Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference k zahájení Tipsport extraligy

konec

08.09.2021, 13:00 • Síň slávy Českého hokeje, Praha • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (14:24:25)
Tisková konference končí!
Josef Řezníček: Nesluší mi to hodnotit. Nikdy bych nečekal, že se to stane, ale je to rozhodnutí klubů.
Josef Řezníček: Byl enormní zájem klubů, aby se předkolo hrálo od pátého do dvanáctého místa. My jsme přednesli návrhy, jak se vyplňoval čas třeba mezi základní částí a baráží. Bohužel naše návrhy byly odmítnuté, čtrnáctý tým si dá 40 dní mikro cirkus.
Vladimír Šindler: Máme naočkováno více než 93 procent rozhodčích. Nic jim nenařizujeme, ale doporučujeme.
Josef Řezníček: V současné době nehodláme překračovat nařízení vlády. Každý musí přijmout zodpovědnost, v NHL mají jiné podmínky, protože je to obrovská organizace. Mají své odbory, věřím, že opatření mají své právní základy.
Tři tisíce pevných diváků může prokázat jakkoliv bezinfekčnost. Co je nad hranici tří tisíc, polovina musí mít očkování a prodělanou nemoc. A zbytek mohou být neočkovaní diváci, kteří ani neprodělali koronavirus.
Vladimír Šindlerl: Na vysokou hůl se trenérská výzva nevztahuje. Na základě technických možností není možné zkoumat žádné uložené tresty. U nás tedy bude záležet na posouzení rozhodčího.
Na řadě jsou dotazy novinářů.
Zajímavé je, že nejproduktivnější hráč měsíce obdrží na další měsíc k zapůjčení vůz Škoda. Následně ho může klub vysoutěžit pro fanoušky, kteří v něm navíc najdou odměnu pro hráče.
Šéfka BPA představuje projekty jednotlivých partnerů Tipsport extraligy i celého Českého hokeje.
Jana Obermajerová: Mistr české extraligy obdrží od Tipsportu jeden milion korun na rozvoj mládeže, zatímco poražený finalista dostane polovinu.
Petr Knybel: Přál bych extralize, aby byla sportovně kvalitní, fér a pro diváka zábavná i atraktivní.
Petr Knybel: Vrací se Jarda Jágr i David Krejčí, který se vrací po patnácti letech v NHL, kde odehrál bezmála tisíc zápasů a vstřelil víc než dvě stě gólů. Budeme pokračovat s oblíbenou Hokejovou tombolou 50 na 50, kdy si fanoušci mají možnost koupit lístek do tomboly. Výtěžek je rozdělen půl na půl mezi výherce tomboly a domácí kluby.
Petr Knybel: Naši bookmakeři favorizují Spartu s kurzem 4,20. Stříbrnou příčku by měl obsadit Třinec s kurzem 4, a na třetím místě by se mohli umístit Bílí Tygři s kurzem 6.
Petr Knybel: Neřeknu žádnou novinku, že v Tipsportu máme hokej rádi. Už dlouhé roky sponzorujeme extraligu, ale i Chance ligu a slovenskou nejvyšší soutěž. Důkazem je také informace, že jsme koupili exkluzivní práva ze zápasů NHL.

Možná vás překvapí, že TV Tipsport je podle našich informací jedna z největších internetových sportovních televizí na světě. Škála sportovních streamů je obrovská, takže doufám, že jsou naši diváci a zákazníci spokojeni.
Jana Obermajerová: Anketa Zlatá helma bude mít nového titulárního partnera Komerční banku. Bude se o ní rozhodovat v České televizi pomocí hlasování fanoušků.
Jana Obermajerová: Mimo skutečného hokeje se budeme věnovat i tomu esportovému. Připravujeme třetí ročník ENYAQ hokejové ligy, kde bude soupeřit patnáct hokejových mužstev, které mohou reprezentovat tři až čtyři hráči.

Jako vloni se bude hrát o 150 tisíc korun a půjčení vozu Škoda Enyaq pro všechny hráče vítězného týmu.
Jana Obermajerová: Extraligová NEJ budou pokračovat pátým ročníkem. Štáb HokejkaTV.cz objel všechny stadiony, kde natáčel nově s patnácti týmy. Nově přibyly tři disciplíny.
Jana Obermajerová: Hokej v České televizi prožije 65. ligovou sezonu a 30 let od vzniku Buly. Buly hokej živě plánuje 45 televizních přenosů v základní části plus "každý hrací den" play-off.

Když přejdeme k O2 TV, ta rozšíří studia na třicet minut. Jakub Koreis se nově přesune také do pozice reportéra. Novou posilou redakce se stává statistický expert Jiří Vítek.

Kromě toho pokračuje také populární O2 TV HELMET CAM, díky které mohou diváci sledovat zápas přímo pohledem rozhodčího.

Tisková konference k zahájení Tipsport extraligy

konec