Menu

Futsal

Mistrovství světa

Írán – USA

4:2

konec (3:1)

17.09.2021, 17:00 • Skupina F • David Suchý

Tipsport: 1.0 22.0 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec. Íránu se povedlo zvládnout také druhý zápas na turnaji, tentokráte se mu povedlo vyhrát poměrem 4:2. Druhý poločas nebyl zas tolik atraktivní, spíše jsme sledovali dobré obrany obou celků. Američané se pokoušeli s výsledkem něco udělat. To se nepovedlo a na první body do tabulky tak budou muset čekat. (18:41:31)

Konec zápasu.

38:49

38:49 ABBASI - 4:2

38:49

Írán právě vstřelil branku!
Je definitivně rozhodnuto! Američané si tak dlouho pohrávali s míčem, až o něj přišli a přesnou střelou do prázdné branky dokázal zakončit SAEID ABBSASI.

38:17

Poměrně zbytečnou chybu vyprodukoval kapitán Zadeh, který odehrál míč pouze do zámezí a rozehrávat bude moci soupeř.

37:34

Oddechový čas pro Írán.

37:08

Po delší době se do poměrně slušné šance dostával Abbasi, který měl příliš málo času a nepovedlo se mu tedy optimálně vystřelit směrem na branku.

36:27

Nedovoleným způsobem si posléze počínal útočník Araujo, který poslal na zem jednoho z protihráčů a Írán se tak postará o rozehrávku z vlastní poloviny.

35:11

35:11 GONZÁLEZ - 3:2

35:11

Spojené státy právě vstřelily branku!
Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Američané rozjeli poměrně hezkou kombinaci, při které si do střelecké pozice seběhl LUCIANO GONZÁLEZ, který dnes podruhé vyzrál na brankáře.

34:20

Po jednom ze soubojů skončil na zemi íránský hráč Tavakoli, který je již zpět na nohou a bude moci pokračovat v tomto nepříliš atraktivním duelu.

33:09

Íránská reprezentace rozhodně nikam nespěchala. Navíc si hraničním způsobem počínal Ventura, který dle sudího nefauloval, s míčem se ale daleko nedostal.

32:31

V posledních minutách sledujeme celkem dost nepřesností. Od své branky nyní rozehrával americký brankář Moretti, kterému se povedlo oslovit Venturu.

31:08

Prudkou nahrávku poté vyprodukoval také kapitán Zadeh, kterému se nepovedlo najít nikoho ze svých spoluhráčů a ze strany tak rozehrával Araujo.

30:00

Je za námi první desetiminutovka druhého poločasu, na první branku stále čekáme, avšak Írán má na svém kontě nadějný dvoubrankový náskok.

29:54

Američané se bez větších problémů s míčem přesunuli na útočnou polovinu, kde měl hodně práce brankář Mohammadi, který dokázal rychle vyběhnout.

28:05

Írán se znovu jednoduše dostával na druhou stranu, kde jsme sledovali nepřesnou nahrávku, kterou dokázal ukořistit Veiga, jenž rozjel rychlý protiútok.

27:18

Nyní se míč dostal ven z hrací plochy, ještě předtím jsme sledovali zajímavý pokus ze strany od Klepala, který ovšem zakončoval pouze do připraveného brankáře.

26:30

Fakhim je v posledních vteřinkách aktivní, také v tomto případě se dostal do zakončení, které na poslední chvíli dokázal zablokovat jeden z protihráčů.

Írán – USA

4:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 3. Tavakoli (Fakhim), 7. Javid (Oladghobad), 10. Esmaeilpour, 39. Abbasi – 3. González, 36. González

Karty:   8. Shajari (IRN), 9. Oladghobad (IRN)   2. Samimi (IRN)

Írán: Samimi – Zadeh (C), Oladghobad, Shajari, Javid – S. Mohammadi, Esmaeilpour, Rafieipour, Sangsefidi, Abbasi, Fakhim, Tavakoli, Nematian, B. Mohammadi

USA: Moretti (C), Damron – González, Pondeca, Reget, Veiga – Araujo, Klepal, Buenfil, Escobar, Mattos, Ortiz, Vázquez, Bobadilla, Ventura-Junior

Rozhodčí: Elkhataby (EGY) – Pelissier (FRA), Jelić (CRO)