Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Belgie – Chorvatsko

1:0

konec (1:0)

06.06.2021, 20:45 • Stade Roi Baudouin, Brusel • David Suchý

Tipsport: 1.79 3.53 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Belgie, která svého soupeře porazila výsledkem 1:0. Ani druhý poločas nebyl zrovna atraktivní, sledovali jsme spíše hluché momenty, které nabízely celou řadu nedovolených zákroků. Chorvatsko přesto bylo směrem dopředu o něco aktivnější, jenomže se za celý zápas nedostalo do žádné vyložené šance, což pochopitelně na vítězství stačit nemohlo. (22:37:16)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 4:12.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Chorvatsko nyní s míčem pracuje na polovině soupeře, zatím to ale k ničemu závažnějšímu nevede...

90

Nastavují se dvě minuty.

89

Lukaku měl přesto na noze druhou branku, jenomže brankář Livaković ho dokázal na brankové čáře vychytat!

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí celek zřejmě dosáhne na vítězství, jenomže tu ještě bude nastavený čas.

87

Hodně místa měl kolem sebe hostující Gvardiol, který přesto ještě musel čekat na své spoluhráče. Belgie ukázkově napadá rozehrávku.

85

Belgie to zkoušela rozehrávkou odkopem ke středovému kruhu, kde se Lukakovi nepovedlo sklepnout míč pod sebe na spoluhráče.

84

Po delší době se navíc k míči dokázal dostat domácí Lukaku, který následně přenášel hru na pravou stranu, kde na balón nedosáhl Doku.

83

Po svém příchodu na hrací plochu převzal kapitánskou pásku Eden Hazard. Jeho reprezentace si navíc poradila i s dalším útokem soupeře.

82

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Dendoncker, přichází Eden Hazard.
Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Carrasco, přichází Doku.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Belgie stále vede o jednu branku, navíc do konce zápasu nezbývá moc času.

80

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Perišić, přichází Oršić.

79

Následovala kombinace na polovině Belgie, přičemž se nakonec s míčem musel vracet Vlašić, kterého posléze lehce atakoval napadající Carrasco.

78

Alderweireld to posléze zkoušel pasem k hranici pokutového území, kde šel hodně důrazným způsobem do protihráče Vanaken.

77

Belgie přesto v posledních minutách směrem dopředu ožila. Nyní jsem sledovali přenesení hry na levou stranu, kde si o nahrávku řekl Hazard.

76

Posléze si rozehrávku poměrně dost zkomplikoval domácí Denayer. Ten se rychlostně dostal přes soupeře, načež dokázal přenést hru.

75

Vida se u postranní lajny dostal pod tlak napadajících hráčů, přesto přesně odkopával ke středovému kruhu, kde se navíc nacházel Pašalić.

Belgie – Chorvatsko

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Lukaku

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 4:12.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Denayer, Vertonghen (C) (46. Vermaelen)– Castagne, Tielemans, Dendoncker (82. E. Hazard), Chadli (71. T. Hazard) – Mertens (68. Vanaken), Lukaku, Carrasco (82. Doku)
Náhradníci: Mignolet, Sels – Batshuayi, Benteke, Doku, E. Hazard, T. Hazard, Mechele, Meunier, Trossard, Vanaken, Vermaelen

Chorvatsko: Livaković – Vršaljko, Vida, Ćaleta-Car, Barišić (46. Gvardiol) – Brozović – Modrić (C) (61. Pašalić), Kovačić (61. Vlašić) – Rebić (61. Kramarić), Petković (70. Brekalo), Perišić (81. Oršić)
Náhradníci: Sluga, Kalinić – Badelj, Brekalo, Budimir, Gvardiol, Juranović, Kramarić, Oršić, Pašalić, Škorić, Vlašić