Menu

Další

Oktagon MMA

Robert Bryczek - Kaik Brito

Vítěz: Brito

konec

01.05.2021, 23:13 • Aleš Pur (@PurAles)

Vítěz: Kaik Brito na TKO. (23:19:19)
No, tak tohle bylo ještě rychlejší, než před chvílí. Už od začátku byl Kaik Brito nepříjemně tvrdý, což Bryczek nečekal a po jedné z předních šel polský bojovník k zemi. Tam už Brito svou práci dokončil a připsal si jedenácté KO kariéry. A také se velmi přiblížil šanci být dalším titulovým vyzyvatelem ve welterové váze.

1:32

Je konec! Kaik Brito šel za soupeřem, povedlo se mu trefit další čisté údery a Jan Voborník neváhal a souboj ukončil.

1:20

Po vzájemné přední šel Bryczek na zem a vypadal hodně otřeseně!

0:53

Bryczek dvakrát inkasoval, Brito rozjel rychlé akce.

0:31

První úder vyslal Brito, nebylo to ale nic přehnaně tvrdého.

0:01

Začalo první kolo.
Oba borci jsou připraveni, hlavní předzápas večera je tady.
O co-main event, ve kterém velmi pravděpodobně půjde o nového vyzyvatele o pás ve welterové váze, se postará Robert Bryczek (bilance 12-3), borec, který sice v posledním duelu v rámci organizace prohrál s Leandrem Silvou, dokázal už však zdolat Matého Kertesze a po porážce od Silvy se vrátil na vítěznou vlnu po úspěších proti Jacku Jedraszczykovi a Virigiliu Frasineacovi, v obou případech na TKO.

Zastavit jej ale bude chtít Kaik Brito (bilance 13-3), který se v organizaci představil v roce 2019, kdy na TKO porazil Gábora Borároše. Poté sice prohrál v Rusku v organizaci RCC s Pavlem Gordějevem, dnes si však chce bilanci vylepšit a stát se contenderem o welterový pás.
Dobrý večer u akce organizace OKTAGON MMA. Společně se podíváme na zápas v welterové váze, ve kterém se střetnou Robert Bryczek a Kaik Brito.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

Robert Bryczek - Kaik Brito

Vítěz: Brito

konec