Menu

Házená

Play-out MOL ligy

HK Hodonín – DHC Plzeň

21:25

konec (8:12)

08.05.2021, 16:00 • VSH TEZA Hodonín • 2. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 2.65 8.1 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání je u konce. Nakonec jsme viděli celkových čtyřicet šest branek, což je docela velké číslo vzhledem k tomu, že v tom prvním jich byli jen šestnáct. Hodonín dokázal v druhé půli skórovat až ve 12. minutě. Mezitím si plzeň tvořila náskok. Pak přišlo dvojnásobné vyloučení hostů, po kterém sice Hodonín trochu stáhl, ale následně se opět vzdaloval. Viděli jsme dvě pasáže, ve kterých padlo několik branek v opravdu rychlém sledu. Jedna z nich byla i v závěru, kdy jen za poslední dvě minuty padlo pět gólů, z toho tři do sítě Plzně. Ta nakonec bere vítězství o čtyři branky a zapisuje další dva body. (17:25:52)
HK Hodonín – DHC Plzeň 21:25 (8:12)
Nejvíce branek: Višňovská 5, Vavroušková 5, Kalinová 4 – Patrnčiaková 6, Vlachová 5/2, Königová 4. Rozhodčí: Kateřina Brzósková – Karolína Pavelková. Sedmimetrové hody: 0 – 3/2. Vyloučení: 3:4.

Konec zápasu. (21:25)

60

Barbora Vavroušková inkasovala dlouhou přihrávku o zem na pozici pivota, před brankoviště. Míč následně dokázala usměrnit do branky. (21:25)

60

Gól vstřelil tým HK Hodonín (Simona Višňovská). (20:25)

60

Gól vstřelil tým DHC Plzeň (Annamária Patrnčiaková). (19:25)

59

Nikola Kalinová dostala v kombinaci přihrávku do úplně osamoceného prostoru. Jeji následná rána už lehce vletěla do branky. (19:24)

59

Annamária Patrnčiaková z dalšího útoku lacinou střelou dokázala skórovat a tak je to opět o šest gólů. v tuto chvíli je již rozhodnuto. (18:24)

58

Kornelia Malecká se propracovala s míčem až na pravé křídlo, odkud zavěsila pod víko plzeňské branky. Hodonín se v závěru zápasu přiblížil na pět gólů, ale to již pravděpodobně nedotáhne. (18:23)

57

Nikola Kalinová se prezentovala další parádní ránou z dálky. Míč skončil v levé šibenici. Byl to její dnešní třetí gól. (17:23)

56

Kristýna Königová neskutečně ukradla míč při přihrávce dvou hráček Hodonína a od půlky hřiště ho hodila do branky. To byla opravdu nádhera. (16:23)

55

Oddechový čas pro hosty. (16:22)

53

Simona Višňovská utíkala skrze obraně dvou protihráček, které parádní kličkou oklamala a zakončila. Parádní branka, celkově šestnáctá branka Hodonína. (16:22)

52

Gól vstřelil tým HK Hodonín (Klaudia Cyganová). (15:22)

51

Veronika Dvořáková pěkným podstřelem z pravé strany vsítila. jedná se o její premiérovou branku v tomto zápase. (14:22)

50

S góly se teď opravdu roztrhl pytel. Andrea Vlachová se zprava propracovala do brankoviště a vypálila míč pod nohy vyskakující gólmance. (14:21)

49

Gól vstřelil tým HK Hodonín (Nikola Kalinová). (14:20)

49

Do třetice Plzeň! Hana Formanová vsítila dvacátou branku hostů v tomto utkání a opět upravila na sedmibrankový rozdíl. (13:20)

48

Jen patnáct sekund dělilo poslední dva góly. Anna Šmrhová se trefila již po čtvrté v zápase. (13:19)

48

Na druhé straně se ale chvíli po inkasovaném gólu objevila plzeňská Hana Formanová a vypálila z nadskoku do dolní části branky, což přineslo gól. (13:18)

47

Barbora Vavroušková se dostala do osamoceného prostoru před brankou a míč jednoduše vmetla mezi nohy gólmanky. (13:17)

47

Gól vstřelil tým DHC Plzeň (Annamária Patrnčiaková). (12:17)

46

Velkou chybu napáchaly hráčky hostů a pustily do samostatného úniku Sáru Drexlerovou. Rázem jsou tak jen o čtyři branky pozadu. (12:16)

45

Gól vstřelil tým HK Hodonín (Klaudia Cyganová). (11:16)

44

Parádní dělovku vyslala Barbora Krejčíková z nějakých desíti metrů. Míč skončil pod víkem bez šance na chycení. (10:16)

42

Vyloučení v týmu DHC Plzeň (Andrea Vlachová). (9:16)

42

Barbora Vavroušková dostala pas od spoluhráčky do skoku a podstřelem míč procpala do branky. Hodonín tedy první gól druhého poločasu zapsal až v jeho dvanácté minutě. (9:16)

41

Tak tohle jsou neskutečné obranné hrubky Hodonína. Annamária Patrnčiaková se tak mohla jednoduše na křídlo dostat úplně sama a propálit odtamtud gólmanku. (8:16)

41

Vyloučení v týmu DHC Plzeň (Linda Galušková). (8:15)

40

Další brejk, další gól. Linda Galušková dále navyšuje už tak obrovské vedení hostujícího týmu. (8:15)

39

Oddechový čas pro domácí. (8:14)

39

Kristýna Königová vyslala brutální dělovku do pravé šibenice. Tuto ránu by snad nezastavila ani betonová zeď. (8:14)

37

Nyní už Plzeň skóruje. Kristýna Königová se unikla do brejku po levé straně. Následně poslala míč jednoduše do horní části branky a hosté vedou poprvé o pět branek. (8:13)

37

Třetí sedmička v zápase už Plzni nevyšla. Andrea Vlachová míč poslal přímo do těla brankářky, která rak sedmičku vychytala. (8:12)

36

Vyloučení v týmu HK Hodonín (Hedvika Nováková). (8:12)

34

Vavrouškova se dostala do brejku. Pak vypálila, ale její rána o zem šla mimo brankuk. (8:12)

33

Brankářky na obou stranách předvedly skvělé zákroky. Nejdřív hostující, poté domácí. Na gól si tak budeme muset počkat. (8:12)

31

Začal druhý poločas. (8:12)
první poločas je minulostí. V prvních deseti minutách jsme viděli hodně málo branek. Průběh se následně docela vyrovnal a góly začaly padat, ale i tak jsme jich neviděli moc. Jen dvacet za poločas. Plzeň se ale tolik nemýlila v koncovce a i díky tomu si dokázala udělat na konci poločasu čtyřbrankový náskok.

30

První poločas skončil. (8:12)

29

Tak tohle byla dělovka! Neskutečnou ránou Andrea Vlachová poslala míč z nějakých deseti metrů o břevno do sítě. Branka se dokonce zachvěla. A Plzeň je ve vedení o čtyři branky, poprvé v zápase. (8:12)

28

Dominika Galušková) brzo vrací Plzeň zpět do vedení o tři branky. Sice trochu se štěstím, ale její střela i přes teč dvou hráček protivníka doletěla do sítě. (8:11)

27

Gól vstřelil tým HK Hodonín (Barbora Vavroušková). (8:10)

26

Annamária Patrnčiaková dostala dlouhý pas do brejku a z pravé strany přiběhla k brance. Se soupeřovou gólmankou si už lehce poradila. (7:10)

26

trenér pravděpodobně nastavil při timeoutu dobrou taktiku. Linda Galušková totiž hned po odddechovém času posíla do branky další míč. (7:9)

25

Oddechový čas pro hosty. (7:8)

24

Domácí ale stále zůstávají na dostřel. Sára Drexlerová se skvěle prodrala po levé straně a zakončila diagonálně do protipohybu gólmanky. (7:8)

24

I druhá sedmička pro Plzeň úspěšná. Andrea Vlachová míč přes ruku brankářky Hodonína poslala k pravé tyčce do střední výšky. (6:8)

24

Vyloučení v týmu HK Hodonín (Nikola Kalinová). (6:7)

23

Gól vstřelil tým DHC Plzeň (Pavlína Kepková). (6:7)

21

Srovnáno! Simona Višňovská se trefila podruhé v řadě, tentokrát předvedla nádherný technický oblouček z levé strany. (6:6)

21

Vyloučení v týmu DHC Plzeň (Annamária Patrnčiaková). (5:6)

20

Na rozdíl jediné branky snížila Simona Višňovská. Ta po pasu od gólmanky okamžitě míč hodila přes celé hřiště do odkryté soupeřovy svatyně. (5:6)

20

Útok Hodonína v přesilovce skončil velmi špatnou kombinací, při které hostující hráčky míč ukradly a samy zamířily dopředu. (4:6)

19

Vyloučení v týmu DHC Plzeň (Veronika Dvořáková). (4:6)

17

Žlutá karta pro tým DHC Plzeň (Veronika Dvořáková). (4:6)

17

Na dvě branky opět snižuje Barbora Vavroušková, která se skvěle procpala přes dvě hráčky a následně už jednoduše zakončila. (4:6)

17

první sedmička v zápase byla jednoznačně proměněna. Andrea Vlachová se ani nesnažila zmást brankářku a chladnokrevně zakončila k levé tyčce. (3:6)

16

Hodonín pomalu dotahuje. Simona Višňovská využila chyby soupeřky, dostala se na levé křídlo a propálila gólmanku ve spodní části branky. (3:5)

13

Annamária Patrnčiaková však rychle kontruje. V podstatě hned z dalšího útoku dostala pas na pravé křídlo, skočila do brankoviště a parádně zakončila k tyči. (2:5)

13

Nikola Kalinová po dlouhé době zapisuje branku Hodonína. Parádní nadskok ze běhu na úrovni devíti metrů a následná dalekonosná bomba do pravé šibenice byla opravdu pohledná. (2:4)

11

Hodonín přehazuje míč z jedné strany na druhou, ale vůbec se nedostává do střeleckých pozic a dá se říct, že je v podstatě "bezzubý". (1:4)

10

Oddechový čas pro domácí. (1:4)

10

Plzeň skvěle kombinovala před brankovištěm, ale pak přišel nepřesný pas na levé křídlo a míč skončil v zámezí. (1:4)

9

Hodonín v oslabení předvedl dva neúspěšné útoky. Jeden vychytala brankářka plzně, druhý skončil míčem na boční síti. (1:4)

7

Plzeň předvedla skvělou dohrávku do křídla. Anna Šmrhová jednoduše doskočila do brankoviště a vypálila na vzdálenější tyčku. (1:4)

6

Vyloučení v týmu HK Hodonín (Šárka Pospíšilová). (1:3)

5

Na druhé straně rychle kontruje Barbora Krejčíková. Ta zapsala po své dalekonosné ráně alespoň z desíti metrů první gól Hodonína. (1:3)

5

Kristýna Königová se objevila na levé straně úplně osamocena a zakončení pod víko pro ni nebylo žádným problémem. (0:3)

3

Žlutá karta pro tým HK Hodonín (Barbora Krejčíková). (0:2)

3

Linda Galušková dostala skvělý pas na křídlo na levou stranu, seběhla si na prostředek a poslala zatočenou ránu doleva dolů. (0:2)

3

Útok Hodonína byl zdlouhavý. Zastavil ho ale faul obrany soupeře a proto domácí pokrračují. (0:1)

2

Střeleckou listinu zápasu otevírá i díky šťastnému odrazu od gólmanky dalekonosnou bombou Andrea Vlachová. (0:1)

1

Utkání právě začalo. (0:0)
Úvodní sestavy:

HK Hodonín: Rehušová, T. Novotná, Zichová – Kalinová, Poláchová, Malecká, Vavroušková, Drexlerová, Cyganová, Jadamíková, Pospíšilová, L. Krejčíková, B. Krejčíková, Višňovská, Nováková.

DHC Plzeň: M. Malá, Řezáčová – Patrnčiaková, Kepková, L. Galušková, V. Dvořáková, Formanová, Šmrhová, L. Drozdová, Kantnerová, Lásková, Vlachová, D. Galušková, Bušauerová, Königová, Franzová.

Rozhodčí: Kateřina Brzósková – Karolína Pavelková.
Házenkářky Hodonína se dnes utkají v čtyřčlenné tabulce o udržení proti Plzni. Jedná se o souboj dvou nejhorších týmů po ZČ. Do skupiny o udržení vstoupily týmy takto: Zlín: 15 bodů, Písek 13 bodů, Plzeň 8 bodů, Hodonín 4 body. V této skupině zatím mezi členy bylo každým týmem odehráno jedno utkání. Zlín porazil Hodonín rozdílem třídy – 28:17. V Písku se v zápase proti Plzni zrodila remíza 22:22 a oba týmy připsaly bod. Na pořadí ve skupině to ale nezměnilo vůbec nic.

Oba týmy nyní mají velmi nelichotivou formu. Hodonín prohrál sedm zápasů v řadě. Plzeň nevyhrála dokonce devětkrát za sebou. Z toho dvakrát remizovala. Ve vzájemných utkáních v letošní Mol lize braly poprvé vítězství 23:29, v následném domácím utkání v plzi zase vyhrál Hodonín v poměru 20:25.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

HK Hodonín – DHC Plzeň

21:25

konec (8:12)

Zpět na online

HK Hodonín: Rehušová, T. Novotná, Zichová – Kalinová, Poláchová, Malecká, Vavroušková, Drexlerová, Cyganová, Jadamíková, Pospíšilová, L. Krejčíková, B. Krejčíková, Višňovská, Nováková.

DHC Plzeň: M. Malá, Řezáčová – Patrnčiaková, Kepková, L. Galušková, V. Dvořáková, Formanová, Šmrhová, L. Drozdová, Kantnerová, Lásková, Vlachová, D. Galušková, Bušauerová, Königová, Franzová.

Rozhodčí: Kateřina Brzósková – Karolína Pavelková

Statistiky:
HK Hodonín
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
61 B T. Novotná 0/0 0 0
28 B P. Rehušová 0/0 0 0
30 B B. Zichová 0/0 0 0
11 P K. Cyganová 2/0 0 0
7 P S. Drexlerová 2/0 0 0
13 SS P. Jadamíková 0/0 0 0
21 P N. Kalinová 4/0 0 1
25 LS B. Krejčíková 2/0 0   0
41 SS L. Krejčíková 0/0 0 0
73 P K. Malecká 1/0 0 0
27 P H. Nováková 0/0 0 1
3 LS D. Poláchová 0/0 0 0
20 P Š. Pospíšilová 0/0 0 1
38 P B. Vavroušková 5/0 0 0
32 P S. Višňovská 5/0 0 0
Celkem 21/0 0 1 3 0
DHC Plzeň
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
72 B M. Malá 0/0 0 0
12 B K. Řezáčová 0/0 0 0
7 SS T. Bušauerová 0/0 0 0
13 P L. Drozdová 0/0 0 0
18 LK V. Dvořáková 1/0 0   1
11 LK H. Formanová 2/0 0 0
14 LS D. Franzová 0/0 0 0
22 P D. Galušková 1/0 0 0
17 SS L. Galušková 3/0 0 1
9 SS S. Kantnerová 0/0 0 0
3 LK P. Kepková 1/0 0 0
82 PK K. Königová 4/0 0 0
19 P P. Lásková 0/0 0 0
39 SS A. Patrnčiáková 6/0 0 1
6 LK A. Šmrhová 2/0 0 0
25 P A. Vlachová 5/2 1 1
Celkem 25/2 1 1 4 0