Menu

Hokej

NHL

Carolina Hurricanes – Nashville Predators

3:1

konec (1:0, 0:1, 2:0)

18.04.2021, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • Filip Lefenda

Tipsport: 1.9 4.28 3.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:09

58:09 Andrej SVEČNIKOV - 3:1

58:09

Carolina právě vstřelila branku!
Je pravděpodobně hotovo. Sebastian Aho našel na modré čáře volného ANDREJE SVEČNIKOVA a ten mířil od levého mantinelu přesně do opuštěné klece. Asistence: Sebastian Aho a Dougie Hamilton.

58:02

Juuse Saros odjel na střídačku. Nashville zkouší štěstí v šesti hráčích bez brankáře!

57:18

Alex Nedeljkovic se vyznamenal! Po vyražené střele Coltona Sissonse z pravé strany zlikvidoval i Ellisovu pohotovou dorážku zleva. Vyrovnání viselo na vlásku.

55:12

Povedenou kombinaci Caroliny zakončoval dělovkou z mezikruží Jordan Staal. Juuse Saros vyrážel se štěstím mimo zařízení.

48:55

48:55 Jani HAKANPÄÄ - 2:1

48:55

Carolina právě vstřelila branku!
Teď už jde ale Carolina podruhé do vedení! Vincent Trocheck vyhrál na levé straně vhazování a posunul kotouč na JANIHO HAKANPÄÄU, který střílel zápěstím přesně pod horní tyč a nad Sarosovu lapačku! První letošní trefa v podání devětadvacetiletého finského obránce, druhá celková v NHL. Asistence: Vincent Trocheck.

48:53

Zahrozila také Carolina, která se dostala do přečíslení tři na dva. Skulinku mezi betony Juuseho Sarose hledal švihem Dougie Hamilton. Finský brankář ale "vrátka" včas zavřel.

48:08

Ryan Ellis dostal od Granlunda puk z levé strany do jízdy, těsně před Alexem Nedeljkovicem ale tečoval vysoko nad branku.

38:29

Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jake Bean – 2 min., krosček).

36:14

Nashville se chvíli radoval z vedoucí trefy, ta ale nebyla rozhodčími správně uznána. Ryan Johansen dostal kotouč do sítě úmyslným kopnutím bruslí.

35:52

Od modré čáry vypálil v krátkém sledu dvakrát autor vyrovnávací trefy Roman Josi. První rána letěla vedle branky, proti té druhé už se musel vytáhnout Alex Nedeljkovic. Následuje vhazování po jeho pravé ruce.

34:49

Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jani Hakanpää – 2 min., nedovolené bránění).

31:56

Na pravém křídle nabral rychlost Nick Cousins a málem z toho byla druhá branka Nashvillu! Alex Nedeljkovic chvíli nevěděl, kde má kotouč. Nakonec jej kousek před brankovou čárou zpacifikoval.

31:36

31:36 Roman JOSI - 1:1

31:36

Nashville právě vstřelil branku!
Hosté po ubráněné přesilovce srovnávají zničehonic krok! Bean vyhazoval kotouč zpoza branky podél mantinelu, od kterého se kotouč odrazil k ROMANU JOSIMU. Ten si s ním povyjel na střelu a z nenápadné otočky skrze dva protihráče zamířil přesně nad Nedeljkovicovu lapačku. Šestá trefa v sezóně pro třicetiletého švýcarského beka. Bez asistence.

30:01

Jordan Staal zakončoval z dobré pozice těsně vedle! Carolina má teď drtivý tlak.

28:55

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Tanner Jeannot – 2 min., nedovolené bránění).

24:34

Colton Sissons posunul kotouč zpoza branky k Luku Kuninovi, který zakončoval k bližší levé tyči. Alex Nedeljkovic ale proti němu na poslední chvíli vymrštil beton a obral ho o gólovou radost!

22:48

Warren Foegele nejprve střílel z prostoru mezi kruhy vedle branky. O chvíli později pohotově dorážel Slavinovu dělovku z levé strany, skulinku mezi betony Sarose ale nenašel.

18:59

Matt Duchene nebyl daleko od srovnání. Po přihrávce zleva před ním číhala odkrytá část branky, kotouč ale nezasáhl ideálně.

18:18

18:18 Jaccob SLAVIN - 1:0

18:18

Carolina právě vstřelila branku!
Sarosovo kouzlo odčarováno! Carolina se dostala do přečíslení tří proti dvěma. Morgan Geekie předložil zpětnou přihrávkou od pravého mantinelu kotouč mezi kruhy, odkud jej dojíždějící JACCOB SLAVIN umístil suverénně do levého horního růžku. Asistence: Morgan Geekie a Steven Lorentz.

14:33

Carolina se dostala do přečíslení dva na jednoho. Jaccob Slavin naznačoval přihrávku na pravou stranu, nakonec to ale vzal na sebe. Jeho ránu k bližší tyči vytěsnil Juuse Saros vyrážečkou za branku.

11:19

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Johansen – 2 min., krosček).

11:19

Před Jordanem Staalem byla zcela odkrytá branka, útočník Caroliny ale rozezvonil křižnou střelou z bezprostřední blízkosti vzdálenější pravou tyčku. Tohle byla tutovka! Následovala ještě skrumáž, po níž si domácí zahrají první přesilovou hru. Ale až po další reklamní přestávce.

06:32

Nenápadná akce Nashvillu vyústila ve velkou šanci. Na pravé straně se ke střele z nápřahu dostal osamocený Erik Gudbranson, laxnost domácí obrany ale nepotrestal. Křižnou ranou mířil vedle levé tyče.

05:26

Sebastian Aho nahodil z levé strany kotouč před branku, kde se jej za Sarosova záda snažili propasírovat hned dva domácí hráči! Aktivně si počínal zejména Andrej Svečnikov, ležící brankář Nashvillu ale svou klec uhájil!

02:29

Matt Duchene našel křižnou přihrávkou na levém kruhu volného Erika Haulu. Jeho ránu na bližší tyč vytěsnil Nedeljkovic vyrážečkou.

00:36

Steven Lorentz vypíchl u mantinelu kotouč Sissonsovi a vybruslil si s ním z růžku až před branku. Juuse Saros musel předvést první výtečný zákrok.

Carolina Hurricanes – Nashville Predators

3:1

konec (1:0, 0:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Slavin (Geekie, Lorentz), 49. Hakanpää (Trocheck), 59. A. Svečnikov (Aho, D. Hamilton) – 32. Josi

Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Mrázek) – D. Hamilton (A), Slavin, Pesce, Skjei, Hakanpää, Bean – Fast, Aho, A. Svečnikov – Nečas, Trocheck (A), Martinook – Foegele (C), J. Staal, Niederreiter – Geekie, Lorentz, Paquette.

Nashville Predators: Saros (Rinne) – Benning (C), Josi, Ellis (A), Ekholm, Gudbranson, Harpur – Arvidsson (A), Johansen, Grimaldi – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Cousins, Duchene, Haula – Jeannot, Sissons, Trenin.

Rozhodčí: O'Donnell, Sutherland – Daisy, Tobias

Diváci: 4987

Průběh zápasu
1. třetina
11:19 NSH 2 Johansen, krosček
18:18 CAR 1:0 Slavin (Geekie, Lorentz)
Po 1. třetině
2. třetina
28:55 NSH 2 Jeannot, nedovolené bránění
31:36 NSH 1:1 Josi
34:49 CAR 2 Hakanpää, nedovolené bránění
38:29 CAR 2 Bean, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
48:55 CAR 2:1 Hakanpää (Trocheck)
58:09 CAR 3:1 A. Svečnikov (Aho, D. Hamilton)
Konec