Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

2:1

konec (2:0)

12.05.2021, 22:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • 36. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.67 3.89 5.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Za poslední minuty je to pro hosty odměna a ještě to bude napínavé! Další z rohových kopů propadl mezi všemi obránci až na malé vápno, kde byl připraven IGOR ZUBELDIA. Toho nerozhodil ani odraz od jeho nohy a pohotově zametl míč za Oblakova záda, který toho s tím moc dělat nemohl – 2:1! Asistence: Martin Merquelanz.

81

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Renan Lodi.

I druhý střelec jedné branky v dnešním zápase, Luis Suárez, má dnes dohráno. Předvedl však velmi dobrý výkon.

80

Na druhé straně však měli domácí velké štěstí! Za obranu si totiž naběhl Portugués a dostal se do zakončení z pravé strany, křížem ale napálil jenom zadní štangli domácí branky. Odražený míč pak šikovně srazil zpátky do vápna a Merquelanz celou akci zavíral dorážkou, kterou však namířil vysoko nad! Zřejmě největší šance Sociedadu v zápase.

77

Ubránit se jim ale nepovedlo náběh Suáreze, který si pohlídal ofsajdovou hranu a po kolmici za obranu byl rázem sám před Remirem, s obránci na zádech. Možná i lehce zaškobrtl, přesto se dostal ke střele, která ale skončila nad brankou! Jednalo se o jeho pátou střelu v dnešním duelu.

73

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Saúl, přichází Geoffrey Kondogbia.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází João Félix.

V 73. minutě střídá i střelec druhé branky Atlética, Ángel Correa.

69

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Aritz Elustondo, přichází Igor Zubeldia.
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Martin Merquelanz.

Další dvojité střídání hostí má za následek, že trenér Realu již další čerstvé hráče na plac poslat nemůže.

67

A ten byl již nebezpečný, prodloužení na zadní tyč vyústilo v zakončení Portuguése z první. Prudká střela mířila do horní části branky, Oblak se musel vytáhnout a vyrazit nad kasu!

59

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Modibo Sagnan, přichází Jon Pacheco.
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Nacho Monreal, přichází Roberto López.

46

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Jon Bautista.

Hosté zvolili jedno poločasové střídání, dolů šel dost možná nejaktivnější hráč Isak, místo něj nastupuje Bautista.

36

Isak se dostal během šesti minut podruhé do zakončení a bylo to opět nebezpečné! Po přímočarém postupu středem střílel z úhlu na levé straně v šestnáctce a Oblak ve spolupráci s tyčí nakonec odráží míč na rohový kop!

30

Kombinace San Sebastianu vyšla a byla to hned velká šance na snížení! Guridi si šikovně zaběhl za obránce a dostal míč, místo střely ale vyčkal s přihrávkou na Barrenetxeu, který do šestnáctky dobíhal taktéž. Hostující útočník ale jenom vrátil míč pod sebe do druhé vlny na Isaka, jehož střela z jedničky donutila jít Oblaka do zákroku a vyrazit nepříjemnou střelu!

28

Atlético právě vstřelilo branku!
Na začátku 28. minuty je to už o dvě branky! Dobrou práci předvedl Luis Suárez, který se nenechal na středu pole odstavit od míče a pokračoval s ním i nadále vpřed. Na pravé straně se mu mezitím uvolnil ÁNGEL CORREA, proto přišla přihrávka mezi stopery do volného prostoru a šikovný Argentinec poslal míč přesně křížem na zadní tyč, kam se Remiro už nenatáhl – 2:0! Asistence: Luis Suárez.

16

Atlético právě vstřelilo branku!
Naprosto zasloužené vedení domácích po 16 minutách hry! Rohový kop nehráli Madridští na centr, ale po zemi a Carrasco vysunul hru za šestnáctku soupeře, kde byl Llorente. Právě z této oblasti přišla zpětná vzdušná přihrávka na YANNICKA CARRASCA, který na levé straně zůstal prakticky nebráněn a po zpracování prostřelil Remira mezi nohama – 1:0! Asistence: Marcos Llorente.

9

Parádní zákrok Remira a velká šance domácích! Rychlá kombinace přinesla množství prostoru pro Llorenteho, který šel v tandemu se Suárezem dva na nikoho. Mohl dokonce i nahrávat, zvolil nakonec zhruba z oblasti penalty střelu, přičemž Remirovi sice míč za záda propadl, ale dokázal jej ještě sebrat před brankovou čárou!

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 16. Carrasco (M. Llorente), 28. Á. Correa (L. Suárez) – 83. Zubeldia (Merquelanz)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:3. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:15.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Hermoso – M. Llorente, Koke, Saúl (73. Kondogbia), Carrasco – Á. Correa (73. Félix), L. Suárez (81. Lodi).
Náhradníci: Grbić – Vitolo, M. Dembélé, Kondogbia, J. Giménez, Lodi, Félix, Torreira, Vrsaljko, H. Herrera.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo (69. Zubeldia), Sagnan (59. J. Pacheco), Monreal (59. Roberto López) – Barrenetxea, Zubimendi, Guridi, Oyarzabal (69. Merquelanz) – Portugués, Isak (46. Bautista).
Náhradníci: Moyà – Le Normand, Merquelanz, Roberto López, Bautista, Illarramendi, D. Silva, Guevara, Gorosabel, Zubeldia, J. Pacheco, Januzaj.

Rozhodčí: Cuadra – Alberola, Cerdán