo se nezúčastnil ani oficiálního vyhlášení, i když následně přišel soupeři podat ruku. Takticky svázaný duel má tedy atraktivní vyústění.

02:26

Konec zápasu

02:26

A je konec! Snad první delší kombinace v utkání se Buckleymu povedla proměnit ve vítězství. První úder byl sice diskutabilní, když mířil na oblast zátylku, ovšem Mark Smith vše sledoval zblízka a nechal utkání pokračovat. Buckley nalomeného soupeře poslal k zemi a několika tvrdými údery donutil rozhodčího k finálnímu zásahu. Antônio Arroyo si odnese i krvavé zranění.

02:18

Nyní zaútočil Buckley na žebra.

01:38

Buckleymu se na čele vytvořila poměrně velká boule, zatím ho ovšem nelimituje při výkonu. Těžko říct, kdy přesně došlo k inkriminovanému momentu, který ji způsobil.

00:50

Nyní se Američan dostal na zem a v pozici želvy čekal, co Antônio Arroyo vymyslí. Ten byl po chvíli v zádech, ale naštěstí pro Buckleyho nepřišel se zásadním chvatem.

00:29

Začínáme jako ve všech kolech. Joaquin Buckley okopává stojícího soupeře.

05:00

Konec 2. kola

04:51

Závěrečný kop má na svědomí Antônio Arroyo, kolo mu to ale zřejmě nevyhraje. Američan se snažil více.

04:02

Celou dobu si zřejmě Antônio Arroyo připravoval naskočené koleno, které se mu sice povedlo vystřihnout, ale Buckley jej okamžitě svázal, i když se úderu nevyhnul. Znovu probíhá tahanice u pletiva.

03:37

Kop na žebra inkasoval Arroyo, který ve druhém kole přece jen polevil a ztrácí jej.

03:02

Už jsou zase oba borci na středu jako kohouti na smetišti. Nic si nedarují, pořád jde ale o takticky svázaný zápas bez delších kombinací.

02:36

Jsme v první delší klinči u pletiva, navázal ji Buckley, který zatím dělá zápas. Jenže Antônio Arroyo rychle situaci otáčí.

02:01

Hezký calfkick předvedl Brazilec, musel by ovšem tuto zbraň využívat častěji, aby mohla mít nějaký dlouhodobý účinek.

01:26

Od startu této části utkání boxuje lépe Joaquin Buckley. Zatím mu to na vítězství může stačit.

00:54

Nyní ze zadní ruky útočil Antônio Arroyo. Oběma borců jde ovšem spíše víření vzduchu než přesné zasahování.

00:22

Do dalšího kola vstoupil Buckley hodně motivovaný a předvádí sérii kopů. Jenže na hlavu se zatím netrefil, Arroyo blokuje.

00:01

Začátek 2. kola

Joaquin Buckley - Antônio Arroyo

Vítěz: Buckley

konec


Rozhodčí: Mark Smith