Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

Povltavská fotbalová akademie – FK Motorlet Praha

0:2

konec (0:1)

04.09.2021, 10:30 • Štěchovice • 6. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.1 3.6 2.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:33:19)
Fotbalisté Motorletu Praha počtvrté za sebou neprohráli. Na hřišti ve Štěchovicích vybojovali plné tři body, Povltavskou fotbalovou akademii porazili 2:0. Vítězství zajistili celku z Prahy cizinci. Na konci prvního poločase otevřel skóre střetnutí čtyřiadvacetiletý Ghaňan Nana Dwomoh Akosah-Bempah, ve druhé půli pojistil vedení o pět let mladší Izraelec Ameer Rayan. Hostům mírně zkomplikoval situace Jan Dolejš, jenž byl v 82. minutě vyloučen, ale domácí se nezmohli ani na snížení, Matěj Mihálek udržel čisté konto až do závěrečného hvizdu.

Motorlet Praha se díky vítězství vyhoupl na čtvrtou příčku. Povltavská fotbalová akademie na dvě vítězství z předešlých týdnů nenavázala a zůstává na deváté pozici.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Od pravé lajny si Ameer Rayan navedl míč na střed, aby následně vystřelil k bližší tyči. Trefil pouze boční síť.

90+2

Jenže rozehrávka vůbec nevyšla. Na druhou stranu naopak vystartoval David Dvorský, jenž v rychlostním souboji nevyzrál na Peka.

90+1

Kryštof Kratochvíl se chystal ke střele, když jej fauloval Suk. Fotbalisté mají zřejmě poslední šanci na zdramatizování střetnutí.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.

90

Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Nana Dwomoh Akosah-Bempah, přichází Oliver Bitto.

89

Třetí gól celku z Prahy měl na kopačce Akosah-Bempah. Samostatný únik však neproměnil, ve skluzu mířil do vyběhnuvšího brankáře.

88

Poustkova družina málem udeřila i v deseti. Za velkým vápnem balón udržel ve vzduchu Ameer Rayan, aby ve finále vystřelil pravačkou přímo do míst, kde byl připravený Grégr.

87

Za dlouhým nákopem Čepeláka vystartoval Jan Hauer. Dostal pod tlak Adama Lance, ten se ubránil pouze za cenu poslání míče do autu.

86

Fotbalisté v červeno-bílých dresech kombinují na útočné polovině. Ale nedaří se jim proniknout do pokutového území, to soupeř brání velmi dobře.

85

Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Jiří Michalec, přichází Kryštof Kratochvíl.

84

Je jasné, že zbytek zápasu budou hosté bránit v kompletní sestavě. Hrají v deseti a vedou dvougólovým rozdílem, takže nemají důvod ještě útočit.

83

Snížení, zatím, nepřichází. Střela na stranu gólmana nebyla dobrou volbou. Matěj Mihálek na míč totiž dobře viděl a míč vyrazil do bezpečí.

82

Komplikace pro Motorlet! Jan Dolejš sestřelil protihráče, který by mířil sám na bránu. Arbitr Ježek po konzultaci s pomezním hráče vyloučil, domácí mají navíc volný přímý kop z velmi slibné pozice pro střelu.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hostující Motorlet stále drží dvoubrankové vedení, vítězství je každou vteřinou blíž a blíž.

80

Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Adam Fotr, přichází Jan Hauer.

79

Nepovedený centr Jiřího Michalce doletěl do rukavic pozorného Matěje Mihálka. Hostující gólman bleskově hodil míč volnému Rayanovi.

Povltavská fotbalová akademie – FK Motorlet Praha

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 44. Akosah-Bempah, 55. Rayan

Karty:   65. Švejda (POV), 66. Novák (POV) – 17. Krajinský (MOT), 61. Čepelák (MOT)   82. Dolejš (MOT)

Povltavská fotbalová akademie: Grégr – Lanc, Košata, Volešák (70. Štědrý), Kučera (C), Novák, Michalec (85. Kratochvíl), Bicenc (70. Puchmertl), Jakobovský, Těžký (62. Pek), Janota (62. Nehoda).
Náhradníci: Vašák – Pek, Puchmertl, Kratochvíl, Nehoda, Štědrý, Matoušek.

FK Motorlet Praha: Mihálek – Čepelák (C), Rataj, Fotr (80. Hauer), Žížala (46. Scharf), Krajinský (46. Suk), Dolejš, Dvorský, Walter (46. Rayan), Gilian, Akosah-Bempah (90. Bitto).
Náhradníci: Hrubeš – Nátr, Scharf, Bitto, Suk, Hauer, Rayan.

Rozhodčí: Ježek – Rychtár, Stieber

Diváci: 150