Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CA Osasuna – Valencia CF

3:1

konec (2:1)

21.04.2021, 19:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • 31. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.69 3.14 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

67

Osasuna právě vstřelila branku!
Také k druhému pokutovému kopu se postavil ROBERTO TORRES, který i tentokráte zkoušel zakončit k levé tyči. Domenech znovu odhadl směr letu míče, jenomže na střelu nedosáhl!

32

Osasuna právě vstřelila branku!
Domácí celek se ovšem bleskově dostává zpět do vedení! Zpětnou nahrávku v podání Gayi dokázal vystihnout domácí Martínez, který okamžitě předložil míč do střelecké pozice na JONATHANA CALLERIHO, jehož přízemní zakončení putovalo mimo dosah Domenecha.

30

Valencia právě vstřelila branku!
Po třiceti minutách hry tu máme další branku! Valencia se dostala na útočnou polovinu, kde jsme sledovali nahrávku mezi obránce v podání Guedese, kterému se povedlo vysunout KEVINA GAMEIRA. Druhý jmenovaný se do míče opřel pravou nohou a pohodlně vyzrál na Herreru.

13

Osasuna právě vstřelila branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Domenech odkopával míč na druhou stranu, jenomže domácí celek se dostal zpět k balónu, načež se Callerimu povedlo v tandemu vysunout JAVIHO MARTÍNEZE, který propasíroval míč mezi nohy Domenecha.

CA Osasuna – Valencia CF

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 13. J. Martínez (Calleri), 32. Calleri (J. Martínez), 67. R. Torres (pen.) – 30. Gameiro (Guedes)

Karty:   47. Oier (OSS) – 28. Guedes (VAL), 66. Diakhaby (VAL)

Neproměněná penalta: 65. R. Torres (OSS), brankář Doménech zneškodnil

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10.

CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García, M. Sánchez – R. Torres (78. Ávila), Oier (C) (63. Moncayola), Torró, J. Martínez (74. Brašanac) – Adrián López (63. R. García), Calleri (79. Budimir).
Náhradníci: J. Pérez – Barja, Roncaglia, Jony, Ramalho, U. García, R. García, Budimir, Gallego, Ávila, Moncayola, Brašanac.

Valencia CF: Doménech – Molina (80. Jason), Diakhaby, Paulista, Gayá (C) – Musah (52. Lee Kang-in), Wass, Račić (52. Ch. Oliva), Čeryšev (69. Cutrone) – Guedes, Gameiro (80. M. Vallejo).
Náhradníci: Rivero – A. Blanco, Cutrone, Ferro, M. Vallejo, Jason, Piccini, Ch. Oliva, Mangala, Lee Kang-in, Guillamón, Lato.