Menu

Futsal

Mistrovství světa

Kostarika – Litva

6:2

konec (2:1)

18.09.2021, 19:00 • Kaunas Aréna • Skupina A • Michal Raška

Tipsport: 2.41 3.81 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

40

40. Daniel GOMEZ - 6:2

40

Kostarika právě vstřelila branku!
Dvě vteřiny před koncem utkání tady máme hattrick! Gólman Zagaras si velice špatně poradil se situací jako poslední hráč a svou přihrávkou nastřelil DANIELA GOMEZE, od kterého se balón odrazil do prázdné svatyně!

38

38. Justinas ZAGURSKAS - 5:2

38

Litva právě vstřelil branku!
Tak přece jenom se hostům podařilo vstřelit první gól ve druhé části zápasu a snižují na 2:5! Derendiajev z rohového kopu poslal míč proti noze JUSTINASE ZAGURSKASE a jeho přízemní střela prošla k levé tyči. Asistence: Vladimir Derendiajev.

34

34. Daniel GOMEZ - 5:1

34

Kostarika právě vstřelila branku!
Tady je hotovo, neboť domácí jdou do vedení 5:1! Litevci to opět zkoušeli bez brankáře, ale Zagurskas se jako poslední hráč dostal pod tlak a následně namazal míč DANIELU GOMEZOVI, který trefil prázdnou svatyni soupeře.

32

32. Daniel GOMEZ - 4:1

32

Kostarika právě vstřelila branku!
Je to 4:1 pro domácí, kteří jsou už opravdu velice blízko výhře! Cabalceta skvěle posunul míč na rozeběhnutého DANIELA GOMEZE, který následně chtěl přelobovat brankáře, ale trefil obránce Derendiajeva, od kterého se balón odrazil do svatyně Litvy. Asistence: Minor Cabalceta.

29

29. Milinton TIJERINO - 3:1

29

Kostarika právě vstřelila branku!
Domácí jdou do dvoubrankového vedení a jsou blízko výhře! Derendiajev se totiž na hranici brankoviště dopustil fatální chyby, když přišel o míč, který mu vypíchnul Juan Cordero, jenž ho následně posunul na MILINTONA TIJERINA a ten zakončil do odkryté brány. Asistence: Juan Cordero.

19

19. Juan CORDERO - 2:1

19

Kostarika právě vstřelila branku!
Během jedné minuty domácí otáčejí vývoj zápasu a vedou 2:1! K desetimetrovému kopu se postavil JUAN CORDERO, který vypálil tvrdou ránu k levé tyči, zatímco brankář Macenis spíše čekal na středu.

19

19. Milinton TIJERINO - 1:1

19

Kostarika právě vstřelila branku!
Domácím se podařilo před přestávkou srovnat na 1:1! MILINTON TIJERINO využil chyby v rozehrávce soupeře a dostal se tak po pravé straně do velké šance, kdy bodlem zakončil přízemně k levé tyči pod brankáře Zagarase.

8

8. Genaras SAMSONIK - 0:1

8

Litva právě vstřelil branku!
Hostující celek otevírá brankový účet zápasu a vede 1:0! Vladimir Derendiajev se postaral o rozehrání volného kopu, když poslal střílenou nabídku do brankoviště, kde míč z první tečoval do brány GENARAS SAMSONIK. Asistence: Vladimir Derendiajev.

Kostarika – Litva

6:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 19. Tijerino, 19. Cordero (10 m kop), 29. Tijerino (Cordero), 32. Gomez (Cabalceta), 34. Gomez, 40. Gomez – 8. Samsonik (Derendiajev), 38. Zagurskas (Derendiajev)

Karty:   17. Santamaria (COS) – 8. Reimaris (LIT), 15. Samsonik (LIT), 22. Baranauskas (LIT), 30. Zagurskas (LIT)   11. Vargas (COS)

Kostarika: Vargas (Santamaria) – Cabalceta, Cubillo, Gomez, Tijerino – Fonseca, Gamboa, Garro (C), Guevara, Cordero, Rodriguez, Salas, Zuniga

Litva: Zagaras (Macenis) – Derendiajev, Samsonik, Spietinis, Voskunovič – Baranauskas, Bucma, Buinickij, Kaulinis, Reimaris, Sendzikas, Zagurskas (C)

Rozhodčí: Mehrabi – Alhosani, Nazemi