Menu

Hokej

Play-off NHL

New York Islanders – Boston Bruins

1:2

po prodl. (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1) Stav série: 1:2

04.06.2021, 01:30 • Nassau Coliseum, New York • Čtvrtfinále • Petr Šatalík

Tipsport: 2.96 3.95 2.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63:36

63:36 Brad MARCHAND - 1:2

63:36

Bruins právě vstřelili branku!
Je rozhodnuto, Boston vítězí! Snad první výpad Bruins přes útočnou modrou v prodloužení znamená výhru Medvědů, po které tak dlouho sahali už v základní hrací době! Charlie McAvoy dostal na levé straně hrozně moc prostoru, přebruslil snad polovinu hřiště a na útočné modré pustil puk k hrazení, kam si sjel BRAD MARCHAND. Ten si vzal kotouč na hůl a z takřka nulového úhlu vyslal prudkou střelu, se kterou Varlamov nepočítal, puk ke zděšení publika propadl do sítě a Medvědi vítězí 2:1! První chyba brankáře Islanders v zápase znamená konec utkání a bod pro Boston! Asistence: Charlie McAvoy, Patrice Bergeron.

62:27

Jordan Eberle teď střílel z osy hřiště, Rask vyrazil před sebe, kde byl ve stoprocentní šanci Barzal, jenž se mohl stát hrdinou Islanders i zápasu, jeho dorážku ale také zastavil skvělý finský gólman!

57:49

Sean Kuraly dostává dvě trestné minuty za krosček v rohu útočného pásma! Naprosto zbytečný zákrok na hraně, který sudí vylučuje a Islanders mají obrovskou šanci rozhodnout v přesilovce!

56:45

Anthony Beauvillier se už podruhé v zápase hnal sám na Raska! Tentokrát byl sice zezadu atakován Carlem, ale i tak měl velkou šanci! Přesto ani podruhé svým bekhendovým pokusem na gólmana Bostonu nevyzrál!

54:32

54:32 Mathew BARZAL - 1:1

54:32

Islanders právě vstřelili branku!
Pět a půl minuty před koncem máme srovnáno! MATTHEW BARZAL našel kotouč na zadním mantinelu, rychle s ním vyjel k tyči, kde jeho první pokus zastavil Rask betonem. Forvard Islanders přidal dvě dorážky a silou protlačil touš do sítě, je srovnáno – 1:1! Asistence: Kyle Palmieri, Ryan Pulock.

51:04

Josh Bailey bude vyloučen za to, že při otočce zezadu kolenem podrazil otáčejícího se Charlieho McAvoye. Dvě minuty za podrážení a velká šance pro Boston jít do klíčového náskoku.

46:38

Hra se už ale zase šine dál. Mike Reilly zachycuje vyhození Islanders. Rozehrát ale nedokázal. Přesto se ale na druhý pokus vydali Medvědi vpřed. Krejčí šel s Hallem do situace dva na jednoho, pas prvního jmenovaného však jeho parťák nedokázal zpracovat, jinak by střílel do prázdné brány!

45:16

Travis Zajac zachytil přihrávku, přihrál na osu hřiště a Kyle Palmieri měl ideální prostor ke střele. Jeho ránu z vrcholu kruhů skvěle vyrazil Rask!

43:16

Bergeron dostal kotouč na osu hřiště mezi kruhy a okamžitě vypálil! Trefil ale střed brány, kde byl bezchybný Varlamov, jenž zasáhl!

41:38

A je to tak, je tu první přesilovka v celém zápase pro Boston. Greene před bránou trefil vysokou holí Coyla. Odskočí Boston do dvoubrankového náskoku?

36:57

Nick Ritchie dostal od zadního mantinelu přihrávku do prostoru před bránou, jenže svou ránu napálil přímo do středu svatyně soupeře, kde byl fantastický Varlamov!

33:59

Skvělá atmosféra je v tomto zápase hodně cítit, aréna doslova vře! Nyní ale Hall našel parádní křižnou přihrávkou Krejčího, jenž z levého kruhu rychle zakončoval, fantastický přesun a zákrok betonem Varlamova, který zachránil svůj tým a drží jej ve hře!

32:18

Mathew Barzal se vytočil z rohu kluziště až do předbrankového prostoru, kde se rychle snažil zasunout touš za Raska. Jeho pokus ale mezi tři tyče nemířil.

30:16

David Pastrňák se dostal po střele z pravé strany k dorážce z bezprostřední blízkosti, skvěle se přesunuvšího Varlamova však překonat nedokázal!

29:05

Brock Nelson dostal puk do prostoru mezi kruhy a okamžitě pálil, kotouč ale dostatečně nezvedl a Rask tak pohodlně zasáhl svými betony.

28:12

Nakonec ale ze všech zákroků vybírají sudí právě faul českého útočníka. David Pastrňák fasuje dvě trestné minuty za sekání.

27:31

Brad Marchand dostal na levém kruhu jen malinkatý prostor a okamžitě se rozhodl pálit na přední tyč. Semjon Varlamov ale předvedl jistý zákrok, puk schoval ve své náruči.

14:10

Mike Reilly se ocitl v dobré pozici na pravém kruhu a jeho pokus trefil břevno svatyně Islanders! Následuje další icing Bostonu.

11:08

Brad Marchand se pošťuchoval ve středním pásmu s Travisem Zajacem. Nakonec jej zasáhl holí do tváře a fasuje dvě trestné minuty za vysokou hůl.

07:49

Anthony Beauvillier šel snad od poloviny hřiště sám na Raska! Nakonec se v mezikruží rozhodl pro střelu na vyrážečku! Brankář Bostonu předvedl fantastický zákrok!

05:52

05:52 Craig SMITH - 0:1

05:52

Bruins právě vstřelili branku!
Boston jde bleskově do vedení! Taylor Hall našel parádní přihrávkou z rohu kluziště mezi kruhy stojícího CRAIGA SMITHE, který skvělou ranou trefil přesně pravý horní růžek a posílá Boston do vedení 1:0! Asistence: Taylor Hall, Matt Grzelcyk.

02:43

Travis Zajac se prodral po levém hrazení přes útočnou modrou a na vrcholu kruhu vyslal tvrdou ránu. Rask musel vytáhnout první hbitý zákrok lapačkou!

New York Islanders – Boston Bruins

1:2

po prodl. (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1) Stav série: 1:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 55. Barzal (Palmieri, Pulock) – 6. C. Smith (Hall, Grzelcyk), 64. Marchand (McAvoy, Bergeron)

New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Komarov – Josh Bailey (A), B. Nelson (A), Beauvillier – Zajac, Pageau, Palmieri – Clutterbuck (C), Cizikas, M. Martin.

Boston Bruins: T. Rask (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, Reilly, Clifton, Lauzon – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A) – C. Smith, Krejčí (A), Hall – DeBrusk, Coyle, N. Ritchie – Wagner, Lazar, Kuraly.

Rozhodčí: Brian Pochmara, Kelly Sutherland – Mark Shewchyk, Ryan Gibbons

Průběh zápasu
1. třetina
05:52 BOS 0:1 C. Smith (Hall, Grzelcyk)
11:08 BOS 2 Marchand, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
28:12 BOS 2 Pastrňák, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
41:38 NYI 2 A. Greene, vysoká hůl
51:04 NYI 2 Josh Bailey, podrážení
54:32 NYI 1:1 Barzal (Palmieri, Pulock)
57:49 BOS 2 Kuraly, krosček
Po 3. třetině
Prodloužení
63:36 BOS 1:2 Marchand (McAvoy, Bergeron)
po prodl.