Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – FC Barcelona

2:3

konec (0:0)

02.05.2021, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • 34. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 9.32 5.95 1.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Valencia právě vstřelila branku!
Tak pozor! Domácí celek ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! Z úctyhodné vzdálenosti se do míče opřel CARLOS SOLER a dalekonosnou střelou do horního rohu nedal gólmanovi šanci!

69

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak tohle byla opravdová paráda! LIONEL MESSI ukazuje, že ještě nepatří do starého železa. Barcelona měla k dispozici přímý kop ze skvělé pozice. Jeho exekuce se ujal právě Messi a krásnou střelou přes zeď odrazil míč od tyče do branky!

63

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona využívá chvilkovou přesilovku a bleskově otáčí vývoj dnešního důležitého utkání! Lato teď obraně Valencie opravdu chyběl. Na centr z levé strany si totiž naskočil Frenkie de Jong, jehož hlavičku Jasper Cillessen vyrazil jen před sebe a dobíhající ANTOINE GRIEZMANN už měl snadnou práci!

57

Barcelona právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! LIONEL MESSI sice nejprve slabou střelou nechal vyniknout domácího brankáře, ale hra pokračovala. Pedriho dorážku srazil obránce z čáry jen zpátky k Messimu, který dorazil míč do sítě!

50

Valencia právě vstřelila branku!
Valencia se po následném rohovém kopu dostává do vedení! U vzdálenější tyče si udělal prostor GABRIEL PAULISTA a hlavou nedal gólmanovi šanci!

Valencia CF – FC Barcelona

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 50. Paulista (Soler), 84. Soler (Ch. Oliva) – 57. Messi, 63. Griezmann, 69. Messi

Karty:   36. Račić (VAL), 56. Lato (VAL) – 66. ter Stegen (BAR)

Neproměněná penalta: 57. Messi (BAR), brankář Cillessen zneškodnil

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:14.

Valencia CF: Cillessen – T. Correia, Paulista, Guillamón (79. Gameiro), Lato (65. Diakhaby), Gayá – Wass, Soler, Račić (79. Ch. Oliva), Guedes – Gómez.
Náhradníci: Etxebarría – A. Blanco, Diakhaby, Gameiro, Ferro, Čeryšev, Lee Kang-in, Mangala, Musah, Ch. Oliva, Piccini, M. Vallejo.

FC Barcelona: ter Stegen – R. Araújo, Piqué, Lenglet – S. Busquets – Dest (75. Roberto), F. de Jong, Pedri (75. Moriba), Alba – Messi, Griezmann.
Náhradníci: Neto, Tenas – Fernandes, Firpo, Mingueza, O. Dembèlé, Moriba, Pjanić, Puig, Roberto, Trincão, Umtiti.