Menu

Hokej

NHL

Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings

1:0

po s.n. (2:0) (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)

28.04.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.06 4.17 2.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Patrik LAINE - 1:0

V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
Autorem vítězné branky je PATRIK LAINE.

64:03

Seth Jones šel po pěkném pasu spoluhráče do přímého souboje s Thomasem Greissem, ten mu ale velmi chytře nedovolil zakončení vypíchnutím!

63:33

Elvis Merzlikins pořád deptá střelce soupeře, nejprve zlikvidoval ránu Valtteriho Filppuly a následně pokryl i dorážku Michaela Rasmussena!

61:45

Dnes ten gól prostě nepadne! Jakub Vrána díky dobrému napadání mířil do dalšího úniku, ale zakončoval pouze do betonu brankáře!

60:25

Tak už teď mohlo být rozhodnuto, protože přihrávka Vladislava Naměstnikova se odrazila přímo mezi tyče, ale Elvis Merzlikins včas zareagoval a skvěle zasáhl!

57:09

Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Sam Gagner – 2 min., držení).
Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Max Domi – 2 min., držení).

55:14

Opět zvoní branková konstrukce, tentokrát se o to postaral český útočník Filip Zadina, který z levého kruhu mířil do břevna!

53:41

Eric Robinson předvedl další šikovný průnik přes levou stranu, přičemž byl takřka metr před brankou, ale odtud se stejně nedokázal trefit mezi tyče!

53:08

Blue Jackets tentokrát mířili do přečíslení tři na jednoho, které po přihrávce zakončoval Cam Atkinson, jenž ale netrefil kotouč ideálně, protože letěl při zemi a Thomas Greiss tak dokázal zasáhnout!

42:13

Cam Atkinson mohl v oslabení poslat svůj tým do vedení, protože díky chybě soupeře uháněl sám na Thomase Greisse, ale střelou mezi betony ho nepřekonal!

41:41

Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Dean Kukan – 2 min., vysoká hůl).

37:29

Přece jen ještě gól mohl padnout, protože Adam Erne skvělou zadovkou našel před brankou Vladislava Naměstnikova, kterého ale výborně vychytal Elvis Merzlikins, jenž předvedl neuvěřitelný přesun!

35:48

Dnes gól asi nepadne, protože nyní se málem prosadil Max Domi, který ale nastřelil jen brankovou konstrukci!

35:12

Oliveru Bjorkstrandovi se díky špatnému střídání soupeře zničehonic otevřel prostor na pravé straně, takže se dostal až před brankáře, kterého zkusil objet, ale ten na poslední chvíli vytasil svůj levý beton a zasáhl!

32:55

Michail Grigorenko dostal výbornou přihrávku od Patrika Laineho, díky čemuž byl úplně sám před brankářem, avšak jeho rána do šibenice skončila jen v lapačce!

20:24

Jakub Vrána mohl otevřít skóre dnešního duelu, protože úplně sám uháněl na Elvise Merzlikinse, ale kotouč napálil pouze do jeho výstroje!

19:35

Hosté to ještě zkouší opatrně změnit, protože se usadili v útočném pásmu, kde brankovou konstrukci orazítkoval Danny DeKeyser!

17:09

Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Richard Pánik – 2 min., podrážení).

14:14

Jack Roslovic ukázal své umění v plné kráse, protože projel skrz oba obránce Detroitu a byl tak sám před brankářem, kterého ale střelou nad lapačkou nepřekonal!

13:33

Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dennis Cholowski – 2 min., držení).

11:43

Jack Roslovic z pravé strany velmi chytře naznačil přihrávku, ale přitom šel do zakončení, které Thomas Greiss jen tak tak zastavil ramenem!

05:48

Filip Hronek předvedl výbornou rozehrávku až na modrou čáru, díky čemuž byl následně v dobré pozici Joseph Veleno, který ale skvěle chytajícího brankáře soupeře nepřekonal!

04:48

Max Domi opět ukazuje svou rychlost, k zakončení tentokrát vybídl Erica Robinsona, který rozezněl brankovou konstrukci!

01:23

Tak branka neplatí kvůli těsnému ofsajdu Maxe Domiho, pokračujeme tedy za bezbrankového stavu!

01:23

Branka ještě nemusí být uznána, protože hlavní sudí něco zkoumají u videa. Buď je to potencionální ofsajd nebo se Detroit trefil ještě před inkasovaným gólem, protože Elvis Merzlikins udržel kotouč před brankovou čárou jen tak tak!

01:06

Eric Robinson se ocitl v první větší příležitosti, ale v přímém souboji s Thomasem Greissem ho trefil pouze do lapačky!

Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings

1:0

po s.n. (2:0) (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: rozh. náj. Laine

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Patrik Laine (CBJ)
1:0   Jakub Vrána (DET)
2. série:
1:0   Cam Atkinson (CBJ)
1:0   Adam Erne (DET)
3. série:
2:0   Oliver Bjorkstrand (CBJ)

Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – Del Zotto, S. Jones (A), Gavrikov, Lehtonen, Bayreuther, Kukan – Robinson, Domi, Bjorkstrand – Foudy, Roslovic, Laine – Grigorenko, Texier, Atkinson (A) – Gerbe, MacInnis, Matteau.

Detroit Red Wings: Greiss (J. Bernier) – Cholowski, Hronek, M. Staal, Stecher, DeKeyser (A), G. Lindström – J. Vrána, Rasmussen, Filppula – Erne, Naměstnikov, Zadina – Pánik, Veleno, Gagner (A) – Helm, Glendening (A), J. Svečnikov.

Rozhodčí: South, Lee – Marquis, Racicot

Diváci: 4 316

Průběh zápasu
1. třetina
13:33 DET 2 Cholowski, držení
17:09 DET 2 Pánik, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
41:41 CBJ 2 Kukan, vysoká hůl
57:09 DET 2 Gagner, držení
CBJ 2 Domi, držení
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
CBJ 1:0 Laine (rozh. náj.)
po s.n.