Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Indie – Velká Británie

3:1

konec (1:0, 1:0, 0:1, 1:0)

01.08.2021, 14:00 • Oi Hockey Stadium North Pitch, Tokio (Japonsko) • Čtvrtfinále • Michal Sadlek

57

Indie právě vstřelila branku!
Indové se výrazně přiblížili postupu! HARDIK SINGH potáhl míček do otevřené britské obrany a dostal se i ke střele. Tu první brankář Payne ještě vyrazil, míček se ale vrátil k Hardikovi Singhovi a jeho druhá střela skončila u levé tyčky britské branky. 3:1 pro Indii!

45

Velká Británie právě vstřelila branku!
Britové se dočkali a sérii trestných rohů proměňují na důležitý gól! SAMUEL IAN WARD vystřelil poté, co mu spoluhráč přistavil míček, a obránce Surender Kumar, jenž se snažil tuto střelu zastavit, ji srazil tak, že brankář Parattu Raveendran už nemohl zasáhnout. 2:1 pro Indii!

16

Indie právě vstřelila branku!
Britové udělali další velkou chybu v obraně a opět přišel trest! Sanfordovu křížnou přihrávku vystihl jeden z Indů, jenž hned posunul míček do střeleckého kruhu na GURJANTA SINGHA. Ten se s ním otočil kolem britského obránce a svou střelou namířil mezi nohy britského brankáře Paynea. 2:0 pro Indii!

7

Indie právě vstřelila branku!
Obránce Velké Británie Creed pokazil rozehrávku a těsně před střeleckým kruhem mu vzal míček Simranjeet Singh. Ten ho posunul za britské obránce na úplně volného DILPREETA SINGHA, jenž namířil mezi nohy brankáře Paynea. 1:0 pro Indii!

Indie – Velká Británie

3:1

konec (1:0, 1:0, 0:1, 1:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Grochal (POL), Taylor (NZL)

Statistiky:
Góly:
7. Dilpreet Singh, 16. Gurjant Singh, 57. Hardik Singh - 45. Ward
Základní sestavy:
Indie: Parattu Raveendran - Dilpreet Singh, Rupinder Pal Singh, Surender Kumar, Manpreet Singh (C), Hardik Singh, Mandeep Singh, Harmanpreet Singh, Sumit, Sharma, Rohidas

Náhradníci: Gurjant Singh, Simranjeet Singh, Shamsher Singh, Varun Kumar, Prasad

Velká Británie: Payne - Ames, Ward, Roper, Dixon (C), Creed, Ansell, Waller, Gall, Sorsby, Wallace

Náhradníci: Draper, Shipperley, Griffiths, Sloan, Sanford