Menu

Fotbal

Španělská LaLiga 2

CD Leganés – Rayo Vallecano

1:2

konec (1:0)

06.06.2021, 21:00 • Estadio Municipal de Butarque (Leganés) • Play-off • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.93 3.23 4.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:54:17)
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:16.
Ve finálovém duelu o postup se Vallecano utká s Gironou.
Je dobojováno! Rayo Vallecano poráží CD Leganés 2:1 a postupuje do finále play-off o postup do La Ligy. V prvním poločase sice poslal domácí do vedení Ibaňez, ale dvacet minut před koncem si González vstřelil vlastní gól. Rozhodující branku pak přidal v 81. minutě střídající Martin.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Martín se opět dostal do pokutového území, ale domácí brankář jeho přízemní zakončení reflexivně vykopl!

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Zidane si dal s rozehrávkou hodně načas. Hostující brankář poté rozehrál na levou stranu. Sudí jej upozornil, že přístě bude zdržování za kartu.

89

Dnešní duel už se pouze dohrává. An jeden z týmů není schopen vypracovat si něco nebezpečného. Vidíme velké množství nepřesností.

88

Martín nakopl míč na polovinu domácího mužstva, ale Avilés se podle rozhodčího dopustil faulu. Hostující Vallecano tak nadále zůstane u míče.

87

Peréz dostal přihrávku na levou stranu, dloubl míč za obranu Vallecana, ale brankář Zidane byl opět na špičkách a napálil míč na tribunu.

86

Další akci domácího celku navíc zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Na své postavení si nedal pozor Javi Hernández.

85

Domácí celek se opět nastěhoval na polovinu soupeře, jenže kombinace se odehrává daleko od velkého vápna. Vallecano si závěrečné minuty užívá.

84

Žlutou kartu dostává Hernández (CD Leganés).

83

Druhou branku Vallecana ještě zkoumal VAR, zda tam náhodou nebyl ofsajd. Vše byla nakonec dle pravidel a hosté skutečně vedou.

81

81. Andres MARTIN - 1:2

81

Vallecano právě vstřelilo branku!
Hostující celek otáčí výsledek dnešního souboje! Vallecanu vyšla hodně rychlá akce. Hosté tak potvrzují svůj postup do finále play-off. Střídající ANDRES MARTIN dostal přihrávku na malé vápno a placírkou trefil prázdnou branku!

80

Také domácí brankář musel vyrazit ven z branky, ale nákopem na pravé křídlo zase odevzdal míč fotbalistům Vallecana

79

Hostující brankář Zidane nakopl míč na polovinu soupeře, kam se za balónem tlačil Martin, ale nepovedeným zpracováním sám sebe vyhnal mimo hřiště.

78

Sabin se zpoza velkého vápna opřel do padajícího míče, ale nártem z voleje trefil jen prvního obránce v zeleném dresu hostujícího mužstva.

77

Domácí kouč se ještě snaží hecovat své svěřence, aby zabrali a pokusili se zabojovat o dramatizaci závěrečných minut. Vallecano však hraje v obrovské pohodě.

76

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Valentin, přichází Suarez.

75

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Ibaňez, přichází Sabin.

74

Domácí González pro změnu podpořil útok náběhem po levé straně. Jeho dloubáček ale nenašel nikoho v modrobílém dresu.

73

Fran García potáhl míč na polovinu soupeře a jeden z domácích hráčů mu podrazil nohu. Rayo Vallecano tak bude rozehrávat další přímý kop.

72

Isi táhl protiútok Vallecana po pravé straně. Krajní záložník hostujícího celku poté vyslal přízemní centr na hranici velkého vápna, ale neměl tam spoluhráče.

71

Palencia se snažil udržet míč na levé straně hrací plochy, ale právě od jeho nohy se balón odrazil do autu. Vallecano nasbírá další cenné sekundy.

70

Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a Vallecano je hodně blízko k postupu do finále play-off o postup do La Ligy.

68

68. Sergio GONZÁLEZ - 1:1

68

Vallecano právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! V tuto chvíli je jasné, že dnes neuvidíme prodloužení! Hosté totiž zahrávali na polovině soupeře přímý kop. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu a domácí SERGIO GONZÁLEZ si dal nešťastnou vlastní branku!

67

Žlutou kartu dostává González (CD Leganés).

66

Eraso tentokrát odcentroval z pravé strany do velkého vápna, ale obránce Catena si s jeho pobídkou věděl rady a odkopl míč do bezpečí.

65

Domácí pomaličku začínají utahovat šrouby, ale prakticky se nedostávají do zakončení. Fotbalisté Vallecana brání ve velkém počtu na hranici šestnáctky.

64

Eraso ihned po svém příchodu na trávník potáhl míč do blízkosti velkého vápna, jenže jeho pobídka skončila na hlavě stopera v zeleném.

63

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Bua, přichází Eraso.

62

Tentokrát už se Palencia z pravé strany dostal až do šestnáctky, ale jeho zpětnou pobídku zastavil Catena. Vallecano brání opravdu výborně.

61

Palencia potáhl míč vpřed po pravé straně, ale netroufl si na odcentrování do pokutového území. Místo toho si pomohl zpětnou přihrávkou.

60

Je za námi hodina hry a domácí celek stále vede 1:0. Leganés ale potřebuje zabrat, aby dokázalo smazat tříbrankovou ztrátu z úvodního duelu.

59

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Qasmi, přichází Martin.

58

Zidane si dal pozor na přihrávku za obranu, schoval míč do rukavic a pohotově vyhodil míč na levou stranu. Hráči v tmavém mohou zaútočit.

57

Qasmi si naběhl na vysokou přihrávku na hranici velkého vápna, jenže od jeho hrudníku se míč odrazil k fotbalistům domácího mužstva.

56

Palencia se hnal za přihrávkou na pravou stranu, nicméně zpracování hrudí mu moc nevyšlo. Krajní obránce si míč srazil až do autu.

55

Bua poslal přihrávku na levou stranu, ale de la Fuente jeho úmysl nepochopil. Prudká přihrávka tak skončila pouze v zámezí.

54

Hostující Isi prošel podél postranní čáry do blízkosti velkého vápna, jenže centr levačkou se mu vůbec nepovedl a míč skončil u obránce.

53

Trejo táhl protiútok hostujícího mužstva, obešel dva soupeře, ale třetí kličkou už si míč posunul příliš daleko před sebe. Obrana Leganése zvládla těžkou situaci na poslední chvíli.

52

Qasmi sprintoval za nákopem na pravou stranu hřiště, ale ani on už míč nedohnal na trávníku. Po změně stran sledujeme hru plnou přerušení.

51

Vallecano se chtělo vydat do rychlého protiútoku, nicméně nákop na levou stranu směřoval příliš daleko. Míč skončil v autu, vhazovat budou domácí.

50

Domácí celek zahrával přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale dobře postavený Isi míč přizvedl na rohový kop.

49

Trejo se hnal s míčem na hranici velkého vápna, jenže levačkou nedokázal zakončit kolem dobře postaveného obránce v modrobílém dresu.

48

Střídající Velázquez stačil před dobíhajícím soupeřem odkopnout míč a útočník v bílém dresu jej následně poslal nedovoleným zákrokem k zemi.

47

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Saveljich, přichází Velázquez.

46

Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Leganés se hnalo do útoku, ale centr skončil na hrudi obránce.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího celku, kteří vedou 1:0 a po změně stran ještě mohou zabojovat o postup do finále play-off. O jedinou branku se postaral Robert Ibaňez.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Vallecano chtělo zahrozit z rychlého brejku, ale Qasmi si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.

45

Nastavují se dvě minuty!

44

Qasmi fauloval na polovině a nabídl domácím rozehrávku. Fotbalisté Vallecana se v závěru první půle budou muset bránit.

43

Hra je přerušena! Jeden z hostů zůstává po souboji ležet na trávníku a potřebuje ošetření. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

42

Muňoz se zpoza hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, ale jeho pokus nabral opačnou rotaci a skončil vedle vzdálenější tyčky.

40

Fran García na polovině hřiště využil kousek prostoru a snažil se hlavou prodloužit míč za obranu domácího mužstva. Leganés ale brání v bloku.

39

Bua dostal prostor na levé straně, odkud odcentroval do pokutového území, ale nenašel nikoho v modrobílém dresu domácího mužstva.

38

Hernández se dostal po levé straně na polovinu soupeře, jenže si netroufl na centr a raději rozehrál do zadních řad.

37

Po delší době jsme se dočkali zakončení. Silva opět nasprintoval na hranici velkého vápna, ale jeho pokus levačkou prolétl vysoko nad břevnem.

36

Comesana si na polovině hřiště výborně pokryl míč tělem a napadající soupeř jej musel odstavit zatažením za dres. Rozehrávat bude Vallecano.

35

Silva opět podpořil ofenzivu domácího celku náběhem po levé straně. Jeho následný centr směřoval na hranici velkého vápna, kde kraloval Saveljich.

34

Riesgo dlouho otálel s odkopem míče od branky. Brankář domácího mužstva poté nakopl míč na levou stranu, ale v souboji uspěl zadák Vallecana.

33

Silva se stáhl na vlastní polovinu a před napadajícím soupeřem si raději pomohl malou domů. Gólman domácího celku nakopl míč na levé křídlo.

32

Domácí zahrávali rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na zadní tyč, ale nikdo v modrobílém dresu se k balónu nedostal. Bude z toho další roh.

31

Muňoz se hnal do pokutového území za dalším centrem z pravé strany, ale důrazný obránce se před něj natlačil tělem a odehrál míč na roh.

30

Qasmi se v pokutovém území natahoval po centru z levé strany, ale nakonec na míč těsně nedoskočil. Domácí ale nesmí zapomínat na zadní vrátka.

29

Trejo přenesl těžiště hry na levou stranu, kam spěchal Fran García. Krajní obránce Vallecana si ale nepotykal se zpracováním a míč mu pod nohou uskočil do autu.

28

Domácí si troufli na hodně riskantní rozehrávku v blízkosti vlastního pokutového území. Vallecano sice napadalo, ale nikdo v zeleném míč nevybojoval.

27

Valentin podle rozhodčího obral o míč rozběhnutého Muňoze čistým způsobem. Domácí se hodně zlobili, ale museli zabrat do zadních řad.

26

Vallecano zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Do zajímavé pozice se průnikem dostal Trejo, ale důrazný Omeruo mu zamezil v zakončení.

25

Peréz sestřelil unikajícího soupeře a vidí žlutou kartu.

24

Oscár Trejo se na vlastní polovině provinil šlapákem na jednoho ze soupeřů a nabídl domácím rozehrávku přímého kopu. Do vápna už míří vysocí hlavičkáři.

23

Na hřišti je to zatím hodně emotivní. U střídačky domácího celku se do sebe pustili hned čtyři hráči a sudí musel rozvášněné kohouty uklidňovat.

22

Silva získal volný míč na polovině hřiště a po čáře jej nakopl na křídlo. De la Fuente za míčem sprintoval marně, balón propadl do autu.

21

Qasmi se zbavil soupeře na hranici velkého vápna, ale pohotovou přízemní střelou trefil jen prvního obránce v bílém dresu. Bude z toho roh.

20

Stopeři Vallecana uklidňují hru postupnou kombinací na polovině hřiště. Nikdo v modrobílém dresu domácího celku rozehrávku soupeře neatakuje.

19

Qasmi se vydal napadat rozehrávku soupeře na jeho polovině. Stopeři Leganése si dali dobrý pozor a jednoduše míč nakopli vpřed.

18

De la Fuenta spěchal za přihrávkou do pokutového území, jenže zpětnou pobídkou do velkého vápna trefil prvního soupeře v zeleném dresu.

17

Domácí celek zahrával přímý kop na polovině soupeře. Přetažený centr se snesl ke vzdálenější tyči, ale nikdo v modrobílém dresu se k němu nedostal včas.

16

Žlutou kartu dostává Catena (Rayo Vallecano).

15

Další útočná akce domácího celku skončila útočným faulem. Proti pravidlům se během přetlačované se stoperem provinil Omeruo.

13

13. Robert IBAŇEZ - 1:0

13

Leganés právě vstřelilo branku!
Domácí celek se dostává do vedení a ještě živí naději v boji o postup do finále play-off. Na přihrávku na levou stranu si naběhl Silva, který odcentroval do vápna a ROBERT IBAŇEZ napálil míč do sítě!

12

Vallecano zahrávalo rohový kop. Hodně prudký centr přiletěl na malé vápno, ale domácí stoper Omeruo na poslední chvíli míč odkopl ven ze šestnáctky.

11

Silva se na vlastní polovině dopustil nedovoleného zákroku. Krajní zadák domácího celku nebyl s verdiktem rozhodčího vůbec spokojený a vydal se za sudím vyjádřit svou nevoli.

10

Zidane předvedl další jistý zákrok. Hostující brankář si poradil se zakončením Parda z úctyhodné vzdálenosti. Zákrok navíc doprovodil hodně efektní skok.

9

Qasmi spěchal za přihrávkou na polovinu hřiště, ale podle rozhodčího si při zpracování pomohl rukou. Rozehrávat tak bude domácí Leganés.

8

Hostující brankář Zidane ukázal skvělé čtení hry, přečetl prudký přízemní centr z pravé strany a na malém vápně zalepil míč do rukavic.

7

Hernandez se hnal za nákopem na pravé křídlo, jenže skákavý míč už nedokázal udržet na trávníku. Vhazovat budou domácí, kteří vstoupili do zápasu aktivněji.

6

Peréz zahrával přímý kop domácího celku. Domácí středopolař zvolil technickou střelu přes zeď, ale jeho pokus skončil vysoko nad břevnem.

5

Muňoz se dral za nákopem na hranici velkého vápna, ale obránce Saveljich jej trefil loktem a vidí žlutou kartu.

4

Leganés se dostalo na polovinu soupeře, jenže kombinace domácího celku skončila nepřesnou přihrávkou na pravé křídlo.

3

Valentin se hnal z pravé strany do pokutového území, ale jeho centr skončil na hrudi prvního obránce v dresu soupeře.

2

Hostující brankář musel vyrazit ven z branky, aby před napadajícím soupeřem odkopl míč daleko od své branky. Jeho odkop skončil v autu.

1

Domácí Leganés obstarala výkop do prvního poločasu do dnešního souboje. Domácí celek bude muset bojovat, aby smazal ztrátu z prvního duelu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CD Leganés: Riesgo – Palencia, Omeruo, Hernández, Silva – Ibaňez, Perez, Pardo, Bua – Muňoz, de la Fuenta
Náhradníci: Avilles, Baston, Eraso, Escobar, Campos, González, Llamas, Miquel, Perea, Pichu Cuellar, Sabin, Tarín

Rayo Vallecano: Zidane – Hernández, Saveljich, Catena, Fran García – Isi, Valentin, Camesana, García – Qasmi, Trejo
Náhradníci: Antonin, Bebe, Guerrero, Martin, Martos, Morro, Navarro, Pascual, Pozo, Suárez, Ulloa, Velazquez.
Vzájemné zápasy v klasické sezóně

10. 5. 2021 Vallecano – Leganés 1:1
2. 12. 2020 Leganés – Vallecano 1:0
V základní části se lépe dařilo dnešnímu domácímu celku. Leganés totiž obsadilo třetí pozici a do play-off šlo z nejlepší příčky. Naopak Vallecano postoupilo do play-off o postup do La ligy o dva body před Sportingem Gijón a obsadilo šestou příčku.
Úvodní duel

První utkání mezi dnešními soupeři se odehrálo ve čtvrtek. Rayo Vallecano na domácí půdě zvítězilo vysoko 3:0 a zajistilo si lepší výchozí pozici pro dnešní odvetu. V případě postupu Rayo bude hrát finále o postup mezi španělskou smetánku.

3. 6. 2021 Rayo Vallecano – CD Leganés 3:0

Branky: 73. García, 76. Bebé, 90+4. Bebé. ŽK: 37. Catena (VLL), 51. Trejo (VLL), 56. Saveljich (VLL) – 79. Pérez (LGS), 90+3. Fuente (LGS).
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání play-off o postup do nejvyšší španělské soutěže mezi CD Leganés a Rayo Vallecano.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

CD Leganés – Rayo Vallecano

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Ibaňez – 68. González (vla.), 81. Martin

Karty:   25. Peréz (LGS), 67. González (LGS), 84. Hernández (LGS) – 5. Saveljich (VLL), 16. Catena (VLL)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:16.

CD Leganés: Riesgo – Palencia, Omeruo, Hernández, Silva – Ibaňez (75. Sabin), Perez, Pardo, Bua (63. Eraso) – Muňoz, de la Fuenta
Náhradníci: Avilles, Baston, Eraso, Escobar, Campos, González, Llamas, Miquel, Perea, Pichu Cuellar, Sabin, Tarín

Rayo Vallecano: Zidane – Hernández, Saveljich (47. Velázquez), Catena, Fran García – Isi, Valentin (76. Suarez), Camesana, García – Qasmi (59. Martin), Trejo
Náhradníci: Antonin, Bebe, Guerrero, Martin, Martos, Morro, Navarro, Pascual, Pozo, Suárez, Ulloa, Velazquez

První zápas: Rayo Vallecano - Leganés 3:0