Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Andorra – Irsko

1:4

konec (0:0)

03.06.2021, 18:00 • Estadi Nacional • David Suchý

Tipsport: 11.1 4.97 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Irska, kterému se povedlo vyhrát poměrem 4:1. Přitom se lépe do druhého poločasu povedlo vstoupit Andoře, která se překvapivě dostala do vedení. To ovšem nedokázala dlouho udržet, naopak si soupeř přichystal dva rychlé zásahy a poprvé v utkání se tak dostal do vedení, které navíc nepustil a navíc si připsal ještě další dva zásahy.
Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:10. (19:51:19)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Ještě jednou si s míčem zahrál domácí brankář Pires, který ho odkopem posílal na druhou stranu.

90

Nastavují se tři minuty.

90

Irsko právě vstřelilo branku!
Hosté nemají dost a je tu ještě jedna branka! Po dlouhé kombinaci se Irsko dostalo na druhou stranu, kde DARYL HORGAN dokázal na malém vápně hlavičkovat mimo dosah brankáře.

89

Do konce řádné hrací doby nezbývá zrovna moc času, o vítězi tohoto zápasu je již delší dobu rozhodnuto.

87

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází OShea, přichází Duffy.
Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Hourihane, přichází Arter.
Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází McClean, přichází Manning.

85

Nahrávka do běhu nyní měla najít Idaha, který to měl daleko k míči a od své branky tak bude moci znovu odkopávat Pires.

84

84. KNIGHT - 1:1

84

Irsko právě vstřelilo branku!
Tak je tu ještě jedna branka Irska! JASON KNIGHT si ideálně seběhl na centr do malého vápna, kde se mu povedlo poměrně jednoduše na dlouhou nohu trefit domácí svatyni.

84

Irsko se pohodlnou kombinací dostalo na druhou stranu, přesto se do rozehrávky zapojil také Bazunu, který ovšem odkopával do zámezí.

83

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Parrott, přichází McGrath.

82

Na pravém křídle se k centrované nabídce do pokutového území dostal Sánchez, který ovšem našel pouze rukavice brankáře Bazunu.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Andorra stále prohrává o jednu branku, k šancím se ale moc nedostává.

80

S míčem si po delší době zahrál také obránce McClean, který si nechtěl komplikovat život a pouze přeposílal do tandemu na Cullena.

79

Pokračovalo se rozehrávkou z domácí poloviny. Jako poslední se míče dotkl hostující Knight, od kterého šel ven z hrací plochy.

77

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Álvarez, přichází Pires.

75

Pokračovalo se autovým vhazováním a posléze také odkopem od branky. Ve vzdušném souboji se ovšem prosadil hostující Egan.

74

Ten se posléze postaral o dalekonosný odkop na opačnou stranu, kde měl hodně prostoru na práci s míčem obránce Doherty.

73

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Rebes, přichází García.
Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází San Nicolas, přichází Pablos.

72

Do volného prostoru si posléze seběhl hostující Horgan, jehož tečovaný centr se přeci jenom snesl do rukavic brankáře Álvareze.

71

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Andorra se po druhé inkasované brance jen těžko dostává k opačnému vápnu.

70

Irové posléze předvedli rychlý protiútok, do kterého se zapojil také střídající Idah, který se ovšem v době nahrávky nacházel v ofsajdu.

69

Zpětná nahrávka poté putovala na kopačku domácího Valese, který v nouzi ještě pro změnu hledal brankáře Álvareze.

67

Míč se nyní dostal mimo hrací plochu a na pořadu dne tak bude autové vhazování, ke kterému se postavil domácí Cervos.

66

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Collins, přichází Idah.
Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Curtis, přichází Horgan.

65

Hourihane se nyní chopil rozehrávky rohového kopu z pravé strany. Míč kroutil směrem k brance, kde měl k němu daleko Álvarez.

63

Máme za sebou necelou hodinu hry, která nám zatím nabídla tři přesné zásahy, přičemž se oba celky dokázaly už jednou prosadit.

62

Po delší době se k míči dostal také hostující brankář Bazunu, který odehrál míč na opačnou polovinu, kde ho za sebe prodlužoval Knight.

61

61. PARROTT - 1:2

61

Irsko právě vstřelilo branku!
Hosté se poměrně rychle dostávají do vedení! McClean si seběhl na levou stranu, kde přenechal míč pod sebe. Do pokutového území nakonec přiletěl další centr, který TROY PARROTT dokázal poslat za brankáře.

61

Od své branky nyní mohl odkopávat brankář Álvarez, kterému se povedlo poslat míč na druhou stranu, kde ovšem zasahoval Hourihane.

60

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Betriu, přichází Sánchez.
Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Clemente, přichází Martínez.

59

Parrott měl na kopačce vedoucí branku svého celku, na zadní tyči ale netrefil prázdnou branku!

58

58. PARROTT - 1:1

58

Irsko právě vstřelilo branku!
Irové poměrně rychle srovnávají krok! TROY PARROTT se sympatickým způsobem dostal s míčem až do pokutového území, kde si ho potáhl na pravou nohu a posléze zamířil mimo dosah brankáře Álvareze.

58

S těžkou nahrávkou si pokoušel poradit hostující Knight, jenomže včas ho o míč dokázal obrat domácí obránce Cervos.

57

Andorra nyní pro změnu zahrávala rohový kop z levé strany. Na přední tyči musel zasahovat Egan, který prodlužoval míč za sebe.

56

Jenomže v souboji o míč si zcela evidentně pomáhal rukama hostující Cullen, který tak zastavil rodící se protiakci soupeře.

55

O rozehrávku se posléze staral hostující kapitán Egan, kterému se nakonec povedlo přenést hru na pravou stranu na Dohertyho.

54

Irsko tak poprvé v tomto duelu zaspalo a inkasovalo. Přesto do konce tohoto zápasu zbývá hodně času, výsledek se tak může obrátit.

52

52. VALES - 1:0

52

Andorra právě vstřelila branku!
Outsider tohoto zápasu se dostává do vedení! Andoře se povedlo vybojovat volný kop z velké vzdálenosti od branky. Centrovaná nabídka se ovšem snesla na hlavu MARCA VALESE, který sám hlavičkoval za brankáře.

52

Od své branky tak mohl posléze odkopávat domácí brankář Álvarez. Po rychlém odkopu se dostalo k míči Irsko, které si vybojovalo vhazování.

51

Před malým momentem si hodně podezřele počínal domácí Llovera, před kterého přepadl protihráč, jenomže o faul se nejednalo.

50

Centrem do pokutového území to posléze zkoušel hostující Doherty, který svým centrem našel pouze připraveného Valese.

49

San Nicolás nekompromisním odkopem odehrál míč k opačnému pokutovému území, kde si v souboji pomohl faulem Vieira.

48

Hned v úvodu druhého poločasu se domácí Clemente pokoušel udržet míč na hrací ploše, jenomže se mu to nepovedlo.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl ani jednu branku. Sledovali jsme hodně bojovnou podívanou, která se většinu času odehrávala ve středu hrací plochy, kde bylo k vidění dost nedovolených zákroků. Oba celky se směrem dopředu spíše trápily, k vyloženým šancím to tedy nevedlo.

45+1

První poločas skončil.

44

V posledních minutách nesledujeme nic moc zajímavého. Oba celky se totiž pouze střídají v držení balónu.

42

Po dalším nepřesném zakončení jsme sledovali odkop od domácí branky. Na opačné straně před Rebesem zasahoval Doherty.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

39

Irové se znovu s míčem usadili na polovině soupeře. Hourihane svým centrem našel Collinse, který ale hlavičkoval vedle branky.

37

S míčem si nyní na vlastní polovině pohrával hostující McClean, kterému se zpětnou nahrávkou povedlo oslovit Hourihana.

35

Irsko si nyní vybojovalo rohový kop.

34

Standardní situace nakonec nepřinesla nic nebezpečného a od své branky tak mohl odkopávat Álvarez, který poslal míč na druhou stranu.

33

Cullen se pokoušel přes střed hrací plochy vyrazit na druhou stranu, jenomže byl zastaven nedovoleně a na řadu přijde standardka.

32

Doherty se posléze postaral o další autové vhazování. Krátce po něm se na zemi ocitl kolega Hourihane, o faul se ale nejednalo.

31

Máme za sebou třetinu hry, jenomže na první branku stále čekáme. V posledních minutách je aktivnější Irsko, které se do šance stále nedostalo.

29

Na levém křídle si o nahrávku do volného prostoru řekl hostující Curtis, který tak dlouho váhal, načež raději oslovil Dohertyho.

28

Irsko nakonec rohem rozehrálo na přední tyč, kde se nejvýše do vzduchu dostal pozorný Vales, kterému se povedlo míč odehrát.

27

Před malým momentem se do zakončení prodíral velezkušený Doherthy, kterého zablokoval protihráč a následovat bude rohový kop.

26

A hlavní sudí si navíc všiml dalšího nedovoleného zákroku. Kousek od středového kruhu si v souboji pomohl faulem Jordi Aláez.

25

Za vysokým balónem se posléze pokoušel jako první dostat domácí Betriu, jenomže včas se ze své branky dostal Bazunu.

24

Znovu se k práci s míčem dostal domácí brankář Álvarez, který se odkopem pokoušel oslovit Martíneze, před kterým zakročil Doherty.

23

Následovalo autové vhazování z levé strany, které si vzal na starost McClean, kterému přispěchal na pomoc Hourihane.

22

Z místa přestupku nyní mohl rozehrávat brankář Álvarez, který odkopem posílal míč na opačnou stranu, kde se ovšem prosadil McClean.

21

Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám stále nepřinesla ani jednu branku. Zároveň čekáme na první vyloženou šanci.

20

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, tím se pro změnu prezentoval hostující Collins.

19

Od své branky mohl rozehrávat domácí brankář Álvarez, který v tomto případě zkoušel na druhé straně oslovit Jordi Aláeze.

17

Betriu je zpět na hrací ploše a může se tak pokračovat ve hře. Andorra sportovním gestem odevzdala míč svému protivníkovi.

16

Po dalším souboji pro změnu skončil na zemi domácí Betriu, který se chytil za obličej. Na nic vážného to v tomto případě nevypadá.

15

Domácí brankář Álvarez tak nemusel zasahovat, naopak si přichystal odkop od své branky. Ten se mu povedlo poslat na druhou stranu.

14

Na opačné straně byla k vidění standardní situace z levé strany. Hourihane posílal centr do malého vápna, kde ovšem hlavičkoval nad Parrott.

13

Chvíli se ošetřovalo, proto se nehrálo. Valesovi nakonec tekla krev z nosu, nicméně bude moci pokračovat v tomto duelu.

12

Z vlastní poloviny posléze mohl rozehrávat domácí Vales, který odehrál míč na opačnou stranu, kde byl nedovoleně zastaven Vieira.

11

Míč se posléze snesl na kopačku hostujícího Egana, který před napadajícím soupeřem raději zvolil nahrávku na Knighta.

10

Bazunu tak mohl rozehrávat výhozem do strany, kde se mu nabídl osamocený Egan, jenž okamžitě přeposlal balón McCleanovi.

9

Na pořadu dne byla standardní situace. Ta přinesla nabídku k zadní tyči, odkud Llovera hlavičkoval do rukavic brankáře.

8

Andorra se dokonce na pravém křídle dostala k centru, avšak obránce San Nicolás trefil pouze před sebou stojícího protihráče.

7

Po dalším autovém vhazování se k míči pokoušel dostat domácí Clemente, jenomže před ním se včas povedlo zakročit soupeři.

6

Nedovoleným způsobem si před malým momentem počínal napadající Clemente, který místo míče trefil pouze nohu Cullena.

5

Za soupeřovu obranu si posléze nabíhal domácí Betriu, jenomže před ním se povedlo včas nahrát za sebe obránci Eganovi.

4

Míč se znovu dostal mimo hrací plochu a na pořadu dne tak bylo autové vhazování, o které se postaral San Nicolas.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu se k míči dostal hostující Doherthy, kterému se ale nepovedlo vybojovat autové vhazování.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Andorra: Álvarez – San Nicolás, Vales, Llovera, Cervós – Clemente, Rebés, Vieira, Martínez – Aláez, Cucu
Náhradníci: Gomes, Pires – Bernat, De Pablos, C. García, M. García, Jiménez, Lima, Martínez, Moreno, Pujol, Sánchez

Irsko: Bazunu – Doherthy, O'Shea, Egan, McClean – Cullen, Hourihane, Curtis – Parrott, Collins, Knight
Náhradníci: Duffy, McGrath, Manning, Mandroiu, O'Connor, Idah, Kelleher, Ogbene, Travers, Molumby, Arter, Horgan

Rozhodčí: Estadi Nacional.
Andorra

Na opačné straně stojí reprezentace Andorry, která se naopak nachází na páté pozici, přičemž během tří duelů rovněž nezískala ani bod. Andorra na čtvrté Polsko aktuálně ztrácí čtyři body a na postup to příliš nevypadá. První duel nabídl domácí porážku proti Albánii, následovaly další prohry, a sice proti Polsku a Maďarsku. Andoře se během těchto tří duelů povedlo vstřelit pouze jednu branku, na druhou inkasovala hned osm. I tak je na tom nejhůře poslední San Marino.
Irsko

Fotbalisté Irska se v kvalifikaci o MS momentálně nacházejí až na čtvrté pozici, přičemž se jim ze dvou odehraných zápasů nepovedlo získat ani jeden bod. Irové totiž prohráli oba duely, společně s Ázerbájždánem nezískali ani jeden bod. Hned v úvodu kvalifikace přišla porážka na půdě druhého Srbska, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 3:2. Následovala o poznání překvapivější porážka, a sice na domácím stadionu. Duel proti Lucembursku totiž rozhodla jediná branka, o kterou se postaral právě outsider zápasu.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční podvečer! Vítám vás při sledování mezinárodního přípravného utkání mezi Andorrou a Irskem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Andorra – Irsko

1:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Vales – 58. Parrott, 61. Parrott, 84. Knight, 90. Horgan

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:10.

Andorra: Álvarez (77. Pires) – San Nicolás (73. Pablos), Vales, Llovera, Cervós – Clemente (60. Martínez), Rebés (73. García), Vieira (C) , Martínez (77. Lima) – Aláez, Betriu (60. Sánchez)
Náhradníci: Gomes, Pires – Bernat, De Pablos, C. García, M. García, Jiménez, Lima, Martínez, Moreno, Pujol, Sánchez

Irsko: Bazunu – Doherthy, O'Shea (87. Duffy), Egan (C) , McClean (87. Manning) – Cullen, Hourihane (87. Arter), Curtis (66. Horgan) – Parrott (83. McGrath), Collins (66. Idah), Knight
Náhradníci: Duffy, McGrath, Manning, Mandroiu, O'Connor, Idah, Kelleher, Ogbene, Travers, Molumby, Arter, Horgan

Rozhodčí: Estrada