Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – 1. FC Kolín nad Rýnem

2:3

konec (0:3)

23.04.2021, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • 31. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.94 3.31 2.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

62

Augsburg právě vstřelil branku!
Tak pozor, je to rázem o jednu branku! Domácím se povedlo proniknout do pokutového území, kde jsme přesto sledovali nahrávku na pravou stranu, kde se Jensnovi povedlo prudkou nabídku najít na malém vápně RUBENA VARGASE, který zamířil do prázdné branky.

54

Augsburg právě vstřelil branku!
Důležitá kontaktní branka v podání domácích! Domácí totiž zahrávali rohový kop, při kterém míč propadl na zadní tyč, kde zakončoval Jensen. Míč se ovšem odrazil před branku, kde se nacházel naprosto osamocený ROBERT GUMNY, před kterým číhala prázdná kolínská branka.

33

Köln právě vstřelil branku!
Hosté jdou do tříbrankového trháku! Znovu jsme sledovali naprosto ukázkovou kombinaci, po které přišla nahrávka pod sebe na dobře postaveného ONDREJE DUDU. Ten se do míče opřel pravou nohou a pohodlně vyzrál na bezmocně stojícího brankáře.

23

Köln právě vstřelil branku!
Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Kolín nad Rýnem to zkoušel po pravém křídle, odkud do pokutového území přiletěla přízemní nabídka, na kterou si seběhl nekrytý FLORIAN KAINZ, kterému se pravačkou povedlo zamířit po zemi k tyči.

8

Köln právě vstřelil branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Po autovém vhazování jsme totiž sledovali nabídku k hranici pokutového území, kde se fantastickým volejem prezentoval ONDREJ DUDA. Jeho rána nádherně zapadla přesně do pravé šibenice.

FC Augsburg – 1. FC Kolín nad Rýnem

2:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 54. Gumny, 62. Vargas (Jensen) – 8. Duda (Schirí), 23. Kainz (Schmitz), 33. Duda (M. Wolf)

Karty:   45+2. Gumny (AUG), 52. Gruezo (AUG) – 45. M. Wolf (KLN), 80. Rexhbecaj (KLN), 90. Duda (KLN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:8. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:13.

FC Augsburg: Gikiewicz – Framberger (42. Gumny), Gouweleeuw (C), Oxford, Iago – Strobl (42. Morávek), Gruezo – D. Caligiuri (87. Richter), Hahn, Vargas – Finnbogason (46. Jensen).
Náhradníci: Koubek – Bénes, Gumny, Morávek, Jensen, Suchý, Richter, Pedersen, Niederlechner.

1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Schmitz, Bornauw, Czichos, J.-K. Horn (65. Katterbach) – Schirí, Hector (C) – M. Wolf, Duda, Kainz (69. Drexler) – Andersson (79. Rexhbecaj).
Náhradníci: Zieler – Dennis, Drexler, Katterbach, Höger, Meyer, Meré, S. Özcan, Rexhbecaj.

Rozhodčí: Petersen – Sather, Kempkes