Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Espanyol Barcelona

2:2

konec (2:1)

19.09.2021, 18:30 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 5. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.85 3.59 4.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:9. (20:31:36)
Je konec! Real Betis nakonec uhrál s Espanyolem Barcelona remízu 2:2. Po čtvrthodině hry sice poslal hosty do vedení Aleix Vidal, ale domácí v závěru poločasu dokázali výsledek otočit. Nejprve srovnal Willian José a v závěru nastavení poslal Real Betis do vedení Nabil Fékir. Po změně stran domácí dlouho vládli na trávníku, ale v 78. minutě byl vyloučen Pezzella. Od té doby Espanyol přidal na tempu a v nastavení se o vyrovnání postaral Cabrera.

90+8

Konec zápasu.

90+8

Espanyol právě vstřelil branku!
Neskutečné! Hosté se v poslední minutě nastavení dočkali vytouženého vyrovnání! Po obrovském závaru před brankou Betisu se do odraženého míče opřel LEANDRO CABRERA a jeho pokus skončil v síti!

90+7

Žlutou kartu dostává Leandro Cabrera (Espanyol Barcelona).

90+6

Žlutou kartu dostává Claudio Bravo (Real Betis).

90+5

Guardado si skvěle pokryl míč v blízkosti vlastní šestnáctky, kde po něm sáhl jeden ze soupeřů a poslal jej k zemi.

90+4

Espanyol se usadil kolem velkého vápna, ale přízemní centr z levé strany si domácí defenziva bez větších problémů pohlídala.

90+3

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Raúl de Tomás, přichází Nany Landry Dimata.

90+2

Žlutou kartu dostává Raúl de Tomás (Espanyol Barcelona).

90+1

Nastavuje se osm minut!

90

Espanyol se znovu usadil na polovině domácích, kde hosté kombinují, ale přihrávka na pravou stranu pro změnu skončila v zámezí.

89

Žlutou kartu dostává Andrés Guardado (Real Betis).

88

Guardado rozkmital své rychlé nohy po levém křídle a odcentroval do šestnáctky. Na jeho přízemní pobídku ale nikdo v zelenobílém nedosáhl.

87

Sergi Darder potáhl míč středem hrací plochy na polovinu Realu Betis, kde přenesl míč na křídlo, ale domácí se v defenzivě rychle srovnali.

86

Hosté se znovu dostali do zakončení, ale jejich snaha byla zbytečná, jelikož praporek asistenta rozhočího rychle vylétl nad hlavu.

85

Obrovská šance Espanyolu! Na malém vápně se k míči dostal Wu Lei, ale placírkou trefil jen prostor, kde stál domácí brankář!

84

Espanyol se prodral k míči a usadil se na polovině soupeře. Fotbalisté v červených dresech ale kombinují daleko od velkého vápna.

83

Domácí se usadili na polovině soupeře, kde drží míč na svých kopačkách a nedostávají se do zakončení. Betis si chce pohlídat vedení.

82

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Aleix Vidal, přichází Nico Melamed.

80

Nabil Fékir střílel z hranice velkého vápna, ale jeho dělovka skončila na bloku prvního obránce, který míč srazil ven z pokutového území.

79

Hector Bellerín na pravé straně vybojoval odražený míč a odkopl jej do bezpečí. Domácí celek se rázem hodně snadno dostává pod tlak.

78

Tak pozor! Celou akci ještě řešil VAR a Pezzella nakonec vidí červenou kartu!

77

Hra se v posledních minutách hodně kouskuje. Hostující Vidal se nyní drží za levou nohu po zákroku jednoho z domácích obránců.

76

Žlutou kartu dostává Aleix Vidal (Espanyol Barcelona).
Žlutou kartu dostává Adria Giner Pedrosa (Espanyol Barcelona).

75

Žlutou kartu dostává Germán Pezzella (Real Betis).

74

Espanyol se ještě tlačí na polovinu Realu Betis, ale hosté zatím kombinují daleko od branky domácího mužstva.

73

Sergi Darder si dobře pokryl míč tělem a byl faulován domácím Nabilem Fékirem, který jej poslal k zemi zatažením za dres.

72

Real Betis už se opět usadil na polovině soupeře, kde hodně riskoval brankář Lopez, ale nakonec těžkou situaci se zpracováním zvládl.

71

Střídající Willian José je na střídačce v péči lékařů, kteří se starají o jeho levé koleno. Tohle může být pro domácí velká ztráta.

70

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Willian José, přichází Borja Iglesias.
Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází William Carvalho, přichází Andrés Guardado.

68

Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda se bude muset střídat.

66

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Rodri, přichází Víctor Camarasa.
Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Juanmi.

65

Domácí se usadili na polovině soupeře, nicméně jejich kombinace skončila nepřesnou přihrávkou do pokutového území.

64

Adrián Embarba si na pravé straně našel odražený míč, odkud jej pohotově dloubl do šestnáctky, nicméně tam si pro něj došel domácí brankář.

63

Héctor Bellerín se hnal za přihrávkou na levou stranu hrací plochy, jenže se mu pod nohy položil obětavý obránce, který míč špičkou kopačky odehrál do autu.

62

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Óscar Gil, přichází Lej Wu.

62

Právě Nabil Fékir dostal ještě jednu šanci k odcentrování do pokutového území soupeře, ale jeho dloubáček si obrana s velkým přehledem pohlídala.

61

Alex Moreno vhazoval na levé straně hrací plochy, jenže jeho pobídku dohnal Fékir až na brankové čáře, odkud už nepředložil do vápna nebezpečný centr.

60

Je za námi hodina hry a domácí Real Betis stále tlačí na polovině soupeře. Zadáci Espanyolu už jsou v některých situacích hodně unavení.

59

Fékir se krásnou kličkou zbavil napadajícího soupeře, který jej taktickým faulem musel srazit k zemi. Rozehrávat tak bude domácí Real Betis.

58

Hostující brankář si dal pozor na další centr z pravé strany a konečky prstů vyboxoval míč ven z pokutového území. Odražený míč znovu získali domácí.

57

Domácí Real Betis si po změně stran s velkým přehledem drží své vedení. Hostující Espanyol se prakticky nedostává ven ze své poloviny.

56

Canales se po rohovém kopu hnal za přetaženým centrem, ale jeho dělovka levačkou skončila vysoko nad břevnem hostující svatyně.

55

Fékir si dobře pokryl míč na polovině soupeře a hostující Baré jej zatažením za dres poslal k zemi. Rozhodčí nařídil přímý kop pro Betis.

54

Willian José si pohybem řekl o přihrávku z autového vhazování, ale nedokázal si obhodit prvního soupeře v červeném dresu Espanyolu.

53

Další obrovská šance Realu Betis! Z hranice velkého vápna zakončil Fékir, jehož přízemní dělovku Lopez vyrazil pravou nohou mimo tři tyče!

52

Fékir si křikl o přihrávku na pravou stranu, odkud pohotově poslal příhrávku na malé vápno, ale Willianu Josému scházel k zakončení krok.

51

Canales operoval s míčem u nohy na levé straně hrací plochy, jenže nedokázal najít nikoho ze svých spoluhráčů v zelenobílých dresech.

50

Na další přihrávku do pokutového území číhal Canales, ale ani on nedostal prostor, z nějž by mohl zakončit. Vstup do druhého poločasu ale jednoznačně patří týmu ze Sevilly.

49

Domácí se znovu dostali do pokutového území. Carvalho dloubl míč za obranu, ale dobíhající Rodri levačkou z ostrého úhlu zakončil nad břevno.

48

Domácí se v úvodu druhého poločasu usadili na polovině soupeře, ale jejich kombinace je zatím hodně statická. Espanyol naopak brání v pevném bloku.

47

Domácí celek mohl hned v úvodu druhého poločasu přidat třetí branku! Fékir poslal přihrávku do vápna, kam si naběhl Canales, ale placírkou těsně přestřelil!

46

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Óscar Melendo, přichází Fran Mérida.
Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Manu Morlanes, přichází Keidi Bare.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější domácí Real Betis. Po čtvrthodině hry sice poslal hosty do vedení Aleix Vidal, ale domácí v závěru poločasu dokázali výsledek otočit. Nejprve srovnal Willian José a v závěru nastavení poslal Real Betis do vedení Nabil Fékir.

45+5

První poločas skončil.

45+4

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí celek ještě před změnou stranu otáčí vývoj dnešního souboje! Bellerín dostal přihrávku na pravou stranu, odkud přihrál míč pod sebe a NABIL FÉKIR technickou střelou poslal domácí do vedení!

45+2

Fékir napřáhl zpoza hranice velkého vápna, ale jeho přízemní pokus skončil vedle levé tyčky hostující svatyně. Závěr první půle ale patří Betisu.

45+1

Nastavují se tři minuty!

45

V závěru prvního poločasu zahrávali hosté ještě jeden přímý kop. Ten skončil přihrávkou za obranu Betisu, kam nesprintoval nikdo v červeném dresu.

44

Domácím pouze vyrovnání nestačí. Na centr z levé strany si opět brousil zuby Willian José, ale hostující brankář Lopéz míč stačil vyškrábnout.

42

Real Betis právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí celek se vytoužené branky nakonec dočkal ještě před přestávkou! Na průnikovou přihrávku za obranu si naběhl WILLIAN JOSÉ, který střílel po zemi a i s pomocí obránce poslal míč do sítě!

41

Na opačné straně si vybojoval míč důrazný de Tomas, který se hnal sám na brankáře, ale unáhleným pokusem o lob přestřelil branku a vrata stodoly.

40

Další zakončení ze strany domácího mužstva. Do odraženého míče se z voleje položil Fékir, ale jeho dělovka se vznesla až nad břevno.

39

Mohlo být vyrovnáno! Rodri dostal po rychlém protiútoku přihrávku na pravou stranu, ale přízemní střelou trefil jen bližší tyč hostující branky!

38

Morlanes zastavil rodící se protiútok Betisu a vidí žlutou kartu.

37

Adrián Embarba se po levém křídle tlačil do pokutového území, ale dobře postavený Bellerín mu míč vypíchl do zámezí. Espanyol bude vhazovat.

36

Manu Morlanes fauloval v souboji na polovině hřiště Rodriho, kterého trefil loktem do obličeje. Je zajímavé, že za takový zákrok nedostal žlutou kartu.

35

Aleix Vidal dostal přihrávku do běhu na polovinu soupeře, ale tam k němu skvěle přistoupil důrazný Pezzella, který balón napálil na tribunu.

34

Sudí nyní odpískal krátkou přestávku na osvěžení.

33

Fékir upadl po souboji na pravé straně hrací plochy, ale podle rozhodčího se nejednalo o nedovolený zákrok, což se nelíbí domácím příznivcům.

32

William Carvalho dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, kde svedl souboj s napadajícím soupeřem, ale udržel míč na kopačkách domácího Betisu.

31

Canales se na levé straně zbavil obránce a odcentroval obloučkem do pokutového území. Před dobíhajícím Josém odvrátil míč na roh pozorný obránce.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme překvapivé utkání. Domácí Betis sice prohrává, ale začíná tlačit.

28

Domácí Pezzella se hnal do souboje na polovině hřiště, kde trefil soupeře šlapákem a může být rád, že nedostal žlutou kartu.

26

Další rohový kop hosté rozehráli do kombinace. Následně se o centr pokusil Rodri, ale ani na jeho přízemní pobídku si nikdo v zelenobílém nenaběhl.

25

Domácí Real Betis zahrával svůj úvodní rohový kop v dnešním souboji. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, ale jeden z obránců jej odhlavičkoval.

24

Právě hostující celek se nyní usadil na polovině domácího mužstva, kde probíhá postupná kombinace Espanyolu. Hodně aktivní je Melendo.

23

Hosté zatím hrají velmi disciplinovaně a nepouští domácí do šancí. Hosté navíc nedarují Realu Betis ani standardní situace.

22

Hosté rozehráli přímý kop rozehrávkou do kombinace a drží míč v zadních řadách. Espanyol teď potřebuje přestát nápor domácího Realu Betis.

21

Betis po obdržení úvodní branky ještě zvýšil svou aktivitu na polovině soupeře. Alex Moreno ale zastavil ofenzivní akci domácího mužstva faulem.

20

Willian José si pohybem řekl o přihrávku do běhu, dostal se do zajímavé pozice, ale přízemním pokusem minul pravou tyč hostující svatyně.

19

Pezzella vlétl do souboje na polovině hřiště hodně ostře a sestřelil jednoho z hostujících fotbalistů. Espanyol bude rozehrávat přímý kop.

18

Domácím to po obdržení úvodní branky moc nefunguje. Hráči v zelenobílém sice kombinují na polovině soupeře, ale brzdí je nepřesnosti.

16

Espanyol právě vstřelil branku!
Hostující celek se možná trošičku překvapivě dostává do vedení! De Tomas vykouzlil parádní přihrávku, díky které se před brankářem zjevil osamocený ALEIX VIDAL, který otevřel stav utkání.

15

Domácí se už přiblížili k pokutovému území soupeře, nicméně krátké přihrávky zatím nevedou k vytvoření nějaké střelecké pozice.

14

Domácí fotbalisté jsou častěji a častěji na míči. Real Betis kombinuje na polovině soupeře z Katalánska a hledá si prostor pro zakončení.

13

Edgar González to znovu přehnal s agresivitou v jednom ze soubojů. Domácí hráč si na podobné zákroky musí dát pozor, jelikož jednu žlutou kartu už má.

12

Embarba střílel z velké vzdálenosti. Rána hostujícího hráče byla hodně nepříjemná, míč ve vzduchu lehce zaplaval, ale domácí brankář byl pozorný.

11

Domácí fotbalisté po přímém kopu soupeře rychle vybojovali míč zpět na své kopačky a tlačí se s ním do útoku. Obrana Espanyolu je zatím důrazná.

10

Žlutou kartu dostává Edgar González (Real Betis).

9

Domácím se duel komplikuje hned v jeho úvodu. Zraněný Victor Ruiz může domácímu celku chybět hlavně při zakládání útoků.

8

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Víctor Ruiz, přichází Edgar González.

7

William Carvalho přízemní kolmicí hledal rozběhnutého Josého, ale druhý jmenovaný jeho přihrávku nepochopil a rozběhl se opačným směrem.

6

Domácí fotbalisté v úvodu utkání střílí prakticky ze všech pozic. Další pokus přiletěl z velké vzdálenosti, ale minul branku snad o tři metry.

5

Obrovská šance domácího Realu Betis! Rodri se opřel z hranice velkého vápna do odraženého míče, ale jeho projektil pouze orazítkoval tyč!

4

Hostující brankář si musel připsat první zákrok. Po centru z pravé strany hlavičkoval z těžké pozice William José, jehož projektil skončil v rukavicích brankáře.

3

Domácí se dostali do prvního zakončení. Ze střední vzdálenosti zkusil štěstí Rodri, ale jeho rána nabrala výšku a skončila na tribuně za brankou.

2

Také hostující Espanyol se poprvé v utkání vydal do útoku. Nákop za obranu domácího Realu Betis si ale pohlídal brankář Claudio Bravo.

1

Domácí Real Betis obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje, do kterého vstupuje celek ze Sevilly v roli mírného favorita.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Real Betis: Bravo – Bellerín, Pezzella, V. Ruiz, Moreno – W. Carvalho, G. Rodríguez – Rodri, Fekir, Canales – José.
Náhradníci: Rui Silva – Akouokou, Camarasa, González, Iglesias, Guardado, Juanmi, Joaquín, Ruibal, Montoya, Tello.

Espanyol Barcelona: Diego López – Ó. Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa – Aleix Vidal, Morlanes, Darder, Melendo – de Tomás, Embarba.
Náhradníci: J. García – Dimata, Bare, Á. García, Melamed, Mérida, Loren, Miguelón, Vadillo, Vilà, Wu..
Real Betis

Celek ze Sevilly je na tom o něco lépe. Ve čtyřech zápasech získal Betis pět bodů a patří mu jedenáctá pozice ligové tabulky. Betis se ale rozehrál až v posledních dnech. V minulém kole zvítězil 2:1 na hřišti Granady. Ve čtvrtek navíc v rámci Evropské ligy přehrál 4:3 skotský Celtic.
Espanyol Barcelona

Hostující Espanyol Barcelona po návratu mezi ligovou smetánku neprožívá povedený vstup do nového ročníku La Ligy. Po čtyřech kolech má na svém kontě jen dva body a patří mu šestnáctá pozice ligové tabulky. V posledním kole doma Espanyol prohrál 1:2 s Atléticem Madrid. Body zatím Espanyol nasbíral za bezbrankové remízy s Osasunou a Villarrealem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Realem Betis a Espanyolem Barcelona.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Real Betis – Espanyol Barcelona

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 42. José (Canales), 45+4. Fékir (Bellerín) – 16. Aleix Vidal (de Tomás), 90+8. Cabrera

Karty:   10. González (RBE), 75. Pezzella (RBE), 89. Guardado (RBE), 90+6. Bravo (RBE) – 38. Morlanes (ESB), 76. Aleix Vidal (ESB), 76. Pedrosa (ESB), 90+2. de Tomás (ESB), 90+7. Cabrera (ESB)   78. Pezzella (RBE)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:9.

Real Betis: Bravo – Bellerín, Pezzella, V. Ruiz (8. González), Moreno – W. Carvalho (70. Guardado), G. Rodríguez – Rodri (66. Camarasa), Fékir, Canales (66. Juanmi) – José (70. Iglesias).
Náhradníci: Rui Silva – Akouokou, Camarasa, González, Iglesias, Guardado, Juanmi, Joaquín, Ruibal, Montoya, Tello.

Espanyol Barcelona: Diego López – Ó. Gil (62. Wu), Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa – Aleix Vidal (82. Melamed), Morlanes (46. Bare), Darder, Melendo (46. Mérida) – de Tomás (90+3. Dimata), Embarba.
Náhradníci: J. García – Dimata, Bare, Á. García, Melamed, Mérida, Loren, Miguelón, Vadillo, Vilà, Wu.