Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

2:1

konec (2:0)

12.05.2021, 22:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • 36. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.67 3.89 5.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Za poslední minuty je to pro hosty odměna a ještě to bude napínavé! Další z rohových kopů propadl mezi všemi obránci až na malé vápno, kde byl připraven IGOR ZUBELDIA. Toho nerozhodil ani odraz od jeho nohy a pohotově zametl míč za Oblakova záda, který toho s tím moc dělat nemohl – 2:1! Asistence: Martin Merquelanz.

28

Atlético právě vstřelilo branku!
Na začátku 28. minuty je to už o dvě branky! Dobrou práci předvedl Luis Suárez, který se nenechal na středu pole odstavit od míče a pokračoval s ním i nadále vpřed. Na pravé straně se mu mezitím uvolnil ÁNGEL CORREA, proto přišla přihrávka mezi stopery do volného prostoru a šikovný Argentinec poslal míč přesně křížem na zadní tyč, kam se Remiro už nenatáhl – 2:0! Asistence: Luis Suárez.

16

Atlético právě vstřelilo branku!
Naprosto zasloužené vedení domácích po 16 minutách hry! Rohový kop nehráli Madridští na centr, ale po zemi a Carrasco vysunul hru za šestnáctku soupeře, kde byl Llorente. Právě z této oblasti přišla zpětná vzdušná přihrávka na YANNICKA CARRASCA, který na levé straně zůstal prakticky nebráněn a po zpracování prostřelil Remira mezi nohama – 1:0! Asistence: Marcos Llorente.

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 16. Carrasco (M. Llorente), 28. Á. Correa (L. Suárez) – 83. Zubeldia (Merquelanz)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:3. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:15.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Hermoso – M. Llorente, Koke, Saúl (73. Kondogbia), Carrasco – Á. Correa (73. Félix), L. Suárez (81. Lodi).
Náhradníci: Grbić – Vitolo, M. Dembélé, Kondogbia, J. Giménez, Lodi, Félix, Torreira, Vrsaljko, H. Herrera.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo (69. Zubeldia), Sagnan (59. J. Pacheco), Monreal (59. Roberto López) – Barrenetxea, Zubimendi, Guridi, Oyarzabal (69. Merquelanz) – Portugués, Isak (46. Bautista).
Náhradníci: Moyà – Le Normand, Merquelanz, Roberto López, Bautista, Illarramendi, D. Silva, Guevara, Gorosabel, Zubeldia, J. Pacheco, Januzaj.

Rozhodčí: Cuadra – Alberola, Cerdán