Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CA Osasuna – Valencia CF

3:1

konec (2:1)

21.04.2021, 19:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • 31. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.69 3.14 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Osasuny, která svého soupeře porazila výsledkem 3:1. Valencia mohla hned v úvodu druhého poločasu srovnat krok, jenomže trefily pouze tyč. Toho po necelé hodině hry dokázal využít soupeř, který během jedné minuty zahrával hned dvě penalty. S tou druhou velice dobře dokázal naložit Torres, který svému celku udělil dvoubrankové vedení, které si Osasuna dokázala podržet až do konce. (20:51:09)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Ávila se prodral s míčem do pokutového území, kde se snažil vypálit k zadní tyči, kde nohou zakročil Domenech.

90+4

Jsme za polovinou nastaveného času, tři body poputují na konto domácího celku. Tomu se v závěru zápasu daří držet soupeře od svého pokutového území.

90+2

Po rohovém kopu se jako první k odraženému míči dostal záložník Wass, který se okamžitě pokoušel o zakončení na branku, avšak mířil vedle ní.

90+1

Valencia bude zahrávat další rohový kop.

90

Nastavuje se pět minut.

89

Budimir měl na kopačce čtvrtou branku svého celku, jenomže se mu nepovedlo přehodit Domenecha!

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Valencia se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, jenomže do konce moc času nezbývá.

87

Osasuna nyní nepospíchala s provedením autového vhazování. Sánchezovi se nakonec ke spolupráci nabídl Budimir, kterého ale zastavil protihráč.

85

Na pořadu dne poté bylo další autové vhazování, po kterém se Osasuna daleko s míčem nedostala a k hracímu předmětu tak zavítal obránce Paulista.

84

Netopýři se kombinací dostali na opačnou stranu hrací plochy, kde měl příliš málo prostoru kolem sebe Wass, který tak přenášel hru na Valleja.

83

Lee si nakonec vzal na starost provedení standardní situace, kterou nakonec poslal směrem k brankářově straně, kde ovšem zasahoval Herrera.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. O vítězi se zdá být rozhodnuto, avšak nyní se Osasuna usadila s míčem na polovině soupeře.

81

Osasuna zahrávala hodně povedený rohový kop, který se nakonec snesl přímo na hlavu obránce Aridaneho, jehož hlavička se snesla nad branku.

80

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Guillem Molina, přichází Jason.
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Manu Vallejo.

79

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jonathan Calleri, přichází Ante Budimir.

78

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Roberto Torres, přichází Ezequiel Ávila.

77

Po jeho nabídce si nedovoleně pomohl v souboji domácí García. Toho si všiml také hlavní sudí tohoto zápasu, který nařídil volný kop pro hráče Valencie CF.

76

Míč se po odrazu od domácího hráče znovu dostal do zámezí a následovalo tak autové vhazování, které nakonec na sebe vzal obránce Molina.

75

Následovala rozehrávka volného kopu, kterou si nakonec vzal na starost domácí Torro, kterému se ovšem nepovedlo přenést hru směrem na Torrese.

74

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Javier Martínez, přichází Darko Brašanac.

73

Před malým momentem se k odraženému míči jako první dostal domácí García, který se prodral k zakončení hlavou, jenž putovalo vedle branky.

72

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední dvacetiminutovka. CA Osasuna má nakročeno ke třem bodů, jenomže ještě nepředbíhejme.

71

Krátce po rozehrávce jsme sledovali přenesení hry na pravou stranu, kde se nacházel Molina, před kterým se povedlo včas zakročit Sánchezovi.

70

Valencia to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o dvě branky. Přesto do konce zápasu zbývá ještě hodně času, hosté ale budou muset zabrat.

69

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Patrick Cutrone.

67

Osasuna právě vstřelila branku!
Také k druhému pokutovému kopu se postavil ROBERTO TORRES, který i tentokráte zkoušel zakončit k levé tyči. Domenech znovu odhadl směr letu míče, jenomže na střelu nedosáhl!

66

Žlutou kartu dostává Mouctar Diakhaby (Valencia CF).

66

To je neskutečné! Po dalším centru zahrál rukou Diakhaby a je tu další penalta pro domácí!

65

K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil Roberto Torres, který si zvolil levou stranu, kam se vydal také Domenech, který penaltu zneškodnil.

64

Tak pozor! Sudí se běžel podívat na video a po něm nařizuje penaltu pro Osasunu! Ruka v pokutovém území!

64

Kousek od středového kruhu navíc dokázal soupeře čistým způsobem obelstít domácí Torro, kterému se na levém křídle povedlo nastartovat Martíneze.

63

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Oier, přichází Jon Moncayola.
Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Adrián López, přichází Rubén García.

62

Od vlastní branky poté mohl odkopávat brankář Domenech, kterému se povedlo poslat míč na opačnou polovinu, kde ovšem uspěl domácí Martínez.

61

Máme za sebou hodinu hry, která nám zatím nabídla tři přesné zásahy. Druhý poločas je zatím hodně opatrný, přesto Valencia nebyla daleko od vyrovnání.

60

Míč se v krátkém časovém sledu znovu dostal do zámezí, z čehož se vyklubalo autové vhazování pro domácí. Sánchez narychlo našel Martíneze.

59

Po autovém vhazování to neudělal dobře Wass, který špatnou nahrávkou připravil střeleckou pozici pro Oiera, jenž pořádně protáhl brankáře Domenecha.

58

K ní se nakonec postavil záložník Wass, který to poměrně překvapivě zkoušel přímo na branku a jeho střelecký pokus se snesl nad břevno.

57

Nedovoleným zákrokem se prezentoval domácí Torro, který v souboji o míč nakonec poslal protihráče na zem a následovat tak bude standardní situace.

56

Do pokutového území posléze přiletěl další centr, který si na zadní tyči dokázal najít domácí Sánchez, jehož další nabídka skončila pouze u Domenecha.

55

Guedesovi se povedlo prostrčit nahrávku na levé křídlo, kde se nacházel nikterak aktivní Čeryšev, jehož řešení skončilo pouze u domácího brankáře.

54

Do kombinace byl posléze zapojen také hostující brankář Domenech, kterému se povedlo posadit míč přesně na hlavu Gameira, jenž prodlužoval.

53

Ven z branky poté musel domácí brankář Herrera, který se nakonec k míči dostal jako první a posléze se postaral o odkop na opačnou polovinu.

52

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Christian Oliva.
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Lee Kang-in.

51

Nakonec z pravé strany přiletěl do pokutového území centr, který si ovšem dokázal ve vzduchu najít hostující Diakhaby, který prodlužoval za sebe do autu.

50

Osasuna se snad poprvé ve druhém dějství dostala k opačnému pokutovému území, kde se Torrovi povedlo přenést hru přesně na Torrese.

49

Středem hrací plochy si to velice sympaticky namířil Guedes, který se dostal k zakončení, se kterým měl Herrera natolik velké problémy, že mu míč vypadl. Dorážející Gameiro ovšem trefil pouze tyč!

48

Valencia nyní zahrávala standardní situaci z útočné poloviny. K rozehrávce se nakonec postavil Gayá, který svůj centr poslal na hlavu Sáncheze.

47

Žlutou kartu dostává Oier (CA Osasuna).

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost hostující celek, který bude pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl hned tři branky. Jako první se do vedení dostala Osasuna, jenomže soupeři se po necelé třetině hry povedlo srovnat krok. Nerozhodný výsledek moc dlouho nevydržel, hostující celek totiž chyboval v rozehrávce a Osasuna se tak po dvou minutách dostala zpět do jednobrankového vedení, což nakonec vydrželo až do konce prvního poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Netopýři v koncovce prvního poločasu operují s míčem na polovině soupeře, zatím nic nebezpečného nesledujeme a Herrera je bez práce.

42

K odraženému míči se jako první dostal domácí Oier, který ho přenášel na levou stranu. Tam se do zakončení dostal Calleri, který protáhl Domenecha, při dorážce do prázdné branky přestřelil Torro.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

39

Čeryšev neuspěl se snahou o centr do pokutového území, trefil totiž před sebou stojícího protihráče a posléze mu navíc nevyšla předávka na Guedese.

38

Valencia si vybojovala standardní situaci z pravé strany, ke které se nakonec postavil záložník Wass, jehož nabídka přistála pouze na hlavu Aridaneho.

37

Zákrokem na jistotu se poté prezentoval domácí Aridane, kterému se před dotírajícím protihráčem povedlo odkopnout míč do zámezí a bude se vhazovat.

36

Posléze byl do kombinace domácího celku zapojen také brankář Herrera, který odkopával míč na opačnou stranu hrací plochy, kde se prosadil pouze Wass.

35

Po rozehrávce to po pravém křídle zkoušel vzít na sebe domácí Torres, který posléze neuspěl se snahou o jesličky Paulistovi, jenž rychle otočil hru.

32

Osasuna právě vstřelila branku!
Domácí celek se ovšem bleskově dostává zpět do vedení! Zpětnou nahrávku v podání Gayi dokázal vystihnout domácí Martínez, který okamžitě předložil míč do střelecké pozice na JONATHANA CALLERIHO, jehož přízemní zakončení putovalo mimo dosah Domenecha.

31

Domenech pracoval s míčem poměrně dlouho, nakonec před napadajícím protihráčem odkopával ke středovému kruhu, kde zasahoval pouze Aridane.

30

Valencia právě vstřelila branku!
Po třiceti minutách hry tu máme další branku! Valencia se dostala na útočnou polovinu, kde jsme sledovali nahrávku mezi obránce v podání Guedese, kterému se povedlo vysunout KEVINA GAMEIRA. Druhý jmenovaný se do míče opřel pravou nohou a pohodlně vyzrál na Herreru.

29

Guedes vletěl do předchozího souboje o míč rukama napřed, čehož si všiml také hlavní sudí a po žluté kartě navíc uvidíme další standardní situaci.

28

Žlutou kartu dostává Gonçalo Guedes (Valencia CF).

27

Netopýrům se sice daří pracovat s míčem na polovině soupeře, jenomže to nevede k ničemu nebezpečnému a domácí brankář Herrera je tak bez práce.

26

Na útočnou polovinu posléze dokázal proniknout také Račić, který raději přenechal míč za sebe na lépe postaveného Wasse, jenž roztáhl hru do křídla.

25

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, která nám zatím přinesla jedinou branku, o kterou se postaral domácí Javi Martínez Calvo.

24

Na pořadu dne byl další rohový kop, tentokráte se ho od pravého rohového praporku ujal hostující Wass, jehož nabídka ovšem nenašla nikoho ze spoluhráčů.

23

Standardní situaci si nakonec vzal na starost domácí Torres, kterému se povedlo najít Oiera, jenž v záklonu mířil pouze do rukavic brankáře Domenecha.

22

Nedovoleným způsobem poté šel do souboje o míč hostující kapitán Gayá, který nakonec poslal k zemi Vidala a následovat bude další standardka.

21

Rohového kopu se nakonec ujal křídelník Čeryšev, který rozehrál nakrátko na Guedese, s jehož jedovkou měl domácí brankář Herrera menší problémy.

20

Gayá si sice kopl míč daleko od kopačky, jenomže nakonec se ho jako poslední dotkl domácí Aridane. Valencia tak bude zahrávat druhý rohový kop.

19

Molina měl kolem sebe celkem dost prostoru, přesto nakonec nahrával za sebe k hranici pokutového území, kde se o rozehrávku pokoušel Paulista.

18

Posléze to nepříliš dobře provedl domácí Torres, který se rovněž pokoušel poslat míč do pokutového území, avšak nakonec mířil vysoko nad branku.

17

Míč se dostal do zámezí a následovalo autové vhazování. Obránce Gayá dokázal oslovit kolegu Račiće, jenž přenášel hru na pravou stranu na Musaha.

16

Netopýři se kombinační souhrou dostali na opačnou polovinu, kam z pozice obránce pronikl Paulista, který ovšem nedokázal najít nohu Guedese.

15

Valencia to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se proto může klidně obrátit.

13

Osasuna právě vstřelila branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Domenech odkopával míč na druhou stranu, jenomže domácí celek se dostal zpět k balónu, načež se Callerimu povedlo v tandemu vysunout JAVIHO MARTÍNEZE, který propasíroval míč mezi nohy Domenecha.

13

Po delší době se do kombinace zapojil také domácí brankář Herrera, který v tomto případě volil odkop na druhou stranu, kde našel pouze Molinu.

13

Rukou do obličeje nyní zahrál hostující Diakhaby, který sice odkopl míč do zámezí, jenomže soupeře přeci jenom zasáhl. Bude z toho pouze vhazování.

12

Nekompromisním odkopem si poté počínal domácí Vidal, který raději odkopával míč na opačnou stranu hrací plochy, kde se ho zmocnil zadák Diakhaby.

11

Osasuna mohla vhazovat z pravé strany, načež jsme sledovali přenesení hry na obránce Garcíu, kterému se povedlo urychleně oslovit Calleriho.

10

Do protiútoku se po levém křídle vydal hostující Guedes, který se posléze pokoušel o centr do pokutového území, který ovšem na roh srazil Aridane.

9

Na pořadu dne byl první rohový kop tohoto zápasu, kterého se nakonec chopil domácí Torres. Jeho vzdušná nabídkao ovšem přistála na hlavu Paulisty.

8

Do pokutového území si pro nahrávku seběhl domácí Oier, který to posléze zkoušel centrem z otočky, se kterým si poradila hostující obrana odvrácením.

7

V obraně se poté na jedničku povedlo zakročit hostujícímu Paulistovi, který poté nabízel míč pro Guedese, který byl nedovoleně zastaven napadajícím Oierem.

6

Ven z branky poté musel hostující brankář Domenech, který nakonec nechal proskákat míč do zámezí a následovat bude odkop od branky.

5

Posléze to po levém křídle zkoušel vzít na sebe domácí Calvo, který nakonec necentroval, nýbrž pod sebou hledal volného kolegu Sáncheze.

4

Valencia to posléze zkoušela vysokým nákopem za obranu soupeře, kam si nabíhal také Gameiro, před kterým se povedlo zakročit Aridanemu.

3

Poprvé se k míči dostal hostující brankář Domenech, který na jistotu rozehrál po zemi, přičemž se mu přízemní nahrávkou povedlo najít Diakhabyho.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García, M. Sánchez – R. Torres, Oier, Torró, J. Martínez – Adrián López, Calleri.
Náhradníci: J. Pérez – Barja, Roncaglia, Jony, Ramalho, U. García, R. García, Budimir, Gallego, Ávila, Moncayola, Brašanac.

Valencia CF: Doménech – Molina, Diakhaby, Paulista, Gayá – Musah, Wass, Račić, Čeryšev – Guedes, Gameiro.
Náhradníci: Rivero – A. Blanco, Cutrone, Ferro, M. Vallejo, Jason, Piccini, Ch. Oliva, Mangala, Lee Kang-in, Guillamón, Lato..
CA Osasuna

Na opačné straně stojí Osasuna, která pro změnu okupuje dvanáctou pozici tabulky a v tomto duelu tak bude papírovým favoritem. Osasuna má na svého dnešního soupeře náskok dvou bodů, také ona se v případě vítězství klidně může dostat až na osmou pozici. Osasuna půjde do tohoto zápasu v lepší formě, na svém kontě má dvě výhry v řadě, navíc neprohrála více než měsíc. Naposedy se Osasuně povedlo překvapivě uspět na půdě Villarrealu, kde vyhrála výsledkem 2:1. V minulém kole pro změnu na domácím stadionu dokázala porazit Elche poměrem 2:0.
Valencia CF

Fotbalisté Valencie letos nepodávají vůbec přesvědčivé výkony, momentálně z toho je až čtrnáctá pozice, přičemž mají na sestupové pásmo náskok čtyř bodů. Netopýři by se rádi vyškrábali tabulkou výše a je k tomu dost dobrá šance. Manko na osmou Granadu je v tuto chvíli pouze čtyřbodové, v případě vítězství se tak Valencia CF klidně může dostat na devátou pozici, kde momentálně čeká Levante. Valencia z posledních pěti ligových duelů dokázala vyhrát jedinkrát, na druhou stranu na výhru čeká celý měsíc. Naposledy totiž vyhrála právě proti Granadě, a sice poměrem 2:1.
Vítám všechny fotbalové nadšence u jednatřicátého kola španělské LaLigy, v němž se střetnou CA Osasuna a Valencia CF.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

CA Osasuna – Valencia CF

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 13. J. Martínez (Calleri), 32. Calleri (J. Martínez), 67. R. Torres (pen.) – 30. Gameiro (Guedes)

Karty:   47. Oier (OSS) – 28. Guedes (VAL), 66. Diakhaby (VAL)

Neproměněná penalta: 65. R. Torres (OSS), brankář Doménech zneškodnil

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10.

CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García, M. Sánchez – R. Torres (78. Ávila), Oier (C) (63. Moncayola), Torró, J. Martínez (74. Brašanac) – Adrián López (63. R. García), Calleri (79. Budimir).
Náhradníci: J. Pérez – Barja, Roncaglia, Jony, Ramalho, U. García, R. García, Budimir, Gallego, Ávila, Moncayola, Brašanac.

Valencia CF: Doménech – Molina (80. Jason), Diakhaby, Paulista, Gayá (C) – Musah (52. Lee Kang-in), Wass, Račić (52. Ch. Oliva), Čeryšev (69. Cutrone) – Guedes, Gameiro (80. M. Vallejo).
Náhradníci: Rivero – A. Blanco, Cutrone, Ferro, M. Vallejo, Jason, Piccini, Ch. Oliva, Mangala, Lee Kang-in, Guillamón, Lato.