Menu

Futsal

Mistrovství světa

Argentina – Srbsko

4:2

konec (3:2)

17.09.2021, 19:00 • Avia Solutions Group Arena (Vilnius) • Skupina F • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.19 6.65 9.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

36:39

Obrovská šance! Aleksić mohl vykřesat ještě nějaké drama, odrazil se k němu míč na hranici vápna a měl před sebou volnou branku, jenže trestuhodně přestřelil a obrovskou šanci zahodil.

27:43

Žlutou kartu dostává Miodrag Aksentijević (Srbsko).

24:09

Borruto vyběhl do protiútoku a šel na branku sám proti gólmanu. Toho trefil nejdříve míčem do obličeje. Ten se odrazil zpět k argentinskému hráči, který už byl ale ve velkém úhlu.

23:31

První branka druhého poločasu je tady a jihoameričtí hráči jdou poprvé do dvoubrankového vedení. Míč dostal do středu CRISTIAN BORRUTO, jenž si odskočil nalevo a následně parádně propálil soupeřova gólmana.

12:23

Žlutou kartu dostává Mladen Kocić (Srbsko).

10:32

Argentinci otáčí zápas! CONSTANTINO VAPORAKI ukázal parádní sólovou akci, když se dostal přes několik hráčů a už z velkého úhlu poslal lobem míč do branky.

10:20

Srovnáno! Těžko říct, zda tohle zamýšlel trenér při timeoutu, každopádně ALAN BRANDI si vyžádal pas na levou stranu k autové lajně a následně vypálil dělovku, která pronikla až za záda Aksentijeviće.

10:12

Žlutou kartu dostává Stefan Rakić (Srbsko).

9:40

Srbsko je zpátky ve vedení! JOVAN LAZAREVIĆ zakončil parádní brejk tři na dva, když mu spoluhráč na levé křídlo posunul míč do běhu a on poslal herní pomůcku parádním dloubáčkem nad gólmana.

8:51

Velká smůla pro Balkánce! Matias Edelstein vypálil z dálky pozemní ránu, která skončila na tyčce. Od ní se ale míč odrazil do zad brankáře MIODRAGA AKSENTIJEVICE a následně do branky. Je z toho tedy vlastní branka.

8:45

Argentina sehrála krásnou kombinaci, která končí střelou na tyčce srbské svatyně!

7:21

Tak pozor, tohle je velký "gamechanger". Miloš Stojković ze srbského týmu zajel kopačkou do obličeje argentinského gólmana a bude ze hry vyloučen!

6:30

Při skvělém srbském napadání se otevřel prostor pro dlouhou přihrávku a Argentinci mohli dopředu. Přečíslení ale fantasticky zneškodnil brankář Aksentijević na hranici brankoviště.

6:17

Srbové se dostávají do vedení! Fantasticky rozehraná standardka, STEFAN RAKIĆ se dostal do volného prostoru k míči a okamžitě ho doklepl do odkryté branky!

2:41

Aleksić prostrkával míč pod gólmanem, což se mu povedlo a míč tak zamířil do prázdné branky. Na brankové čáře ho však na poslední chívli Brandi odkopl.

Argentina – Srbsko

4:2

konec (3:2)

Zpět na online

Branky: 11. Brandi, 11. Vaporaki, 24. Borruto – 7. Rakić, 9. Aksentijević (vla.), 10. Lazarević

Karty:   11. Rakić (SRB), 13. Kocić (SRB), 28. Aksentijević (SRB)   8. Stojković (SRB)

Argentina: Sarmiento (Farach) – Claudino, Basile, Brandi, Taborda, Stazzone, Bolo Alemany, Rescia, Cuzzolino (C), Borruto, Vaporaki, Santos, Edelstein

Srbsko: Aksentijević (Josimović) – D. Ramić, Tomić, Lazarević, S. Rakić – Aleksić, Kocić, Milasavljević, Popović, Prsić (C), Petrof, Stojković, Radovanović,

Rozhodčí: T. Kozaki – N. Bukujev