Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

OGC Nice – Stade Brestois 29

3:2

konec (1:2)

09.05.2021, 15:00 • Allianz Riviera, Nice • 36. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.47 3.52 2.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Nice poměrem 3:2. Nice si vstup do druhého poločasu pořádně zkomplikovalo, hned v úvodu přišlo o vyloučeného Lees Meloua. Domácí celek to paradoxně nakoplo, Nice se totiž podruhé v tomto duelu povedlo srovnat krok, přičemž v závěru skóre otočil ve svůj prospěch. Dnešní duel přesto nabídl poměrně vyrovnanou podívanou, přesto byl o něco nebezpečnější domácí celek. (16:53:32)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:10.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Až nyní se Brest s míčem dostal na druhou stranu, kde měl snadnou práci brankář Benítez, který si dával s odkopem hodně načas.

90+2

Nice se i nadále s míčem nachází na polovině soupeře, což mu pochopitelně vyhovuje a brankář Benítez je tak bez výraznější práce.

90+1

Od své branky nyní mohl odkopávat domácí brankář Benítez, který na jistotu odkopával míč na opačnou polovinu hrací plochy.

90

Nastavuje se pět minut.

89

89. Hassane KAMARA - 3:2

89

Nice právě vstřelilo branku!
Domácí celek se v závěru dostává do vedení! HASSANE KAMARA číhal na zadní tyči na případný centr, který přeci jenom přišel. Přízemní nabídka totiž směřovala na naprosto volného Kamaru, který měl před sebou prázdnou branku.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. V závěru jsou o něco aktivnější hosté, ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

87

Před malým momentem se k centru směrem do pokutového území dostal hostující Belkebla, který posílal míč k zadní tyči, kde číhal Todibo.

85

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Gaëtan Charbonnier, přichází Jérémy Le Douaron.

85

Dolberg se pokoušel proskočit do pokutového území, jenomže tam narazil pouze do připraveného Duverneho, který odehrál míč za cenu dalšího rohu.

84

Hned dva rohové kopy měli k dispozici domácí hráči. Ani jeden ovšem nepřinesl nic nebezpečného a zadovku na brankáře vyprodukoval Saliba.

83

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Oba celky se pokouší hrát maximálně opatrně, proto nevidíme zrovna moc šancí.

82

Dolberg si to posléze zkoušel namířit k hranici opačného pokutového území, čistým způsobem ho připravil o míč Duverne, který založil protiútok.

81

Zajímavou střeleckou pozici měl hostující Honorat, který se dostal s míčem až k hranici pokutového území, odkud ovšem mířil kousek vedle branky.

80

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Steve Mounié, přichází Irvin Cardona.
Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Flavius Daniliuc, přichází Andy Pelmard.

79

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hišám Búdawí, přichází Dan Ndoye.

78

Na pořadu dne tak bylo další autové vhazování Stade Brestois. Pierre-Gabriel to zkoušel nabídkou k hranici pokutového území, kde číhal soupeř.

77

Na pravém křídle měl hodně prostoru hostující Faivre, který se pokoušel zbavit bránícího hráče, jenomže Kamara vypíchl míč směrem do zámezí.

76

Perraud měl kolem sebe hodně prostoru a míč se mu povedlo přenést přesně na osamoceného Faivreho, který ovšem nenašel Mouniého.

75

Nyní se do akce zapojil také hlavní sudí, který se dotkl hracího předmětu. Pokračovalo se z místa přestupku, rozehrávat tak mohl hostující Belkebla.

73

Stade Brestois zahrávalo rohový kop z pravé strany, který přinesl centr na zadní tyč. Tam se sice nacházel Belkebla, avšak ten na míč nedosáhl.

72

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. I nadále máme výsledek nerozhodný, Stade Brestois je ale směrem dopředu neškodný.

71

Nice je i v početní nevýhodě aktivnější. Dolbergovi se povedlo pod sebou najít volného Gouiriho, jehož obstřel nakonec směřoval kousek vedle branky.

70

V krátkém časovém sledu fauloval Todibo, který rovněž uviděl kartónek.

69

Na pořadu dne bylo vhazování z pravé strany. Krátce po něm sáhl k dalšímu nedovolenému zákroku Duverne, který poslal na zem Thurama.

68

Následovala tedy standardní situace v podání Nice. K rozehrávce se nakonec postavil záložník Lopes, s jehož centrem si brankář dokázal poradit.

67

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Jean Lucas, přichází Hugo Magnetti.

66

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Rony Lopes, přichází Amine Gouiri.

65

S míčem se posléze na útočnou polovinu dostal také domácí Thuram, který se tělem natlačil před protihráče, což vedlo k dalšímu nedovolenému zákroku.

64

Žlutou kartu dostává Jean Lucas (Stade Brestois 29).

63

Sledovali jsme další rozehrávku od hostující branky, při které to Larsonneur znovu zkoušel po zemi nakrátko na Chardonneta, který váhá s kombinací.

61

61. Hišám BÚDAWÍ - 2:2

61

Nice právě vstřelilo branku!
Domácím se i v početní nevýhodě povedlo srovnat krok! Mauricemu se povedlo udržet míč na hrací ploše, načež ho posílal zpět k hranici malého vápna, kde se mu povedlo velice přesně najít HICHEME BOUDAOUIHO, který napálil míč až do sítě.

61

Máme za sebou hodinu hry, která nám zatím přinesla tři branky. Nice to bude mít hodně složité, zápas totiž dohrává bez vyloučeného Lees Meloua.

59

Do kombinace se pro změnu zapojil také domácí brankář Benítez, kterému se povedlo roztáhnout hru na pravou stranu, kde si o nahrávku řekl Daniliuc.

58

A po svižné kombinaci se do vyložené šance natlačil hostující Perraud, který to zkoušel střelou na zadní tyč, jenomže míč poslal vedle ní.

57

Oné rozehrávky se nakonec chopil sám brankář Larsonneur, který nakonec rozehrál nakrátko po zemi na Duverneho, který se vydává kupředu,

56

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Júsuf Atál, přichází Khéphren Thuram.

55

Sledovali jsme autové vhazování, po kterém si nedovoleným způsobem počínal domácí Daniliuc, který před zraky sudího zatáhl soupeře za dres.

54

Lees Melou již je v útrobách stadionu a oba celky tak mohou pokračovat ve hře. Místo hostujícího brankáře se nakonec rozhodl odkopávat Duverne.

53

Larsonneur už je zpět na nohou a bude moci pokračovat ve hře. Domácí dohrávají v početní nevýhodě a navíc je před námi ještě dostatek času.

52

52. Červená karta

52

Tak pozor! Lees Melou nakonec za přišlápnutí brankáře uviděl přímou červenou kartu, sudí se totiž běžel podívat na video.

51

Před malým momentem šel do vzdušného souboje domácí Lees Melou, který fauloval Larsonneura. Hostující brankář je po střetu otřesen na trávníku.

50

Posléze to po pravém křídle zkoušel vzít na sebe domácí Atal, který se ovšem v souboji nedostal přes protihráče, který odehrál míč směrem do zámezí.

49

Míč se posléze snesl ven z hrací plochy a na řadu tak přišlo autové vhazování. To si vzal na starost Perraud, který ho ale neprovedl předpisově.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali souboj o míč u pokutového území, po kterém nakonec na zemi skončil domácí Boudaoui.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl tři branky, jako první se do vedení dostali hosté. Otěže zápasu po inkasované brance převzal domácí celek, kterému se nakonec povedlo jednou vyzrát na brankáře. Nice mělo směrem dopředu více ze hry, jenomže poměrně dlouhou naráželo na připravenou obranu soupeře, v závěru poločasu znovu inkasovalo.

45+1

První poločas skončil.

45

Nastavuje se minuta.

43

43. Steve MOUNIÉ - 1:2

43

Brest právě vstřelil branku!
Z ojedinělé šance jsou hosté znovu do vedení! Znovu si na centrovanou nabídku dokázal naskočit STEVE MOUNIÉ, kterému se na hranici malého vápna povedlo přehlavičkovat soupeře a nechytatelně zamířil k tyči.

42

Domácí celek posléze pokračoval v kombinaci na vlastní polovině, načež se na druhou stranu dokázal dostat Saliba, kterému se povedlo najít Kamaru.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

39

Hostující celek se znovu stáhl ke svému pokutovému území, kde se mu povedlo odrazit další soupeřův atak a u míče tak je Chardonnet.

38

38. Rony LOPES - 1:1

38

Nice právě vstřelilo branku!
Domácí celek dokázal odpovědět! Na nahrávku si do pokutového území totiž seběhl RONY LOPES, který to měl přímo proti levé noze a prudkým projektilem uklidil míč přesně pod horní brankovou konstrukci.

37

Nahrávka poté putovala k pravé autové lajně, kde se Atal nakonec dostal k prudkému centrovanému míči, který si soupeř div nevstřelil do své branky.

36

Nice se po kombinaci dostalo na opačnou stranu hrací plochy, kde se přes protihráče dokázal uvolnit Lees Melou, který se vydává směrem kupředu.

35

V posledních minutách sledujeme poměrně dost nedovolených zákroků. Po dalším z nich se na zemi ocitl Lucas, kterého zezadu fauloval soupeř.

33

Hlavní sudí si všiml nedovoleného zákroku v podání hostujícího Lucase, který nakonec zavadil o nohu soupeře a rozehrávat bude Boudaoui..

32

Kousek od pokutového území nakonec skončil na zemi domácí Dolberg, se kterým si dokázal poradit soupeř a následuje otočení hry na opačnou stranu.

31

Máme za sebou necelou třetinu utkání, která nám zatím nabídla jedinou branku. Nice je nyní aktivnější, jenomže se horko, těžko dostává do šancí.

30

Nakonec se nejednalo o rohový kop, nýbrž po autové vhazování z pravé strany. Daniliuc si nakonec dokázal najít Boudaouiho, který přenášel hru.

29

Nyní se míč dostal na druhou stranu hrací plochy, kde s ním operoval domácí Daniliuc. Jeho nabídku ovšem na rohový kop dokázal srazit soupeř.

28

Larsonneur si při odkopu dával celkem načas, nakonec se mu povedlo odkopnout na druhou stranu, kde se mu nabídl kolega Charbonnier.

27

Snadná práce pro hostujícího brankáře, který si poradil se zakončením od Maurice. Ten mířil pouze doprostřed branky, následovat bude odkop.

25

Od své branky posléze rozehrával domácí brankář Benítez, kterému se nakonec nakrátko povedlo najít Atala, jenž dokráčel na druhou stranu.

24

Nyní se míč odrazil ven z hrací plochy a na řadu tak přijde další autové vhazování. Perraud zřejmě vyprodukuje zpětnou nahrávku na Honorata.

23

Stade Brestois se znovu muselo bránit a sledovali jsme centrovanou nabídku směrem do pokutového území, kde ovšem na ní nedosáhl Dolberg.

22

Do zajímavé šance se před malým momentem dokázal natlačit domácí Maurice, který to zkoušel tvrdou střelou, se kterou si brankář poradil.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, která nám zatím přinesla jedinou branku, o kterou se už v úvodu postaral hostující Mounié.

20

Honorat zahrával rohový kop z levé strany, který se mu povedlo poslat na přední tyč na Belkeblu, kterého ovšem dokázal zablokovat Boudaoui.

19

Larsonneur musel rychle odkopávat na druhou stranu, jenomže míč pouze proskákal směrem do zámezí a vhazování se tak ujal Daniliuc.

18

Domácí se po zisku míče nahrnuli na druhou stranu, kde momentálně sledujeme kombinaci, do které se zapojil také záložník Rony Lopes.

17

Do pokutového území Stade Brestois znovu přiletěla centrovaná nabídka, kterou si ovšem ve vzduchu našel Duverne, který dokázal zakročit.

16

V ofsajdovém postavení se před malým momentem nacházel domácí Atal, který tak nemohl pokračovat ve výpadu a u míče je Stade Brestois.

15

Nice se po kombinaci probojovalo do pokutového území, kam nakonec přiletěla další vzdušná nabídka, se kterou si dokázal poradit Chardonnet.

14

O nahrávku si na pravém křídle řekl také osamocený Gabriel, který se s míčem dostal na druhou stranu, kde ho ovšem zastavil soupeř.

13

Nyní se k práci s míčem dostal hostující brankář Larsonneur, kterému se povedlo nakrátko rozehrát směrem na volného Duverneho.

12

Nice mohlo zahrávat rohový kop z pravé strany, avšak tato exekuce nakonec nepřinesla nic nebezpečného, neboť se povedlo zakročit Lucasovi.

11

Před malým momentem to na pravém křídle zkoušel na centr vzít domácí Atal, kterému se povedlo poslat míč do pokutového území, kde zakročil soupeř.

10

Benítez to v tomto případě zkoušel rozehrávkou po zemi nakrátko na Salibu. Ten se s míčem dostal až ke středovému kruhu hrací plochy.

9

Do pokutového území si to přes pravou stranu chtěl namířit hostující Faivre, který si dle sudího počínal nedovoleně a bude se znovu vykopávat.

8

Stade Brestois přešlo s míčem na druhou stranu, kde přesto moc dlouho nevydrželo a po zisku balónu to na sebe vzal domácí Lees Melou.

7

Poprvé se k míči dostal hostující brankář Larsonneur, kterému se povedlo odehrát balón na druhou stranu, kde se nacházel kolega Charbonnier.

6

Nice to tedy bude mít nesmírně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce tohoto zápasu zbývá ještě celkem dostatek času.

4

4. Steve MOUNIÉ - 0:1

4

Brest právě vstřelil branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Do pokutového území domácích se totiž snesl centr, na který si dokázal naběhnout útočník STEVE MOUNIÉ, kterému se v pádu povedlo překonat brankáře Beníteze.

4

Posléze to směrem dopředu vzal na sebe hostující zadák Chardonnet, který se navíc pokoušel o zakončení, jenž nakonec plachtilo vedle branky.

3

Míč se posléze snesl ven z hrací plochy a autového vhazování se tak ujal domácí obránce Daniliuc, kterému se povedlo oslovit Lees Meloua.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

OGC Nice: Benítez – Daniliuc, Todibo, Saliba, Kamara – Lees-Melou – Atál, Claude-Maurice, Búdawí, Rony Lopes – Dolberg.
Náhradníci: Cardinale – Bambu, Gouiri, Pelmard, Ndoye, Sellouki, Trouillet, Thuram.

Stade Brestois 29: Larsonneur – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Duverne, Perraud – Faivre, Jean Lucas, Belkebla, Honorat – Mounié, Charbonnier.
Náhradníci: Hasan – Faussurier, Fadiga, Ludovic Baal, Le Douaron, Mbock, Cardona, Brassier, Magnetti..
OGC Nice

Na opačné straně tak stojí favorit tohoto zápasu, kterým je Nice. Nice sice nevyšel úvod letošní sezony, nyní se ovšem v tabulce dokázal prokousat na průběžnou desátou pozici, což znamená přesný prostředek. Nice z posledních pěti ligových duelů dokázalo dvakrát vyhrát, v minulém kole se ovšem konala letošní patnáctá porážka. Nice totiž zajíždělo na půdu vedoucího Lille, kterému se povedlo potvrdit roli favorita zápasu a po výsledku 2:0 se přiblížilo k překvapivému zisku mistrovského titulu. Aktuálně do konce sezony ještě zbývají tři zápasy.
Stade Brestois 29

Fotbalisté Brestu se aktuálně nacházejí až na čtrnácté pozici ligové tabulky, přičemž náskok na sestupové pásmo je aktuálně pouze tříbodový. Brest tak nesmí usnout na vavřínech, nicméně v případě vítězství by se klidně mohl v tabulce posunout až na jedenáctou pozici, kde má o dva body Reims. Brest v minulém kole zaznamenal letošní sedmnáctou porážku, navíc mu skončila třízápasová série bez prohry. Brest totiž na domácím stadionu hodně překvapivě nestačil na osmnácté Nantes, kterému se nakonec povedlo vyhrát poměrem 4:1.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Francouzská Ligue 1 Uber Eats má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi OGC Nice a Stade Brestois 29.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

OGC Nice – Stade Brestois 29

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 38. Rony Lopes (Claude-Maurice), 61. Búdawí (Claude-Maurice), 89. Kamara (Claude-Maurice) – 4. Mounié (Perraud), 43. Mounié (Faivre)

Karty:   70. Todibo (NIC) – 64. Jean Lucas (BST)   52. Lees-Melou (NIC)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:10.

OGC Nice: Benítez – Daniliuc (80. Pelmard), Todibo, Saliba, Kamara – Lees-Melou (C) – Atál (56. Thuram), Claude-Maurice, Búdawí (79. Ndoye), Rony Lopes (66. Gouiri) – Dolberg.
Náhradníci: Cardinale – Bambu, Gouiri, Pelmard, Ndoye, Sellouki, Trouillet, Thuram.

Stade Brestois 29: Larsonneur – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Duverne, Perraud – Faivre, Jean Lucas (67. Magnetti), Belkebla (C), Honorat – Mounié (80. Cardona), Charbonnier (85. Le Douaron).
Náhradníci: Hasan – Faussurier, Fadiga, Ludovic Baal, Le Douaron, Mbock, Cardona, Brassier, Magnetti.