Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – US Sassuolo Calcio

1:2

konec (0:1)

09.05.2021, 12:30 • 35. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.68 3.81 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sassuola, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Druhý poločas nám nepřinesla zrovna oku lahodící podívanou, přesto jsme se nakonec dočkali dvou branek, o tu první se znovu postaralo Sassuolo Calcio. To tak odskočil na rozdíl dvou zásahů a domácí to tak měli hodně složité. Janovu se nakonec v závěru povedlo snížit, avšak na vyrovnání to již nestačilo. (14:27:26)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:15.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Francesco Cassata (Janov CFC).

90+3

Jsme za polovinou nastaveného času. Sassuolu se v závěru zápasu daří držet míč daleko od svého pokutového území.

90+1

Míč si přehodil do ideální střelecké pozice aktivně hrající Zappacosta, který se nakonec dostal do zakončení, které poslal kousek vedle.

90

Nastavují se čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Janov s v závěru dostává do náporu, hostující celek si ovšem počíná zodpovědně.

87

Prudké přenesení hry si na levém křídle našel právě Zappacosta, který v pokutovém území dokázal odcentrovat, jenomže mimo dosah kolegů.

85

85. Davide ZAPPACOSTA - 1:2

85

Janov právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom je sníženo! DAVIDE ZAPPACOSTA to nyní vzal na sebe, s míčem se dostal do pokutového území, kde přesnou střelou pravou nohou dokázal trefit přesně pravou šibenici hostující branky.

84

Následně to na sebe vzal domácí Šomurodov, který se sice s míčem dostal do pokutového území, jenomže se mu nepovedlo trefit nohu protihráče.

83

Sassuolo Calcio znovu jednoduše proniklo na druhou stranu, kde ovšem o míč přišel střídající Caputo, kterému se nepovedlo přejít přes protihráče.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Sassuolo i nadále vede o dvě branky a má tak nakročeno k zisku plného počtu bodů.

81

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Francesco Caputo.
Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Mehdi Bourabia.

80

Na opačné straně se dokázal v souboji o míč uplatnit López, kterému se následně povedlo nahrát na druhou stranu, kde operoval kolega Obiang.

79

Domácí se museli rychle vracet, soupeř totiž rozjel rychlou protiakci, při které to nakonec na sebe vzal Berardi, který trefil pouze nohu Masiella.

78

Sassuolo Calcio zahrávalo další standardní situaci, která nakonec nabídl centr k zadní tyči, kam si nabíhal Locatelli, který ovšem mířil nad branku.

76

Ve vzdušném souboji se velice zkušeně prosadil hostující Chiriches, který prodlužoval míč za sebe, kde se mu povedlo najít brankáře Consigliho.

75

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Miha Zajc, přichází Marko Pjaca.

74

Posléze s míčem pracoval hostující brankář Consigli, který se manévrem dostal kolem obránce, načež se mu nákopem povedlo najít volného Rogéria.

73

Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba poslední dvacetiminutovka. Janov stále prohrává o dvě branky, směrem dopředu tak potřebuje něco zlepšit.

72

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Giacomo Raspadori, přichází Pedro Obiang.

71

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Lukáš Haraslín.

70

Posléze jsme sledovali snadnou práci pro hostujícího brankáře, který si poradil s padajícím míčem, načež ho dokázal vyhodit do volného prostoru.

69

Janov to bude mít nyní nesmírně složité, prohrává totiž o dvě branky. Přesto do konce tohoto zápasu zbývá hodně času, výsledek se může otočit.

68

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Goran Pandev, přichází Nicolo Rovella.
Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Valon Behrami, přichází Gianluca Scamacca.
Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Mattia Destro, přichází Gianluca Scamacca.

66

66. Domenico BERARDI - 0:2

66

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! DOMENICO BERARDI využil chyby domácího hráče, který zkoušel nahrát do malého vápna. Hostující útočník se tak natlačil před brankáře, kterého dokázal jednoduše obstřelit.

66

Janov po zisku míče kombinoval také s brankářem Perinem, který si troufl na odkop na opačnou polovinu, kde se mu nepovedlo najít Destra.

65

Do pokutového území přiletěla vzdušná nabídka, kterou si dokázal pohlídat domácí Zapata, který se v souboji dokázal natlačit přes soupeře.

64

Jednoduše se na polovinu soupeře s míčem dostal domácí Behrami, kterému se povedlo za obranou nastartovat Pandeva, kterého si pohlídal soupeř.

63

Máme za sebou necelou hodinu hry, která nám stále nabídla jedinou branku. Druhý poločas zatím nabídl jedinou šanci, při které domácí trefili břevno.

62

Janov nyní zkoušel rozehrát nakrátko po zemi, načež to přenesením hry na pravou stranu zkoušel Badelj, kterému se povedlo najít pouze Rogéria.

61

Hra se nám rychle přesunula na hostující polovinu, kde ovšem rukou zahrál hostující Defrel a domácí se tak chopí rozehrávky další standardky.

60

Ta nakonec putovala na zadní tyč, kam si do zakončení dokázal seběhnout hostující obránce Chiriches, který z těžké pozice mířil nad branku.

59

Hlavní sudí si před malým momentem všiml nedovoleného počínání domácího Behramiho, který zatáhl soupeře za dres a je tu další standardka.

58

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Grégoire Defrel.

57

Consigli tak v tomto případě nemusel zasahovat, posléze sám odkopával na pravou stranu hrací plochy, kde se povedlo zakročit Zappacostovi.

56

Nakonec si rozehrávku vzal na starost záložník Zajc, který to pochopitelně zkoušel směrem na hostující branku, jenomže míč nakonec poslal nad.

55

Další nedovolený zákrok z hostující strany, po kterém bude následovat zajímavá standardní situace pro domácí celek a znovu to bude na zakončení.

54

Posléze následoval útočný faul dotírajícího Destra, který šel do souboje o míč hodně ostře a rozehrávky volného kopu se tak ujme brankář Consigli.

53

Janov nyní zahrával rohový kop, který nakonec přinesl zakončení, jenž se ovšem sneslo pouze do horní brankové konstrukce.

52

U pokutového území převzal nahrávku domácí Badelj, kterému se povedlo přenést hru na pravou stranu, kde to centrem zkoušel zadák Goldaniga.

51

U středového kruhu posléze operoval s míčem López, kterému se povedlo přenést hru do volného prostoru, kde se mu pro změnu nabídl Rogério.

50

Perin tak nemusel zasahovat, naopak se postaral o rozehrávku od své branky, kterou se mu povedlo poslat daleko na opačnou polovinu hřiště.

49

K rozehrávce se nakonec postavil Locatelli, který to zkoušel zakončením přímo na branku, jenomže míč nakonec poslal vysoko nad břevno.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali nedovolený zákrok domácího Behramiho a na pořadu dne tak bude další standardní situace.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Paolo Ghiglione, přichází Eldor Šomurodov.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl zrovna atraktivní podívanou. Dočkali jsme se jediné branky, o kterou se nakonec postaral hostující Raspadori. Také Janov se sice dokázal prosadit, jenomže po videu byla branka odvolána a hosté si tak vedení udrželi až do konce prvního poločasu. Ten druhý slibuje zajímavou podívanou.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Hosté nyní rozjeli poklidnou kombinaci, po které se povedlo přenést hru Berardimu, který posléze neuspěl se snahou o nahrávku na Raspadoriho.

45

Nastavují se tři minuty.

44

Na pas za soupeřovu obranu se pokoušel dostat domácí Pandev, který to měl proti přesile složité, a nakonec ho čistě dokázal obelstít Ferrari.

42

Consigli poměrně dlouho váhal, nakonec se mu povedlo přenést hru do volného prostoru na levé straně, kde mu na pomoc přispěchal Locatelli.

40

Znovu se chvíli nehrálo a pokračovalo se rozehrávkou v podání domácího celku. Ten nakonec sportovním způsobem odevzdal míč zpět svému soupeři.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

37

Po delší době se navíc k míči dostal hostující brankář Consigli, kterému se nakonec znovu povedlo rozehrát po zemi nakrátko, přičemž si vybral Lópeze.

36

Po nedovoleném zákroku jsme sledovali standardní situaci hostujícího celku. Berrardi to zkoušel vysokým centrem, který si dokázal najít soupeř.

35

Míč se nyní dostal směrem na hostující polovinu, kde s ním dokázal pracovat obránce Toljan, kterému se nakonec povedlo rozehrát na Locatelliho.

33

Máme za sebou něco málo přes třetinu hry, která nám nakonec nabídla jedinou branku. Ta druhá totiž nebyla domácímu celku kvůli faulu uznána.

32

U hranice pokutového území musel do skluzu hostující Djuričić, kterému se nepovedlo vybojovat míč a naopak se k němu jako první dostal Zappacosta.

31

Janovu se pochopitelně verdikt sudího nelíbí a snaží se s ním diskutovat. Výrok ovšem zůstává v platnosti a hosté tak stále vedou o jednu branku.

30

Žlutou kartu dostává Davide Zappacosta (Janov CFC).

29

29. Neuznaná branka domácích - faul

29

Janov se radoval z vyrovnávací branky, která nakonec neplatí. Sudí se totiž běžel podívat na video, které odhalilo nedovolený zákrok na Locatelliho.

27

Málem se do rychlého protiútoku dokázal dostat domácí Behrami, jenomže toho na poslední chvíli zastavil pozorný Ferrari, jenž zasahoval naprosto čistě.

26

Na opačné straně se hostujícímu celku povedlo kombinovat, jenomže ani Sassuolo nepřihrávalo zrovna přesně a k míči se tak dostal Behrami.

25

Janov se znovu poměrně jednoduchým způsobem dostal na opačnou polovinu, kde ovšem hodně nepřesně nahrával Behrami, který našel soupeře.

23

Pandev se po souboji v pokutovém území skácel k zemi, jenomže podle sudího se nejednalo o nedovolený zákrok a pokračuje se tak ve hře.

22

Do akce se dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení hostujícího celku a od svého pokutového území tak mohl rozehrávat Zapata.

21

Sassuolo si nyní vypracovalo rohový kop z pravé strany, který ovšem znovu nepřinesl nic nebezpečného, neboť se povedlo včas zakročit soupeři.

20

Janov se rozhodl rozehrát po zemi nakrátko, jenomže na druhou stranu hrací plochy to nevedlo a další centr si tak dokázal vypracovat Toljan.

19

Berardi měl kousek za pokutovým územím hodně času na střelu levou nohou, kterou tlačil k přední tyči, kde se ovšem dokázal natáhnout také Perin.

18

Nyní jsme sledovali další nedovolený zákrok, pro změnu v podání napadajícího Djuričiće, který nakonec místo míče trefil pouze nohu protihráče.

17

Před malým momentem to centrem do pokutového území zkoušel hostující Toljan, kterému se povedlo najít pouze Masiella, jenž dokázal odehrát míč.

16

Janov se ještě marně pokoušel vymodlit si nedovolený zákrok, jenomže hlavní sudí byl proti, a proto vedoucí branka Sassuola skutečně platí.

14

14. Giacomo RASPADORI - 0:1

14

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do vedení! U půlící čáry jsme sledovali souboj o míč, po kterém Sassuolo Calcio bleskovým způsobem přešlo do pokutového území, kde měl hodně prostoru GIACOMO RASPADORI, který pohodlně překonal Perina.

14

Do pokutového území si posléze zkoušel seběhnout domácí Zappacosta, který ovšem na nahrávku neměl šanci dosáhnout a znovu se bude rozehrávat.

13

Na opačné straně to měl na dlouhou nohu domácí Badelj, kterému se tak nepovedlo přeposlat nahrávku na Destra, před kterým zasahoval Chirichies.

12

Vysoký nákop se snášel na pravou stranu hrací plochy, kam si nabíhal také Berardi. Ten si ovšem v souboji o míč nakonec pomáhal nedovoleně.

11

Od své branky posléze mohl rozehrávat hostující brankář Consigli, který na jistotu rozehrál nakrátko po zemi, přičemž se mu povedlo najít Toljana.

10

Janov si musel dát pozor ve svém pokutovém území, pod tlakem byl například rozehrávající Masiello, kterému se povedlo přenést hru doprava.

9

Berardiho rozehrávka nakonec přinesla centr do pokutového území, kde se snesl na hlavu domácího Goldanigy, který odvracel míč ven ze šestnáctky.

8

Sassuolo Calcio tak bude zahrávat první standardní situaci, ke které se již postavil forvard Berardi a dost možná z toho bude přímé ohrožení branky.

7

Následovala nahrávka ke středovému kruhu, kde si o nahrávku nakonec řekl hostující Locatelli, kterého nedovoleným způsobem zastavil Zapata.

6

Poprvé se do kombinace zapojil také hostující brankář Consigli, kterému se povedlo přeposlat míč do tandemu na Ferrariho, který se dostal pod tlak.

5

Na dlouhou nohu to nyní měl hostující Locatelli, kterému se přesto povedlo přeposlat na kopačku Ferrariho, kterého dokázal zastavit soupeř.

4

Pasem za domácí obranu to nyní zkoušel Chiriches, který se zároveň pokoušel nastartovat kolegu Raspadoriho, kterého ale zastavil pozorný Zapata.

3

Sassuolo Calcio pracovalo s míčem na vlastní polovině, načež to nahrávkou do volného prostoru zkoušel Berardi, kterému se povedlo najít kolegu.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Janov CFC

Fotbalisté Janova letos prožívají poměrně vydařenou sezonu, i když z toho je až třináctá pozice. Janov má na svém kontě šestatřicet bodů a stále nemá jistotu záchrany v italské nejvyšší soutěži. Hostující tým tohoto zápasu má totiž na sestupové pásmo náskok pěti bodů, navíc se mu v posledních zápasech zrovna moc nedaří. V minulém kole ovšem přišla po dlouhé době vyhrát, bylo tomu tak na domácím stadionu proti patnácté Spezie. Janov je navíc patnáctým nejlepším venkovním týmem celé soutěže, doposud se mu povedlo získat čtrnáct bodů na hřištích soupeřů.
US Sassuolo Calcio

Fotbalisté Sassuola se aktuálně nacházejí na osmé pozici ligové tabulky a stále mohou pomýšlet nad pohárovou Evropou, na kterou momentálně chybí pouze dva body. US Sassuolo Calcio má navíc velice dobrou formu, bodová ztráta přišla až v minulém kole, a sice na domácím stadionu proti třetímu Bergamu, které od průběhu druhého poločasu dohrávalo bez vyloučeného hráče. Sassuolo je navíc šestým nejlepším venkovním týmem celé soutěže, doposud odehrálo sedmnáct venkovních duelů, během kterých se mu povedlo bodovat hned v jedenácti zápasech.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Janov CFC a US Sassuolo Calcio.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

Janov CFC – US Sassuolo Calcio

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 85. Zappacosta (Pjaca) – 14. Raspadori (Traorè), 66. D. Berardi

Karty:   30. Zappacosta (JAN), 90+4. Cassata (JAN)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:15.

Janov CFC: Perin (C) – Goldaniga, C. Zapata, A. Masiello, Ghiglione (46. Šomurodov) – Behrami (68. Scamacca), Badelj, Zajc (75. Pjaca), Zappacosta – Pandev (68. Rovella), Destro (68. Scamacca).
Náhradníci: Marchetti, Paleari – Cassata, Czyborra, Šomurodov, Scamacca, Rovella, Radovanović, Portanova, Pjaca, Onguéné, Melegoni.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Chiricheş, G. M. Ferrari, Rogério – Maxime López, Locatelli (81. Bourabia) – D. Berardi (C) (81. Caputo), Traorè (71. Haraslín), Djuričić (58. Defrel) – Raspadori (72. Obiang).
Náhradníci: Pegolo – K. Ayhan, Haraslín, Kiriakopoulos, Peluso, Caputo, Defrel, Magnanelli, Müldür, Oddei, Obiang, Bourabia.