Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Kolín nad Rýnem – SC Freiburg

1:4

konec (0:2)

09.05.2021, 13:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • 32. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.97 3.74 4.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Tento zápas má tedy neskutečný a bláznivý závěr. Freiburg podruhé v zápase přidává další gól jen chvíli poté, co sám vsítil. Grifo, tentokrát v roli asistenta, míč několik desítek metrů centrem přeposlal k JONATHANU SCHMIDOVI, který se taktéž dostal do úniku a i přes dotěrného obránce nakonec dokázal zakončit a propálit i gólmana. Asistence: Vincenzo Grifo.

90+3

Další gól Freiburgu definitivně podtrhuje jeho dnešní vítězství a Kolín je tak opět blíže sestupu. Jeden z hráčů přehodil dloubáčkem obranu soupeře a míč poslal do úniku Hölerovi. Ten s ním sprintoval až k brance, kde mu z druhé vlny naběhl VINCENZO GRIFO. Höler mu míč před gólmanem svislým pasem poslal přímo na kopačku a Grifo jednoduše vsítil. Asistence: Lucas Höler.

50

Kolín je zpět ve hře! Chvíli po poločase skóruje. Jakobs, který před chvílí přišel na hřiště, parádně nacentroval na úroveň penalty, kde se
v tu chvíli nacházel SEBASTIAN ANDERSSON. Ten míč patádně zakončil silnou střelou z halfvoleje. Krásná branka, který navyšuje šance Kolína na body z tohoto zápasu. Asistence: Ismail Jakobs.

20

Tak tohle je velký šok pro domácí! Freiburg po dvou minutách přidává další branku. Jeden z hráčů utekl na pravé straně a parádně přes malé vápno nacentroval nalevo. Tam míč zpracoval Grifo a vypálil ho. ERMEDIN DEMIROVIĆ ho ještě kopačkou lehce tečoval a usměrnil mimo dosah gólmana Horna. Asistence: Vincenzo Grifo.

18

Máme tu první branku zápasu. Poměrně brzy se do vedení dostává hostující Freiburg! Velké zmatky v obraně dostaly míč na kopačku NILSE PETERSENA, jenž vyčkával ve vápně. Ten následně uklidil míč po zemi do levé části branky. Bez asistence.

1. FC Kolín nad Rýnem – SC Freiburg

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 50. Andersson (Jakobs) – 18. Petersen, 20. Demirović (Grifo), 90+3. Grifo (Höler), 90+6. Schmid (Grifo)

Karty:   37. M. Wolf (KLN), 47. Andersson (KLN) – 41. Demirović (FRE), 82. Lienhart (FRE)

Neproměněná penalta: 62. Duda (KLN), mimo

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 16:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:16.

1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Ehizibue (76. S. Özcan), Bornauw, Czichos, J.-K. Horn – Schirí (77. Meyer) – M. Wolf (46. Jakobs), Duda, Hector, Kainz (63. Thielmann) – Andersson (64. Drexler).
Náhradníci: Zieler – Drexler, Jakobs, Meré, Meyer, S. Özcan, Rexhbecaj, Schmitz, Thielmann.

SC Freiburg: Flekken – Kübler, Lienhart, Gulde (84. K. Schlotterbeck), Günter – Sallai (58. Schmid), Keitel (67. Santamaría), Höfler, Grifo – Demirović (57. Höler), Petersen (66. Haberer).
Náhradníci: Uphoff – Džong, Haberer, Höler, Kwon Čang-hoon, Santamaría, K. Schlotterbeck, Schmid, Til.

Rozhodčí: M. Fritz (Německo)