Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Lichtenštejnsko – Řecko

0:5

konec (0:1)

05.06.2021, 17:00 • Sportpark Eschen-Mauren (Eschen) • Skupina D • David Suchý

Tipsport: 18.0 11.0 1.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Řecka, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 5:0. Také druhý poločas se výhradně hrál pouze na jednu branku, Lichtenštejnsko nakonec inkasovalo ještě další čtyři branky. Domácí celek toho tedy dnes moc nepředvedl, zejména druhý poločas nabídla opravdu jednostrannou záležitost. (18:47:02)
Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 0:11. Rohy: 0:16.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Na pravou stranu si posléze seběhl hostující Lyratzis, který centroval do pokutového území, kde hlavičkoval kousek vedle Lolis.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi je pochopitelně rozhodnuto, přesto dost možná uvidíme nastavení-

86

Unterreiner pro změnu mohl vhazovat z pravé strany, přičemž míč posílal až ke středovému kruhu, kde včas zakročil Zagaritis.

85

Jäger mohl vhazovat z levé strany, přičemž se mu ke spolupráci nabídl Beck, který se ovšem v souboji nedostal přes protihráče.

84

S míčem se až do pokutového území dokázal protlačit Ioannidis, který se nadechoval ke střele, jenomže ho zablokoval protihráč.

83

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Nyní jsme sledovali celou řadu přerušení, bude se tak vhazovat.

82

Po delší době se na druhou stranu dostal také domácí celek, jenomže Buchel neměl kolem sebe patřičnou podporu spoluhráčů.

81

Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Alexandropoulos, přichází Sourlis.
Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Botos, přichází Lolis.

80

Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Netzer, přichází Risch.
Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Kranz, přichází Neususs.

79

Před malým momentem jsem sledovali další zakončení, tentokráte to na sebe vzal hostující Botos, který ale pálil přímo doprostřed.

77

Míč se v krátkém časovém sledu znovu dostal do zámezí. Vhazování se tak ujal obránce Jäger, kterému se povedlo oslovit Haslera.

76

S míčem se posléze seznámil také střídající Eggenberger, který se daleko nedostal, neboť ho čistým způsobem zastavil protihráč.

75

V obraně se do problémů dostal domácí Jäger, který to ovšem zvládl na jedničku a navíc dokázal nahrát na kopačku Hiltiho.

73

73. SARDELIS - 0:5

73

Řecko právě vstřelilo branku!
Tady se schyluje k debaklu! Řecko zahrávalo rohový kop, pro který si vyběhl brankář Foser. Ten vyrážel míč do bezpečí, kde se ovšem nacházel hostující IOANNIS SARDELIS, který dělovkou propálil vše.

Lichtenštejnsko – Řecko

0:5

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 39. Christopoulos, 55. Machairas, 61. Botos, 65. Zagaritis, 73. Sardelis

Karty:   31. Gassner (LIC)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 0:11. Rohy: 0:16.

Lichtenštejnsko: Foser – Unterrainer, Ducak (69. Buchel), Hilti, Jäger – Kranz (80. Neususs), Beck, Luchinger (C), Hasler (66. Tschupp) – Netzer (80. Risch), Gassner (69. Eggenberger)
Náhradníci: Loosli – Buchel, Eggenberger, N. Kaiser, W. Kaiser, Neususs, Risch, Schocher, Tschupp

Řecko: Tzolakis – Lyratzis, Diamantis (C), Christopoulos, Zagaritis – Alexandropoulos (81. Sourlis), Tsiggaras (70. Christopoulos)– Ioannidis, Botos (81. Lolis), Machairas (62. Emmanouilidis)– Pinakas (70. Sardelis)
Náhradníci: Christegeorgos – Emmanouilidis, Christopoulos, Konstantopoulos, Liasos, Lolis, Sardelis, Sourlis, Tsaousis

Rozhodčí: Kopijevskij