Menu

Fotbal

Španělská LaLiga 2

Girona FC – UD Almería

3:0

konec (2:0)

02.06.2021, 21:00 • Estadio Municipal de Montilivi • Play-off • David Suchý

Tipsport: 2.79 2.88 2.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! První utkání nakonec vyznělo lépe pro Gironu, která vyhrála poměrem 3:0 a výrazně si řekla o postup do finálového souboje. Druhý poločas nebyl zrovna atraktivní, viděli jsme celou řadu nedovolených zákroků. Přesto ještě jedna branka přeci jenom padla, znovu se o ní postarala domácí Girona, konkrétněji brankáře dokázal prostřelit Mamadou Sylla. Almería to bude mít v odvetě hodně složité. (22:52:51)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 2:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:17.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Do konce moc času už nezbývá. Domácí celek má nakročeno k důležitému vítězstvím, dost možná to bude s čistým kontem.

90+2

Pokračovalo se tak rozehrávkou z domácí poloviny. Po krátké kombinaci to nákopem zkoušel Juanpe, který našel pouze hlavu Chumiho.

90+1

Pomezní sudí si všiml dalšího ofsajdového postavení, ve kterém se nacházel hostující Sadiq.

90

Nastavuje se pět minut.

88

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Sylla, přichází Moreno.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě ještě musíme počítat s nastaveným časem.

86

Nakonec z toho bylo přímé ohrožení branky. K rozehrávce standardky se nakonec postavil Monchu, který trefil pouze zeď soupeře.

85

Žlutou kartu dostává Makaridze (UD Almería).

85

Hlavní sudí si posléze všiml nedovoleného zákroku v podání Samu. Girona tak má další standardní situaci, v tomto případě z palebné vzdálenosti.

83

Domácí brankář Juan Carlos proto nemusel s odkopem nikam spěchat. Následovala dalekonosná snaha o oslovení forvarda Sylly.

82

Almería se znovu s míčem usadila na polovině soupeře, kde rozjela kombinaci, po které se centr snesl pouze ven z hrací plochy.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Almería si stále marně snaží vynutit lepší výsledek do odvetného zápasu.

80

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Franquesa, přichází Benítez.
Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Barcenas, přichází Bustos.
Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Cristoforo, přichází Terrats.

79

Nahrávka na pravé křídlo oslovilo Aketxeho, který se zbavil protihráče a poté centroval do pokutového území, kde se k srážené ráně dostal Sadiq.

78

S těžkou nahrávkou si dokázal poradit Corpas, který přesto o míč přišel. Domácímu celku ovšem nevyšla snaha o rychlou protiakci.

77

Mezi trojici protihráčů se posléze dostal hostující Costa, který nakonec skončil na zemi a následovat tak bude další standardní situace.

75

Sadiq se probíjel do pokutového území, kam se sice dokázal natlačit, jenomže už předtím mu byl odpískán nedovolený zákrok.

74

Střídání v týmu UD Almería: ze hřiště odchází Ramazani, přichází Villar.

73

Pokračovalo se tedy odkopem od domácí branky. Carlosovi se na druhé straně povedlo najít Barcenase, který sklepl pod sebe na Syllu.

72

Nyní se do akce dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení, ve kterém se nacházel hostující útočník Sadiq.

71

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Almería se stále směrem dopředu hledá, nyní kousek vedle branky pálil Kebe.

70

Po jednom ze soubojů skončil na zemi jeden z domácích hráčů, hra je tak přerušena.

69

Krátce po rozehrávce se do kombinace hostujícího celku zapojil také brankář Makaridze, kterému se povedlo přenést hru na pravou stranu.

68

Klid na rozehrávku měl hostující Aketxe, kterému se povedlo na druhé straně oslovit Akiemeho, který ale neuspěl s nahrávkou na Sadiqa.

67

Alméria to bude mít nesmírně složité, nutně by totiž potřebovala vsítit kontaktní branku, jinak to bude mít v odvetě hodně, hodně složité.

65

65. SYLLA - 3:0

65

Girona právě vstřelila branku!
Domácí celek se dostává do vedení o tři branky a s postupem to vypadá opravdu dobře! Carlos odkopával od své branky a jeho nákop ještě prodloužil za sebe MAMADOU SYLLA. Ten si dokázal narazit s protihráčem a poté v úniku prostřelil brankáře.

65

Sledovali jsme centr do pokutového území, který dokázal domácí Martínez natolik dobře odvrátit, že se jeho celek vydal do protiútoku.

65

Střídání v týmu UD Almería: ze hřiště odchází Lazo, přichází Corpas.

64

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Gumbau, přichází Kebe.

63

U postranní lajny se Balliu zbavil protihráče a poté to zkoušel kolmicí za domácí obranu. Ta byla pro Ramazaniho ale hodně nepovedená.

62

V úvodu druhého poločasu sledujeme celkem dost nedovolených zákroků. Tím dalším se prezentoval domácí obránce Franquesa.

61

Je za námi zhruba hodina hry, která nám stále nabídla dvě branky. Ty padly v úvodu zápasu, od té doby na vyloženou šanci čekáme.

60

Kousek od středového kruhu si nedovoleným způsobem počínal hostující Morlanes, který přímo před zraky sudího zatáhl soupeře.

59

V krátkém časovém sledu jsme viděli další autové vhazování. Po něm de la Hoz šikovně přenášel hru do volného prostoru na Akiemeho.

58

Vysoký nákop se posléze snesl do zámezí. Nakonec z toho bude autové vhazování v podání hostujícího zadáka Balliua.

57

UD Almería zahrávala druhou standardní situaci. Ta se nakonec stočila směrem do domácí branky, kde měl snadnou práci Carlos.

56

UD Almería rozehrála standardní situaci nakrátko po zemi. Do velkého úhlu se následně dostal obránce Balliu, který se nepokoušel o centr.

55

Hodně prostoru měl ve středu hrací plochy hostující Aketxe, který nahrávku uspěchal a navíc jí poslal naprosto mimo dosah Akiemeho.

54

U postranní lajny přišlápl protihráče Franquesa, který rovněž uviděl kartu.

53

Žlutou kartu dostává Juanpe (Girona FC).

52

Monchu se postaral o provedení standardní situace, míč se mu však povedlo zakroutit přímo do rukavic brankáře Makaridzeho.

51

Kousek od středového kruhu skončil po souboji na zemi Cristoforo, hlavní sudí byl pozorný a znovu nařídil standardní situaci pro domácí.

50

Míč se znovu dostal pouze do zámezí a na pořadu dne tak bylo autové vhazování. Obránce Couto si nakonec počkal na pohyb od Gumbaua.

49

Girona se hodně diví, jednalo se totiž o celkem agresivní zákrok. Domácí celek tak bude moci rozehrávat standardku z vlastní poloviny.

48

Hned v úvodu druhého poločasu si hodně důrazně počínal hostující Ramazani, hlavní sudí ale druhou žlutou kartu tasit nebude.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Střídání v týmu UD Almería: ze hřiště odchází Carvalho, přichází Aketxe.
Střídání v týmu UD Almería: ze hřiště odchází Maras, přichází Costa.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl dva zásahy. Girona ukázkově vstoupila do zápasu, během pěti minut se prosadila hned dvakrát. Almería sice postupem času hru vyrovnala, jenomže za celý první poločas se nedostala ani do jedné vyložené šance. Girona hraje směrem dopředu maximálně zodpovědně.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Znovu od své branky mohl odkopávat hostující brankář Makaridze, kterému se na druhé straně povedlo oslovit Carvalha.

45

Nastavují se dvě minuty.

44

Za volným míčem se pokoušel doběhnout Sylla, jenomže jako první to zvládl brankář Makaridze, který pro změnu vybojoval odkop od branky.

42

V pokutovém území nyní přijel pro míč domácí Maras, kterému se povedlo ve skluzu odvrátit hrací předmět pouze za cenu vhazování.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

39

Almería se nyní marně dožadovala odpískání nedovoleného zákroku, místo toho bude moci od své branky rozehrávat brankář Juan Carlos.

37

S míčem si po delší době zahrál také domácí brankář Carlos, který před napadajícím Sadiqem odkopával na opačnou polovinu.

36

Vysoký nákop se nakonec snesl pouze k hostujícímu Marasovi, který odklízel ke středovému kruhu, kde se nacházel domácí Cristoforo.

34

Lazo se prodíral přes levou stranu hrací plochy, kde nakonec zkoušel centrovat do pokutového území, kde nakonec nikoho nenašel.

33

Následovala standardní situace z pravé strany, která se překvapivě snesla k zadní tyči, kde byl překvapen i domácí zadák Monchu Ramon.

32

Je za námi třetina zápasu, která nám stále nabídla dva zásahy. Girona stále vede o dvě branky, svého soupeře zatím do šance nepustila.

31

K rozehrávce se nakonec postavil Gumbau, který to zkoušel centrem za malé vápno, kde za sebe dokázal prodloužit míč Morlanes.

30

V krátkém časovém sledu je tu druhá žlutá karta, tentokráte byl pozdě v souboji Ramazani.

29

Girona se po delší době dostala k opačnému pokutovému území a povedlo se jí vybojovat druhý rohový kop.

28

Míč se snesl do zámezí a na pořadu dne tak bylo autové vhazování. Po něm skončil na zemi domácí Monchu, sudí tak pískl o píšťalky.

27

Žlutou kartu dostává Ivan Balliu (UD Almería).

26

Almería si tak vyzkoušela další rohový kop, který ani tentokráte nepřinesl nic nebezpečného. Naopak se nejvýše do vzduchu dostal Martínez.

25

Následoval atak po pravém křídle, který měl na svědomí hostující Ramazani, který narazil do protihráče, od kterého šel míč do zámezí.

23

Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím nabídla dva zásahy. O oba z nich se dokázala postarat domácí Girona.

22

Sympatická kombinace domácích nakonec vysunula Couta, který jen píchl do míče. Makaridze se musel činit, Girona bude zahrávat první roh.

21

Barcenas si na hranici pokutového území hledal prostor k zakončení, na poslední chvíli mu do dráhy letu míče vložil nohu Maras.

19

Před malým momentem si to po levém křídle namířil domácí Franquesa, který narazil do protihráče, od kterého šel míč do zámezí.

18

Pokračovalo se rozehrávkou z hostující poloviny. Balliu nakonec rozehrál po zemi nakrátko, načež v pokutovém území nezakončil Akieme.

17

Snadná práce pro hostujícího brankáře Makaridzeho. Ten posléze zkoušel rozehrát vysokým odkopem, který si ale dokázal najít Monchu Ramon.

16

U postranní lajny se povedlo zabojovat hostujícímu Lazovi, který vybojoval vhazování, po kterém se daleko na druhou stranu nedostal Ramazani.

15

Už se opět může pokračovat ve hře. Couto je připraven zpět k nástupu na hrací plochu, mezitím sledujeme odkop v podání brankáře Carlose.

14

Momentálně se chvíli nehrálo, zdravotní problémy má totiž domácí Couto, který musí za postranní lajnu.

13

Následoval tak první rohový kop tohoto zápasu. K rozehrávce se postavil hostující Lazo, jehož nabídku dokázal odklidit domácí Sylla.

12

Na pořadu dne bylo autové vhazování v podání hostujícího celku, po kterém musel zasahovat Bueno, od kterého šel míč do zámezí.

11

Sledovali jsme pas na levou stranu, kam si sice nabíhal domácí Gumbau, jenomže před ním se jako první k míči dostal Akieme.

10

Podél autové lajny si to posléze namířil vpřed hostující Lazo, který usiloval o autové vhazování, jenomže sudí nakonec ukázal opačným směrem.

9

Snad první kontakt s míčem zaznamenal také hostující brankář Makaridze, kterému se úspěšně povedlo rozehrát na Morlanese.

8

Almería tak naprosto prospala úvodní minuty, během kterých inkasovala hned dvě branky. Nyní jsme po rozehrávce sledovali přenesení na Laza.

7

Předchozí situaci ještě musel potvrdit videorozhodčí. Nakonec se o ofsajd domácích nejednalo a branka tak může platit.

5

5. COUTO - 2:0

5

Girona právě vstřelila branku!
Hosté absolutně nezvládají úvod tohoto zápasu! Girona po autovém vhazování podnikla útočný výpad po pravém křídle, kde si na nabídku seběhl Sylla. Tomu se ještě povedlo načasovat nahrávku do tandemu na YANA COUTA, před kterým číhala prázdná branka.

5

Hned v úvodu tohoto zápasu zahrál rukou hostující Morlanes, čehož si všiml také hlavní sudí a Girona tak bude zahrávat druhou standardku.

5

Krátce po rozehrávce se k míči dostal domácí Bueno, který pouze odkopával na opačnou stranu hrací plochy, kde situaci jistil de la Hoz.

4

Na první branku tohoto zápasu jsme tedy nemuseli dlouho čekat. Almería prohrává o jednu branku, přesto do konce zápasu zbývá hodně času.

2

2. BARCENAS - 1:0

2

Girona právě vstřelila branku!
Hned v úvodu zápasu jdou domácí do vedení! Morlanes totiž zahrál rukou a na pořadu dne tak byla standardní situace. Ta se velice nebezpečně kroutila do malého vápna, kde se zjevil YOEL BARCENAS. Jeho důraznou hlavičku sice Makaridze sice vyrazil, jenomže pouze vedle sebe do sítě.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Girona FC

Soupeřem bude Girona, která by se zajisté mile ráda vrátila zpět mezi španělskou nejvyšší elitu. Girona se o poslední postupové místo popere z páté pozice, to zaručuje o něco složitější cestu. Domácí celek tohoto zápasu ztrácel na svého dnešního soupeře pouhé dva body, v posledním kole totiž přišla pouze remíza na hřišti šestnácté Cartageny. Girona se přesto v závěru soutěže prezentovala velice dobrou formou, kterou si bude chtít převést i do play-off. Girona se řadila i na pátou pozici v tabulce domácích mužstev, z posledních pěti ovšem vyhrála všechny.
UD Almería

Almería se po základní části umístila na čtvrté pozici, přičemž měla stejný počet bodů jako třetí Leganés. Almería se herně zvedla ke konci soutěže, nakonec si připsala dvě výhry v posledních dvou duelech, za sebou tak nechala právě svého dnešního soupeře. Alméria si během dvaačtyřiceti duelů připsala jednadvacet výher, nicméně prohrála hned jedenáctkrát. Na hřištích soupeřů ovšem byla druhá nejlepší, bodově byla na tom lépe pouze vedoucí Mallorca, která měla o dva body více. Almería bude papírovým favoritem dvojzápasu, povede se jí to potvrdit?
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! LaLiga2 má před sebou boje o poslední postupové místo, my budeme společně sledovat souboj mezi Girona FC a UD Almería.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Girona FC – UD Almería

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 2. Barcenas, 5. Couto, 65. Sylla

Karty:   53. Juanpe (GIR), 54. Dolz (GIR) – 27. Balliu (ALM), 30. Ramazani (ALM), 85. Makaridze (ALM)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 2:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:17.

Girona FC: Carlos – Couto, Bueno, Juanpe, Martínez, Franquesa (80. Benítez) – Gumbau (64. Kebe), Cristoforo (80. Terrats), Monchu – Sylla (88. Moreno), Barcenas (80. Bustos)
Náhradníci: Ortola – Aday, Bernardo, Bustos, Calavera, Delgado, Fernández, Kebe, Luna, Moreno, Saiz, Terrats

UD Almería: Makaridze – Balliu, Maras (46. Costa), Chumi, Akieme – de la Hoz, Morlanes – Carvalho (46. Aketxe) – Ramazani (74. Villar), Sadiq, Lazo (65. Corpas)
Náhradníci: Fernando – Aketxe, Bunuel, Bentelles, Corpas, Costa, Fernandes, Petrović, Robertone, Schettine, Villalba, Villar

Rozhodčí: Muñiz – Blanco, de Mendiola

Odveta: Almería - Girona 0:0