Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

Elba DDM Ústí nad Labem – SK Hokejbal Letohrad

5:1

konec (1:0, 1:0, 3:1)

05.06.2021, 14:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • David Suchý

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Ústí nad Labem, které svého soupeře porazilo poměrem 5:1. I třetí třetina patřila domácímu celku, kterému se povedlo přidat další tři branky. Letohrad se v koncovce zápasu dostal alespoň k čestné trefě, jenomže na body to stačit nemohlo. (15:35:29)
Střely na branku: 41 – 21.

Konec zápasu.

43:45

43:45 Martin ZDVOŘÁČEK - 5:1

43:45

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Domácí celek si schoval ještě jednu branku! Sledovali jsme pohodlnou kombinaci v útočném pásmu, která nakonec putovala na hokejku MARTINA ZDVOŘÁČKA, který nezaváhal.
Asistence: David Magasanik, Ondřej Poláček.

42:50

42:50 HUBÁLEK - 4:1

42:50

Letohrad právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom se hosté prosazují, a navíc při vlastním oslabení! Anýžovi se totiž povedlo v tandemu najít ONDŘEJE HUBÁLKA, jehož zakončení přeci jenom skončilo za zády brankáře.
Asistence: Lukáš Anýž.

42:24

Po delší době se do náporu dostal také Letohrad, který několikrát pořádně zavařil brankáři Landtovi, jenomže ten stále drží nadějné čisté konto.

42:11

Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Lukáš Faltejsek – 2 min., vysoká hůl).

41:11

Začíná pršet, oba celky by jistě ocenily konec zápasu.

40:00

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední pětiminutovka. Nyní se málem do úniku dostal domácí Tomáš, který na míček nedosáhl a byl z toho icing.

39:42

Letrohradu se povedlo udržet pásmo a navíc se dostal do zakončení směrem na brankáře Landta. Ten ještě před zvukem píšťalky dokázal rozehrát.

38:27

Přetlačovaná u pravého hrazení vyzněla lépe pro domácí celek. Navíc se p o rychlé nahrávce dostal do zakončení obránce Smolík, který mířil doprostřed.

37:28

Nyní se do útoku dostával hostující Rozlílek, který se pokoušel o zakončení z velké vzdálenosti, jenomže slaboučký pokus nakonec putoval vedle branky.

36:11

Kupředu se pokoušel dostat také Letohrad, kterému ovšem nevyšla nahrávka do běhu na Tomeše a hra se tak rychle otáčí na druhou stranu.

35:47

Další zakončení směrem na hostující branku, nakonec se nejednalo o nic vážnějšího. Pokračovat se bude vhazováním po brankářově pravé ruce.

34:38

Novák zůstal po střetu ležet na zemi, probíhá ošetřování.

34:38

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Místo toho přichází čtvrtá branka domácích! Rychlý výpad po pravém křídle nabídl nahrávku před branku, kde nastavil hokejku PETR ZDVOŘÁČEK, kterému se povedlo prostřelit brankáře.
Asistence: Michal Smolík, Vladimír Bačák.

34:24

Za domácí obranu se nyní dokázal dostat Cvejn, který pelášil sám na branku. Nakonec se dostal do úhlu a na Landta si nepřišel.

34:07

Nyní se zpět k odraženému míčku dostal domácí Gottfried, který se nakonec pokoušel o bekhendové zakončení, se kterým si Novák dokázal poradit.

33:13

Další práce pro hostujícího brankáře Nováka, který si se zakončením k zadní tyči dokázal poradit a míček nakonec přistál přímo do připravené rukavice.

32:24

Letohrad tak potřetí v tomto duelu inkasoval v úvodu třetí třetiny, navíc v současné době prohrává o tři branky a bude to mít nesmírně složité.

31:19

31:19 VANĚK - 3:0

31:19

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Kombinace pokračovala a na modré čáře se dostal do střelecké pozice RADOMÍR VANĚK, jehož rána příklepem nakonec skončila za bezmocným Novákem. Asistence: Jiří Tomáš, Martin Stupka.

31:03

Nakonec jsme sledovali zakončení od modré čáry, které vyprodukoval obránce Kučera. Jeho rána nakonec byla tečována, Novák ovšem nemusel zasahovat.

30:10

Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který pokračuje v přesilové hře. Ústí nad Labem se tak dokázalo rychle usadit.

30:01

Začala třetí třetina.
Je za námi také druhá třetina, která nám rovněž přinesla jedinou branku, o kterou se nakonec znovu postaralo Ústí nad Labem. To mělo velkou územní převahu, jenomže do řady vyložených šancí se nedostává, přesto si drží pohodlné vedení.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:51

Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Miroslav Adamec – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).

29:12

Již nám běží poslední minuta druhé třetiny. Letohrad se nemůže dostat z vlastního pásma do toho opačného, brankář Landt tak je víceméně bez práce.

27:54

Ústí se znovu nadechovalo k náporu. Nakonec měl dobrou pozici v mezikruží jeden z obránců. Novák navíc dokázal odolat i po následném nátlaku k brance.

26:31

Navíc po pohodlné kombinaci mohl zakončovat hostující Adamec, který ale o kousek netrefil branku.

26:07

Vyhození míček dokázal ve středním pásmu zachytit domácí Martin Zdvořáček, kterému se následně povedlo dostat hru zpět před branku soupeře.

25:21

Letohrad to bude mít nyní nesmírně složité, prohrává totiž o dva zásahy. V posledních minutách jsou aktivnější domácí, kteří soupeře k ničemu nepouštějí.

24:09

24:09 KUČERA - 2:0

24:09

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Rázem je to o dvě branky! Nahrávka totiž putovala k modré čáře, kde se nacházel domácí obránce IVAN KUČERA, který to zkoušel přímo na branku a jeho rána proletěla až za Nováka. Asistence: Vojtěch Červinka.

24:03

Málem se do protiútoku dokázal dostat hostující Štefka, jenomže nahrávka na jeho osobu byla přesto o něco delší a hrát tak může Ústí nad Labem.

23:21

Od pravého kruhu spíše nahazoval hostující Rozlílek, který nakonec trefil pouze protihráče před brankou. Ústí nad Labem následně vyhodilo za cenu icingu.

22:04

Letohradu se ani tato přesilovka zatím moc nedaří, soupeř znovu dokázal vyhodit míček daleko na opačnou stranu a rychle se tak k němu dostává Macháček.

21:07

Vhazovalo se před brankářem Novákem povedlo se uspět Ústí nad Labem. Krátce po vhazování jsme sledovali nahození, které nedoletělo až k brance.

20:57

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Jiří Tomáš – 2 min., hákování).

20:14

Nahrávka před Nováka měla najít domácího Červinku, který se nakonec k míčku vůbec nedostal. Letohrad posléze vyhodil, zakázané uvolnění z toho není.

19:25

Do protiútoku se následně dostal domácí Červinka, který se sice dostal do opačného pásma, jenomže tam nakonec neuspěl proti přesile hladových protihráčů.

18:30

Nakonec si to k pravému kruhu namířil Macháček, který našel lapačku brankáře.

18:13

Letohrad si počkal na svého vyloučeného hráče a posléze se prodral na opačnou stranu. Cvejn se dostal k volnému míčku, který přihrával na Anýže.

17:10

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Ondřej Poláček – 2 min., držení hole).

16:11

Ústí nad Labem se dokázalo prosadit na vhazování a po krátké kombinaci jsme sledovali sympatické zakončení do Kučery, který ale na Nováka nevyzrál.

15:42

Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Lukáš Anýž – 2 min., faul loktem).

15:10

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě dostal na druhou stranu, kde se zatím do zakončení nedostal.

15:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina tohoto zápasu, která nám přinesla jedinou branku, o kterou se v závěru postaral domácí Stupka. Nesledovali jsme zrovna ofenzivní hitparádu, naopak se oba celky do střeleckých pokusů moc nedostávali. Ústí nad Labem zatím nepotvrzuje roli favorita a spíše se trápí.

15:00

První třetina skončila.

14:35

14:35 STUPKA - 1:0

14:35

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom tu máme první branku! Ústí předvedlo rychlý přechod do útoku, rychlostně se za obranu dokázal dostat Tomáš, který předkládal to tandemu na MARTINA STUPKU, který pohodlně překonal brankáře. Asistence: Jiří Tomáš, David Haas.

14:00

Minuta do konce třetiny.

13:14

Z otočky to na opačné straně zkoušel domácí Gottfried, který o kousek minul branku soupeře. Ústí se v závěru první periody dostává k náporu.

12:20

Macháček nabíjel do tandemu na Cvejna, který to dvakrát zkoušel z velké vzdálenosti. Ani v jednom případě se jeho pokus nesnesl do hostující branky.

11:11

Letohradu se úvodní přesilová hra moc nedaří. Snadné nahození skončilo před Landtem, který na jistotu znovu přerušil hru.

10:24

Máme za sebou úvodní desetiminutovku tohoto zápasu, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Zatím sledujeme překvapivě vyrovnanou podívanou.

10:01

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Vojtěch Červinka – 2 min., vysoká hůl).

09:40

Letohrad se nyní dostal do přečíslení tři na jednoho a v roli jediného obránce domácích zůstal Jan Sedláček, kterému se povedlo zakončení zablokovat.

08:31

Míček nyní poskakoval kolem hostující branky, přesto Novák nemusel zasahovat. Na opačné straně pro změnu pláchl Tomeš, který prověřil brankáře.

08:20

Posléze hru raději přerušil brankář Landt.

08:06

Po delší době se přerušovalo a posléze Ústí nad Labem nahazovalo na druhou stranu. Vaněk to zkoušel odrazem o mantinel na Jana Sedláčka, který se daleko nedostal.

07:01

Letohrad se poprvé v tomto duelu dostal k souvislejší kombinaci. Tu soupeř dokázal narušit a od pravého kruhu nahazoval před branku na teč Červinka.

06:12

Haas operoval za brankou soupeře, jenomže do zakončení se nakonec neprotlačil. Na pomoc mu posléze přispěchal také Petr Zdvořáček, který byl vytlačen.

05:04

Ústí nad Labem se kostrbatým způsobem dostalo za branku soupeře. Tam nakonec v souboji upadl na zem Věchet, domácí se posléze dostali k ohrožení.

04:01

Hostující Štefka se nyní dostal za domácí obranu a v tísni se mu dokonce povedlo vypálit na ústeckou branku. Své zakončení ale poslal hodně vedle tyče.

03:31

Nyní se pro změnu vhazovalo před domácím brankářem Landtem, který zatím na svůj první vážnější zákrok čeká. Na opačné straně zakončoval Poláček.

02:24

Novák nyní musel zasahovat, bude se znovu vhazovat.

02:07

Nahrávka do předbrankového prostoru měla najít domácího Gottfrieda, který se ovšem do kýženého zakončení neprotlačil a Letohrad tak otáčí hru vpřed.

01:11

Poprvé jsme sledovali vyhození přes všechny čáry, a sice v podání Letohradu. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankářem Šimarou.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se ovšem daleko nedostal. Podobně si ovšem počínal také domácí Bačák.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Elba DDM Ústí nad Labem: Landt (Rechtorik) – Grus, Kučera, Poláček (a), J. Sedláček, M. Sedláček, Smolík (A), M. Zdvořáček – Bačák, Červinka (C), Gottfried, Haas, Magasnik, Michajličenko, Stupka, Tomáš, Vaněk, P. Zdvořáček

SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Novák) – Adamec, Anýž (A), Macháček, Nazad, Věchet (C) – Bogdány, Cvejn, Faltejsek, Halbrštát (A), Hubálek, Levý, Rozlílek, Štefka, Tomeš.
Favoritem tohoto zápasu bude Ústí nad Labem, které se aktuálně nachází na sympatické třetí pozici, přičemž se mu povedlo nasbírat devatenáct bodů. Manko na vedoucí Kert Park je v tuto chvíli sedmibodový, naopak na druhé Kladno pětibodový. Ústí má zatím za sebou osm duelů, přičemž uspělo v šesti případech, naopak prohrálo dvakrát. Na opačné straně stojí Letohrad, který se v tomto duelu bude pokoušet o menší překvapení. Hosté se aktuálně nacházejí až na desáté pozici a na svého dnešního soupeře mají hned patnáctibodové manko. Letohrad do této doby dokázal nasbírat pouhé čtyři body. Letohradu se letos ještě nepovedlo zvítězit v řádné hrací doby, čtyři body tak získal za výhru v prodloužení a další dvě prohry v prodloužení.
Hokejbalová Extraliga má před sebou další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Elba DDM Ústí nad Labem a SK Hokejbal Letohrad.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

Elba DDM Ústí nad Labem – SK Hokejbal Letohrad

5:1

konec (1:0, 1:0, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Stupka (Tomáš, Haas), 25. Kučera (Červinka), 32. Vaněk (Tomáš, Stupka), 35. Petr Zdvořáček (Smolík, Bačák), 44. Martin Zdvořáček (Magasanik, Poláček) – 43. Hubálek (Anýž)

Elba DDM Ústí nad Labem: Landt (Rechtorik) – Grus, Kučera, Poláček (a), J. Sedláček, M. Sedláček, Smolík (A), M. Zdvořáček – Bačák, Červinka (C), Gottfried, Haas, Magasnik, Michajličenko, Stupka, Tomáš, Vaněk, P. Zdvořáček

SK Hokejbal Letohrad: Novák (Šimara) – Adamec, Anýž (A), Macháček, Nazad, Věchet (C) – Bogdány, Cvejn, Faltejsek, Halbrštát (A), Hubálek, Levý, Rozlílek, Štefka, Tomeš

Rozhodčí: Musil, Gráca

Průběh zápasu
1. třetina
10:01 UNL 2 Červinka, vysoká hůl
14:35 UNL 1:0 Stupka (Tomáš, Haas)
Po 1. třetině
2. třetina
15:42 LET 2 Anýž, faul loktem
17:10 UNL 2 Poláček, držení hole
20:57 UNL 2 Tomáš, hákování
24:09 UNL 2:0 Kučera (Červinka)
29:51 LET 2 Adamec, Úmyslné vyhození míčku ze hřiště
Po 2. třetině
3. třetina
31:19 UNL 3:0 Vaněk (Tomáš, Stupka)
34:38 UNL 4:0 Petr Zdvořáček (Smolík, Bačák)
42:11 LET 2 Faltejsek, vysoká hůl
42:50 LET 4:1 Hubálek (Anýž)
43:45 UNL 5:1 Martin Zdvořáček (Magasanik, Poláček)
Konec