Menu

Hokej

NHL

Washington Capitals – New York Islanders

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

28.04.2021, 01:07 • Capital One Arena, Washington • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.45 4.08 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:43:52)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2133 diváků.
Tři hvězdy utkání:

1. Vítek Vaněček (WSH) 19 zákroků
2. Ilja Sorokin (NYI) 32 zákroků
3. Daniel Sprong (WSH) 1+0
Česká a slovenská stopa

Vítek Vaněček (WSH) – 19 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 59:42
Zdeno Chára (WSH) – 0+0, 0 účast, 0 střel na branku, TM 5, čas na ledě 19:05
Kdo se postavil do brankoviště?

Vítek Vaněček (WSH) – 19 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 59:42
Ilja Sorokin (NYI) 32 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97%, odchytal 58:11
Střely na branku: 33 – 19
Je konec! Washington nakonec zvládl duel proti New York Islanders a vítězí těsně 1:0. Vítek Vaněček tak může slavit vychytanou nulu! O vítězství Capitals rozhodl už ve 2. minutě Daniel Sprong. Domácí byli aktivnější i ve zbytku utkání, ale skvělý Sorokin dlouho držel naději Islanders na bodový zisk. Hosté v závěru zkusili hru bez brankáře, ale ta se jim nevyplatila.

Konec zápasu.

59:55

Oddechový čas pro hosty.

59:28

Adam Pelech nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém se k jeho pobídce nedostal. Pro Washington už to vypadá skvěle.

59:02

Domácí nahodili kotouč do útočného pásma a odjeli na střídačku. Islanders mají čas na založení posledního útoku dnešního souboje.

58:20

Sorokin je na střídačce a hosté zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:28

Michael Raffl se s pukem dokonce zjevil v útočném pásmu, kde pro Washington nasbíral cenné vteřinky k dobru. Uvidíme, jak dlouho ještě Sorokin vydrží v brance.

57:05

Adam Pelech si na pravé straně našel volný kotouč a zakončil příklepem. Jeho dělovka však prosvištěla kolem levé tyčky.

56:22

Domácí v plném počtu.

56:10

Mathew Barzal si našel prostor pro zakončení, ale jeho rána skončila na bruslích Brendena Dillon. Parádní obětavý výkon defenzivy Capitals.

55:34

Orlov navíc vybojoval odražený puk a bez váhání jej poslal přes celé kluziště za branku Islanders. Celek z New Yorku musí rozjet novou akci.

55:10

Hosté se nastěhovali do útočného pásma a tlačí se do zakončení. Všechny střely zatím prolétly kolem klece domácího Washingtonu.

54:22

Hosté budou hrát další přesilovku. Anthony Mantha dostává dvě minuty za hákování.

54:04

Ryan Pulock udělal na modré čáře možná trošku zbytečnou kličku, kterou se zahnal ven z útočného pásma.

53:41

Ryan Pulock pálil od modré čáry příklepem, ale domácí Daniel Sprong jeho pokus srazil k mantinelu. Dorážku si poté našel Vaněček.

53:05

Mathew Barzal projel s pukem na čepeli do útočného pásma, nahodil jej před branku Washingtonu, ale zkušený Dmitrij Orlov si s odraženým pukem věděl rady.

52:50

Domácí v plném počtu.

52:10

Hosté se sice usadili v útočném pásmu, ale jejich přesilovce zatím chybí zakončení. Domácí Washington dnes brání na podtrženou jedničku.

51:38

Hokejisté Islanders se vydali do útočného pásma, ale Josh Bailey místo zakončení jen objel branku českého gólmana ve službách Capitals.

51:19

Josh Bailey si na pravém kruhu udělal prostor pro zakončení, ale zápěstím trefil obětavého Carla Hagelina, který kotouč doslova zalehl.

50:50

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:50

Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za sekání dostal Dmitrij Orlov.

50:39

Brenden Dillon si sjel na přihrávku na modrou čáru, odkud kotouč nahodil před klec Islanders, nicméně nikdo v červeném jeho pobídku netečoval.

50:09

Garnet Hathaway se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, ale slabou střelou jej poslal jen do nohy dobře postaveného obránce v bílém.

49:35

Oshie uspěl v bruslařském souboji na levé straně a udržel kotouč pro domácí Washington. Do konce základní hrací doby zbývá deset minut a Capitals stále drží těsný náskok.

49:10

Mantha nahodil puk za branku Islanders, kam se dostal Sheary, ale zadáci Islanders k němu včas přistoupili a nedovolili mu přihrát.

48:35

Vaněček si dal pozor na Barzalovu ránu z pravého kruhu a připsal si důležitý zákrok. Český brankář se pomaličku přibližuje vychytané nule.

47:35

Cal Clutterbuck napadal rozehrávku soupeře na modré čáře a málem se dostal do úniku. Washington měl tentokrát i kus štěstí.

47:12

Hagelin dostal puk do rohu útočného pásma. Domácí Washington je sice aktivní, ale do zakončení se hráči v červených dresech moc neženou.

46:28

Jean-Gabriel Pageau dojel dlouhou přihrávku do útočného pásma, ale důrazný Michael Raffl jej nakonec dokázal narazit na mantinel.

46:04

T. J. Oshie zkusil překvapit hostujícího brankáře zakončením z ostrého úhlu, jenže Sorokin jen potvrdil svůj skvělý výkon a našel puk v lapačce.

45:41

Jordan Eberle si v útočném pásmu udělal z obránců Washingtonu kužely, jenže sám se nedostal do zakončení. Hostům utíká čas velmi rychle.

45:10

Carl Hagelin dojel nahození do rohu útočného pásma, ale bekhendovou přihrávkou mezi kruhy odevzdal puk obráncům Islanders.

44:21

Sorokin předvedl další skvostný zákrok! Hostující brankář si tentokrát poradil s únikem, do kterého se dostal Oshie!

44:10

Kyle Palmieri uspěl v bruslařském souboji na pravé straně ledové plochy, ale sklepl puk jen do prostoru, kde číhal domácí Carlson.

43:38

Anthony Beauvillier byl tvrdě dohrát v rohu útočného pásma. Hostující hráč podle všeho dostal úder loktem do obličeje, ale sudí hru nepřerušují.

43:01

Carl Hagelin se zjevil sám před Sorokinem, kterého si chtěl položit forhendovým blafákem, ale ruský brankář se nenechal překonat!

42:19

Další akci Islanders zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Cal Clutterbuck. Vhazuje se ve středním pásmu.

42:03

Dmitrij Orlov střílel příklepem od modré čáry, jenže Sorokin měl proti jeho pokusu naprosto čistý výhled a udržel kotouč v lapačce.

41:25

Casey Cizikas skvěle napadal rozehrávku Washingtonu v jeho obranném pásmu. Vaněček měl problém se skákajícím kotoučem a musel jej odehrál na poslední chvíli.

41:03

Sorokin si dal před vlastní brankou pozor na odražený puk a raději jej přikryl lapačkou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

40:30

Domácí v plném počtu.

40:10

Washington uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Uvidíme, zda domácí celek dokáže ustrážit těsné vedení i ve třetí části dnešního souboje.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 23 – 12
Druhá třetina končí! V prostřední části hry jsme sice sledovali zajímavý hokej, ale další branky jsme se nedočkali. Mnohem aktivnější byl domácí Washington, který soupeře přestřílel poměrem 13:5. Hrdinou Islanders je zatím brankář Sorokin, který drží šance hostů na bodový zisk.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Jean-Gabriel Pageau nahodil puk od modré čáry před branku Washingtonu, ale tam neclonil nikdo z hokejistů Islanders. Vaněček měl snadnou práci.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:36

Vyloučení v týmu Washington Capitals (Daniel Sprong – 2 min., nedovolené bránění).

38:10

Josh Bailey se pohybem hlásil o přihrávku na levou stranu, jenže dostal kotouč za tělo a slabou střelou Vaněčka opravdu překvapit nemohl.

37:28

Brenden Dillon si v útočném pásmu připravil kotouč ke střele příklepem, jenže jeho dělovka minula branku soupeře o dobré dva metry.

37:10

Eberle táhl akci hostujícího celku středem ledové plochy, nicméně jeho zakončení skončilo na bruslích domácího Cháry.

36:21

Washington se znovu usadil v útočném pásmu, jenže kombinace domácího celku vyústila v nepřesné nahození od modré čáry. Islanders brání skvěle.

35:09

Cal Clutterbuck projel s pukem na čepeli do útočného pásma, jenže jeho nahození z ostrého úhlu skončilo v lapačce připraveného Vaněčka.

34:26

Sorokin si opět pokryl zakončení od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

33:35

Washingtonu se vůbec nepovedla rozehrávka a dlouhé nahození na pravé křídlo skončilo v moci obránců New York Islanders.

33:10

Conor Sheary se chtěl uvolnit na pravé straně útočného pásma, ale napadající Andy Greene mu nedal ani kousek prostoru navíc.

32:36

Michael Raffl se v útočném pásmu tlačil za volným kotoučem, ale podle všeho byl ve třetině ještě před pukem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.

32:15

Brenden Dillon střílel z prostoru mezi kruhy, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného Sorokina, který nyní podává skvělý výkon.

31:42

Daniel Sprong neudržel puk v rohu útočného pásma a napadající Nick Leddy jej o kotouč dokázal připravit. Islanders se poté ubránili dlouhým vyhozením.

31:06

Jordan Eberle napadal Zdena Chára za brankou Washingtonu. Slovenský obránce si dal na svého soupeře dobrý pozor a odehrál puk odrazem o mantinel.

30:21

Dmitrij Orlov se po vyhraném vhazování opřel do volného kotouče, ale i jeho ránu srazil obránce v bílém dresu mimo ledovou plochu.

30:10

Washington má v posledních minutách obrovský tlak, ale zadáci Islanders Sorokinovi pomáhají obětavostí. Další Jensenův pokus byl sražen do ochranné sítě.

29:36

Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra. Jensen pálil příklepem od modré čáry a hostující brankář udržel jeho projektil v lapačce. Vhazuje se po jeho levici.

29:15

Conor Sheary si na modré čáře přehodil puk na forhend a vypálil zápěstím. Sorokin si pohlídal prostor u levé tyče a kotouč vyrazil.

28:50

Michael Raffl dostal přihrávku za branku Islanders, odkud hledal spoluhráče v mezikuží, ale ani tato akce neskončila nebezpečným zakončením.

28:05

Vaněček měl skvěle zakrytý výhled, ale přesto dokázal zakročit betonem. Odražený kotouč už následně vybojovali hokejisté Capitals.

27:35

Nicklas Bäckström projel do útočného pásma, jenže přihrávkou bekhendem nenašel spoluhráče před brankou. Hosté mohou zaútočit.

27:15

Islanders uklidnili hru rozehrávkou z obranného pásma. Nikdo v červeném dresu Capitals teď rozehrávku soupeře neatakuje.

26:42

Domácí zahodili obrovskou šanci! Sheary dostal přihrávku mezi kruhy, ale příklepem trefil jen přesouvajícího se brankáře Sorokina!

26:05

Nick Jensen si sjel pro přihrávku do obranného pásma a našel Daniela Spronga. Druhý jmenovaný ještě vybídl k zakončení Manthu, jehož ránu schoval Sorokin do lapačky.

25:41

Barzal dostal dlouhou přihrávku na modrou čáru a pohotově střílel zápěstím. Jeho projektil směřující do horního rohu vyrazil Vaněček ramenem.

25:10

Nic Dowd nahodil puk z pravé strany do útočného pásma, jenže za jeho pobídkou se nedostal nikdo v červeném dresu. Islanders zatím brání obětavě.

24:20

Vyloučení v týmu Washington Capitals (Zdeno Chára – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu New York Islanders (Matt Martin – 5 min., bitka).

24:20

Matt Martin a Zdeno Chára se do sebe pustili v rohu ledové plochy! Slovenský obr odchází z bitky jako vítěz!

23:29

Brenden Dillon se pustil do menší potyčky s Barzalem, ale rozhodčí oba kohouty rychle rozdělili. Vylučovat se v tomto případě nebude.

23:10

Barzal projel do útočného pásma a z prostoru mezi kruhy střílel zápěstím. Vaněček už sice klouzal na opačnou stranu, ale Barzal branku netrefil.

22:39

Zdeno Chára se dobře vrátil na modrou čáru a parádním čtením hry zastavil rodící se akci Islanders. Slovenský hokejista to v sobě stále má.

22:10

Nic Dowd si na modré čáře přehodil kotouč na forhend a zakončil zápěstím. Jeho pokus však skončil sražený v ochranné síti.

21:35

Nick Leddy si dal pozor na napadajícího Michaela Raffla a před domácím útočníkem oehrál puk do bezpečí odrazem o mantinel.

21:06

Conor Sheary dostal přihrávku do rohu útočného pásma, ustál souboj za brankou Inslanders, ale bekhendovou přihrávkou nenašel spoluhráče.

20:36

Hosté v plném počtu.

20:10

Washington uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek v jejím úvodu ještě dohrává početní převahu ze závěru úvodní periody.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:04.
Střely na branku: 10 – 7
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Washingtonu. O jedinou branku se totiž už ve druhé minutě postaral Daniel Sprong. Capitals byli poté aktivnější po celou dobu úvodní periody, ale branku nepřidali ani v přesilovce pěti proti třem. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:33

T. J. Oshie střílel příklepem z levého kruhu, jenže netrefil branku a odražený kotouč poté opustil útočné pásmo. Islanders přežili těžkou situaci.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:36

Islanders budou hrát ve třech! Dvě minuty za podrážení dostává také Coburn.

18:10

Washington se sice usadil v útočném pásmu, ale hned po prvním zakončení se k puku dostali hosté, kteří si pomohli vyhozením přes celé čáry.

17:50

Washington si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Ryan Pulock.

17:03

Vítek Vaněček si dal pozor na zakončení Pullocka z levého kruhu a dělovku příklepem zkrotil na hrudníku. Český brankář zatím chytá skvěle.

16:42

Andy Greene se otočil v rohu útočného pásma, jenže přihrávkou na modrou čáru vyhnal své spoluhráče ze třetiny. Domácí stačili vystřídat.

16:08

Anthony Mantha se hnal do útočného pásma, ale také posilu domácího mužstva zastavil důrazným soubojem Noah Dobson. Pokračuje obrovská bitva.

15:38

Ryan Pulock získal volný puk na pravé straně útočného pásma, jenže jeho nahození bylo příliš vysoké a zadunělo jen o mantinel za brankou.

15:15

Michael Raffl před brankou tečoval nebezpečné nahození z pravé strany, ale Ilja Sorokin vytáhl jistý zákrok a udržel puk v lapačce.

14:50

Nick Jensen dostal přihrávku pod tlakem a z rohu obranného pásma musel kotouč vyhodit zadovkou do pásma středního.

14:19

Josh Bailey se tlačil před branku Capitals, ale Vaněček podává skvělý výkon. Český brankář tentokrát soupeři vypíchl puk špičkou hokejky.

13:45

Jordan Eberle zůstal schovaný u vzdálenější tyčky, jenže dostal přihrávku pod brusle a už nedokázal zlepšit svou koordinační stránku.

13:19

Jevgenij Kuzněcov si našel místo na levé straně a narýsoval krásnou přihrávku na brankoviště. Nikdo z domácích však hrát nemůže.

12:42

Noah Dobson se hnal po pravém křídle do útočného pásma, ale na modré čáře jej ostrým hitem odstavil Trevor van Riemsdyk.

12:10

Trevor van Riemsdyk před brankou Islanders tečoval nahození z levé strany, jenže od špičky čepele poslal puk mimo tři tyče.

11:42

Cal Clutterbuck si sjel na přihrávku zpoza branky, ale skvěle u něj hlídkoval John Carlson, který soupeře z dobré pozice nenechal zakončit.

11:06

Michael Raffl se po levé straně tlačil do útočného pásma, ale Nick Leddy mu puk vypíchl a následně jej poslal na zakázané uvolnění.

10:29

Domácím nyní vůbec nevyšla rozehrávka prudká přihrávka na Wilsona skončila až na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje zpět před Vaněčka.

10:06

Adam Pelech se v útočném pásmu příklepem položil do odraženého kotouče, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného Vaněčka.

09:33

Ryan Pulock chtěl zakončit zápěstím od modré čáry, ale proti jeho pokusu vyrazil Daniel Sprong, který puk obětavě srazil za modrou čáru.

09:05

Ryan Pulock projel do útočného pásma, ale důrazný Michael Raffl jej skvělou poziční hrou vytlačil mimo ideální střeleckou pozici.

08:34

Dmitrij Orlov nahodil puk od modré čáry před branku Islanders, kde se pohybovali dva hráči Washingtonu, ale ani jeden z nich puk netečoval.

08:10

Jordan Eberle se stáhl do obranného pásma, kde vypomohl hostům k zisku kotouče. Islanders mohou pomalu rozvinout další útočnou akci.

07:30

Orlov poslal dlouhou přihrávku na levé křídlo, ale T. J. Oshie neuspěl hned při prvním střetu s hráčem hostujícího mužstva a přišel o puk.

06:45

Islanders se dostali do přečíslení, které zakončil střelou Beauvillier, ale jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky domácí klece.

06:27

Pullock projel po levém křídle do útočného pásma a vyzkoušel štěstí střelou zápěstím. Vaněček si proti jeho ráně povyjel a udržel puk mezi betony.

05:46

Noah Dobson si počkal před brankou domácího mužstva na dobrou přihrávku, jenže na poslední chvíli mu Dmitrij Orlov zmařil zakončení!

05:22

Andy Greene střílel od modré čáry. Jeho pobídku před domácí brankou tečoval Jordan Eberle, ale neusměrnil puk mezi tři tyče.

04:35

Conor Sheary protečoval puk do útočného pásma a snažil se jej dohnat ještě před obráncem. Zadák v bílém dresu byl o něco rychlejší.

04:10

Garnet Hathaway se stáhl do středního pásma, kde uspěl v souboji s Barzalem a získal puk pro Capitals. Domácím patří úvodní minuty utkání.

03:42

John Carlson si chtěl převzít puk na modré čáře, jenže kotouč mu přes hokejku přeskočil do středního pásma. Washington ale pokračuje v aktivitě.

03:34

Nicklas Bäckström se dostal k odraženému kotouči před brankou Islanders, ale gólman hostujícího celku udržel beton na ledě a puk vyrazil!

02:36

Michael Raffl zavezl puk do rohu útočného pásma, kde si jej vzal do parády Nick Leddy, který soupeře čistým hitem přišpendlil na hrazení.

02:10

Hosté se ihned vydali do útočného pásma se snahou o bleskovou odpověď. Přihrávku z rohu ledové plochy odehrál do bezpečí Orlov.

01:29

01:29 Daniel SPRONG - 1:0

01:29

Washington právě vstřelil branku!
Domácí celek se hned ve druhé minutě dnešního souboje dostává do vedení! DANIEL SPRONG získal puk v rohu útočného pásma, projel před branku a vymetl horní růžek! Asistence: Dmitrij Orlov.

01:12

Právě Barzal znovu projel do útočného pásma a střelou z úhlu zkoušel překvapit Víta Vaněčka. Český brankář si připsal první zákrok v dnešním duelu.

00:35

Islanders se hned v první minutě dnešního souboje nastěhovali do útočného pásma. Barzal zpoza branky přihrál mezi kruhy, kde neměl spoluhráče.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování a ihned se vydali do útoku. Nick Leddy však odevzdal puk hráčům domácího Washingtonu.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Washington bude hrát v červeném, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson, Orlov, T. van Riemsdyk, Dillon, Jensen, Chára – T. Wilson, Kuzněcov, Sprong – Oshie, Bäckström, Mantha – M. Raffl, Eller, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Zajac, Barzal – Palmieri, B. Nelson, Dal Colle – Josh Bailey, Pageau, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin..
Vzájemné zápasy

25. 4. 2021 New York Islanders – Washington 3:6
23. 4. 2021 New York Islanders – Washington 0:1 po nájezdech
7. 4. 2021 New York Islanders- Washington 1:0
2. 4. 2021 New York Islanders- Washington 8:4
17. 3. 2021 Washington – New York Islanders 3:1
29. 1. 2021 Washington – New York Islanders 6:3
27. 1. 2021 Washington – New York Islanders 3:2
Washington Capitals

Celek z hlavního města Spojených států amerických letos prožívá parádní sezónu. Ve čtyřiceti osmi odehraných zápasech získal Washington šedesát šest bodů a drží druhou pozici Východní divize. Na první Pittsburgh ztrácí Washington jediný bod. Na hřištích soupeřů se mu navíc v poslední době daří skvěle. Z posledních šesti zápasů na svém ledě zvítězili Capitals hned čtyřikrát. V posledním utkání zvítězil Washington 6:3 právě na ledě Islanders.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

New York Islanders

Také hostující Ostrované mohou být s průběhem letošního ročníku spokojení. Islanders odehráli v letošním ročníku čtyřicet osm zápasů a získali v nich šedesát tři bodů. S tímto ziskem patří celku z New Yorku třetí pozice Východní divize jen čtyři body za vedoucím Pittsburghem. Na ledě soupeřů navíc stabilně podávají Ostrované dobré výkony. Nejproduktivnějším hráčem Islanders je s třiceti devíti body Barzal.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Washingtonem Capitals a New York Islanders.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Washington Capitals – New York Islanders

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Sprong (Orlov)

Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Orlov, T. van Riemsdyk, Dillon, Jensen, Chára – T. Wilson, Kuzněcov, Sprong – Oshie (A), Bäckström, Mantha – M. Raffl, Eller, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

New York Islanders: I. Sorokin (Schneider) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene, Coburn – Eberle, Zajac, Barzal – Palmieri, B. Nelson (A), Dal Colle – Josh Bailey (A), Pageau, Beauvillier – Clutterbuck (C), Cizikas, M. Martin.

Rozhodčí: Sutherland, McIsaac – MacPherson, Fournier

Diváci: 2 133

Průběh zápasu
1. třetina
01:29 WSH 1:0 Sprong (Orlov)
17:50 NYI 2 Pulock, podrážení
18:36 NYI 2 Coburn, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:20 WSH 5 Chára, bitka
NYI 5 M. Martin, bitka
38:36 WSH 2 Sprong, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
50:50 WSH 2 Orlov, sekání
54:22 WSH 2 Mantha, hákování
Konec