Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Španělsko – Švédsko

0:0

konec (0:0)

14.06.2021, 21:00 • La Cartuja Stadium, Sevilla • Skupina E • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.38 4.68 10.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:02:56)
Tabulka skupiny E po prvních zápasech

1. Slovensko 3 body
2. Švédsko 1 bod
3. Španělsko 1 bod
4. Polsko 0 bodů
Držení míče: 75 % : 25 %.
Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:11.
Je konec! Španělsku se vstup do evropského šampionátu nepovedl podle představ. Na úvod skupinové fáze doma remizovalo bez branek se Švédskem. Španělé byli po celou dobu utkání mnohem aktivnější. V prvním poločase se do šancí dostávali Koke i Morata, ale ani jeden z nich netrefoval branku. Pokusy, které mířily mezi tři tyče, pak zneškodnil Olsen. Na opačné straně zahrozil Isak, jehož ránu musel hasit Llorente. Po změně stran se v zájímavé pozici zjevil Morata, ale opět minul. V 61. minutě pak po rychlém brejku prošla přihrávka na malé vápno, odkud Berg neuklidil míč do branky. Španělsko si další vyložené šance vypracovalo až v závěru. V 90. minutě hlavičkoval Moreno a Olsen vytáhl zákrok večera. V nastavení to ještě zkoušel Sarabia, ale čaroděj Robin Olsen dnes zajistil Švédsku bod.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Po rohovém kopu se do zakončení znovu dostal Moreno, ale jeho hlavička o zem se odrazila mimo tři tyče. Pro Švédsko už to vypadá hodně dobře.

90+5

Oyarzabal prošel z levé strany do pokutového území, ale jeho pobídku na malé vápno srazil obránce na rohový kop. Pro Španěly je to zřejmě poslední šance.

90+4

Chvíli před koncem se Španělé zachovali férově a odevzdali míč Švédům. Fotbalisté ve žlutém teď budou chtít nasbírat cenné sekundy.

90+3

90+3. Ani tato šance nepřinesla španělskému týmu gól

90+3

Španělům dnes zkrátka není přáno! Jordi Alba si opět naběhl za obranu, centrem na malé vápno našel Sarabiu, ale od jeho kolena skončil míč v rukavicích Olsena!

90+3

Švédsko se nyní dokonce dostalo na polovinu soupeře, nicméně Španělé rychle získali míč pro sebe a opět spěchají do útoku.

90+2

Do zakončení v pokutovém území se znovu dostal Moreno, který si míč přehodil na levačku, ale prakticky ze statické pozice zakončil mimo branku.

90+1

Nastavuje se šest minut!

90

90. Švédský brankář Olsen předvedl další perfektní zákrok

90

Robin Olsen skvělým zákrokem drží naděje Švédska na bodový zisk! Na parádní centr z pravé strany si naběhl Moreno, ale Olsen na brankové čáře reflexivně zasáhl!

89

Jordi Alba si naběhl na parádní dloubáček za obranu a pohotově odcentroval na malé vápno, kde byl Moreno, ale jeho pokus o patičku zastavil obránce.

88

Během kombinace Španělska je hodně aktivní Pedri, ale proti pevnému defenzivnímu bloku Švédska to má hodně složité. Švédsko je blízko k zisku překvapivého bodu.

87

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Koke, přichází Fabián Ruiz.

Španělsko – Švédsko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   55. Lustig (SWE)

Držení míče: 75 % : 25 %.
Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:11.

Španělsko: Simón – M. Llorente, P. Torres, Laporte, Alba (C) – Koke (87. Ruiz), Rodri (66. Th. Alcântara), Pedri – F. Torres (74. Oyarzabal), Morata (66. Sarabia), Olmo (74. G. Moreno).
Náhradníci: de Gea, Sánchez – Traoré, Sarabia, Azpilicueta, Oyarzabal, Gayá, G. Moreno, García, Th. Alcântara, Ruiz, D. Llorente.

Švédsko: Olsen – Lustig (75. Krafth), Lindelöf, Danielson, Augustinsson – Seb. Larsson (C), K. Olsson (84. Cajuste), Ekdal, Forsberg (84. Bengtsson) – M. Berg (69. Quaison), Isak (69. Claesson).
Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – Krafth, Sema, Claesson, P. Jansson, Helander, Svensson, Quaison, J. Larsson, Cajuste, Bengtsson.

Rozhodčí: Vinčič – Klančnik, Kovačič