Menu

Další

Hokej

NHL - Poslední přestupový den

konec

12.04.2021, 16:00 • Michal Břuchanský

A to je všechno. Největší přestupová smršť přišla až po jednadvacáté hodině a vyvrcholila nečekaným obchodem, za který si generální manažer Steve Yzerman může gratulovat. Detroit získal do svých řad Jakuba Vránu, Richarda Pánika a volbu v prvním kole draftu. Jinak se žádné senzace nekonaly. Dlouho byl nejpodstatnější příchod Mattiase Janmarka do Vegas. Celkově bylo aktivní Toronto, které rozšířilo kádr o Anttiho Suomelu či Bena Huttona. Včera navíc podepsalo Nicka Foligna a Davida Ritticha. Do závěru sezóny půjde posílena také Florida. Kromě Nikity Guseva si v Calgary vyhlédla Sama Bennetta. (22:11:38)
Výměna! Největší trejd dnešního dne se stal skutečností! Detroit získal Richarda Pánika s Jakubem Vránou. A to zdaleka není vše, protihodnotou za Anthonyho Manthu je i volba v prvním kole letošního draftu a druhé kolo draftu 2022.

Vypadá to na velkou bombu na závěr! Týká se Jakuba Vrány, který se zřejmě bude společně s Richardem Pánikem stehovat do Detroitu za Manthu.
Výměna Canucks ukázali na Madisona Boweyho, který dodnes působil v Chicagu. Součástí výměny jsou volby ve čtvrtém a pátém kole.
Výměna! Winnipeg celý den hledal obránce a nakonec vsadil na Jordieho Benna z Vancouveru. Do Kanady míří pick v šestém kole.
Výměna! A ještě nekončíme. Snad poprvé o sobě dnes dala vědět Carolina, která šla do trejdu obránců. Působiště si vymění Jani Hakanpää
a Haydn Fleury.
Výměna! Philadelphia se zbavila rakouského útočníka Michaela Raffla. Vybral si ho Washington, jenž pustil volbu v pátém kole.
Výměna! A ještě jednou Toronto, které si vyměnilo se San Jose útočníky Alexandra Barabanova a Anttiho Suomelu.
Výměna! A kufry si bude balit také zkušený bek Erik Gudbransson, který vymění Ottawu za Nashville! Preds obětovali sedmé kolo draftu 2023 a prospekta Brandona Fortunata.
Výměna! Doslova na poslední chvíli si Maple Leafs zajistili služby obránce Bena Huttona z Anaheimu! Stálo je to páté kolo v draftu.
Není vyloučeno, že se v nejbližších minutách nějaké změny ještě objeví. Něco se možná povedlo Torontu.

21:00

Jednadvacátá hodina odbyla. Přestupové okno se definitivně zavřelo.

20:52

Výměna! Objasněn je také případ obránce Erika Gustafssona, jenž se stěhuje z Philadelphie do Montrealu výměnou za pouhé sedmé kolo draftu. Půlka platu navíc zůstává Letcům.

20:49

Výměna! Sam Bennett svůj 403. zápas za Calgary už nepřidá! Nově bude nastupovat za Floridu, která bere i šesté kolo draftu. Opačným směrem poslala práva na mladíka Emila Heinemana a 2. kolo draftu 2022.

20:45

Na čekačce zůstává Jonathan Bernier, který měl patřit mezi nejžhavější zboží mezi brankáři. Na přesun gólmana Detroitu zbývá poslední čtvrthodina.

20:43

Na trase Calgary – Florida se možná připravuje zajímavý přesun. Měl by se týkat čtyřiadvacetiletého útočníka Sama Bennetta.

20:18

Philadelphia si definitivně pojistila služby Scotta Laughtona. A to rovnou na pět let za patnáct milionů dolarů.

20:12

Výměna! Konečně nějaká aktivita! Do Colorada se po necelých dvou sezónách vrací švédský pořízek Carl Söderberg. Chicago na oplátku inkasuje ofenzivní prospekt Rydera Rolstona a také Joshe Dickinsona, jenž střídavě působí v AHL a ECHL.

20:09

Sága se Scottem Laughtonem v hlavní roli míří do finále. Útočník Flyers by měl prodloužit se svým současným zaměstnavatelem.

NHL - Poslední přestupový den

konec

Zpět na online


Statistiky:
Přehled (12.4.2021)
Detroit získal z Washingtonu Jakuba Vránu, Richarda Pánika, volbu v 1. kole draftu 2021 a volbu v 2. kole draftu 2022 výměnou za Anthonyho Manthu
Vancouver získal z Chicaga Madisona Boweyho a volbu v 5. kole draftu 2021 výměnou za volbu v 4. kole draftu 2021
Winnipeg získal z Vancouveru Jordieho Benna výměnou za volbu v 6. kole draftu 2021
Carolina získala z Anaheimu Jani Hakanpääho výměnou za Haydna Fleuryho.
Washington získal z Philadelphie Michaela Raffla výměnou za volbu v 5. kole draftu 202?
San Jose získalo z Toronta Alexandra Barabanova výměnou za Anttiho Suomelu
Nashville získal z Ottawy Erika Gudbranssona výměnou za Brandona Fortunata a volbu v 7. kole draftu 2023
Toronto získalo z Anaheimu Bena Huttona výměnou za volbu v 5. kole draftu 2022
Montreal získal z Philadelphie Erika Gustafssona výměnou za volbu v 7. kole draftu 2022
Florida získala z Calgary Sama Bennetta výměnou za Emila Heinemana a volbu v 2. kole draftu 2022
Colorado získalo z Chicaga Carla Söderberga výměnou za Joshe Dickinsona a Rydera Rolstona
Vegas získalo z Chicaga Mattiase Janmarka a volbu v 3. kole draftu 2022 výměnou za volbu v 2. kole draftu 2021 a volbu v 5. kole draftu 2022.
San Jose získalo z Tampy Bay Magnuse Chronu výměnou za Frederika Claessona
Edmonton získal z New Jersey Dmitrije Kulikova výměnou za podmíněnou volbu v 4. kole draftu 2022
Chicago získalo z Vancouveru Adama Gaudettea výměnou za Matthew Highmorea
Dallas získal z New Jersey Samiho Vatanena (waivers)
Ottawa získala z Montrealu Vicotra Meteho (waivers)