Menu

Hokej

NHL

Colorado Avalanche – Arizona Coyotes

9:3

konec (5:2, 1:1, 3:0)

01.04.2021, 03:38 • Ball Arena, Denver • David Suchý

Tipsport: 1.44 5.36 5.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tři hvězdy utkání

1. Joonas Donskoi (COL) 3+1
2. Gabriel Landeskog (COL) 2+1
3. Mikko Rantanen (COL) 1+2 (06:18:06)
Kdo se postavil do brankoviště?

Philipp Grubauer (COL) – 28 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,3%, odchytal 60:00
Adin Hill (ARI) – 6 zákroků, 4 OG, úspěšnost 6,0%, odchytal 6:04
Ivan Prosvetov (ARI) – 23 zákroků, 5 OG, úspěšnost 82,1%, odchytal 53:38
Česká a slovenská stopa v utkání

Do utkání nenastoupil žádný český ani slovenský hráč.
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vysokým vítězstvím Colorada, které svého soupeře dokázalo porazit poměrem 9:3. Třetí třetina znovu nabídla hodně ofenzivní podívanou, ve které jsme se dočkali dalších tří branek. O oba zásahy se postaralo Colorado, které tak svému soupeři odskočilo na rozdíl šesti branek, což pochopitelně stačilo k vítězství. Arizona v tomto duelu prospala úvod zápasu, na který po zbytek zápasu nedokázala zareagovat.

Konec zápasu.

59:22

Již nám běží poslední minuta tohoto zápasu. Před malým momentem to nahozením od pravého kruhu zkoušel domácí Jost, který ovšem trefil pouze protihráče.

57:24

Arizona se dostala za branku soupeře, kde to dobrým způsobem provedl Fischer, kterému se povedlo kotouč vrátit zpět k modré čáře.

56:49

56:49 André BURAKOVSKY - 9:3

56:49

Colorado právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Trefení protihráče mělo za následek úprk dvojice domácích hráčů, přičemž Donskoi v tandemu dokázal najít kolegu ANDRÉHO BURAKOVSKYHO, jehož rána zápěstím byla pro brankáře Prosvetova příliš přesná.
Asistence: Joonas Donskoi, Pierre-Édouard Bellemare.

56:27

Arizona se jednoduchým způsobem dostala na opačnou stranu, kde ovšem dlouho nevydržela. Pro puk tak musel spěchat Fischer, který tak založil další akci.

55:41

Staňte se fanoušky NHL.cz!

55:01

Landeskog se dostal přes protihráče a poté nabíjel k mezikruží na Girarda. Druhý jmenovaný okamžitě zakončoval směrem na branku, přičemž nedokázal uspět.

54:41

Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Conor Garland – 2 min. + 10 min. osobní trest, hrubost).
Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nathan MacKinnon – 2 min. + 10 min. osobní trest, hrubost).
Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (André Burakovsky – 2 min., hrubost).

54:15

Puk se nyní po mantinelu svezl za branku soupeře, kde ovšem dokázal zakročit domácí Makar. Jeho formace navíc odpálila kotouč směrem za modrou čáru.

53:20

Je za námi předposlední komerční přestávka v tomto duelu. Arizona v posledních minutách hrubě nestíhá a dost možná si říká hned o deset inkasovaných branek.

52:12

Colorado Avalanche operovalo za brankou soupeře, kde ovšem nic moc nevymyslelo. K volnému puku se tedy dostal Ljubuškin, který rozehrál o pravý mantinel.

51:57

51:57 Gabriel LANDESKOG - 8:3

51:57

Colorado právě vstřelilo branku!
Je tu další domácí branka! Elitní formace se naprosto senzačním způsobem protlačila až do zakončení, které na sebe u levého kruhu vzal GABRIEL LANDESKOG. Jeho rána směřovala přesně do levé šibenice, kam se Prosvetov nedokázal ramenem natáhnout.
Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon.

51:01

K odraženému puku se jako první dostal domácí Ničuškin, který okamžitě pálil směrem na branku soupeře. Prosvetov dokázal zakročit a také podržet Coyotes.

50:00

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, o vítězi je pochopitelně rozhodnuto. Colorado Avalanche i nadále má o něco více z mezihry.

49:03

Bellemare na opačné straně pálil od modré čáry, avšak daleko vedle branky soupeře. Arizona se přesto daleko nedostala, dobře ovšem napadal aktivní Keller.

48:17

Je za námi první komerční přestávka třetí třetiny. Krátce po ní se Arizona nadechla k ofenzivnímu manévru, při kterém to od pravého kruhu zkoušel Goligoski.

47:21

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další zakázané uvolnění Coyotes. To znamená, že se nám hra znovu vrátí před hostujícího brankáře Prosvetova.

46:05

46:05 Mikko RANTANEN - 7:3

46:05

Colorado právě vstřelilo branku!
Domácí přeci jenom využívají přesilovou hru! Colorado totiž rozjelo kombinaci kolem branky, načež jsme sledovali nahrávku k pravému kruhu, kde se nacházel naprosto osamocený MIKKO RANTANEN. Jeho rána z jedničky nakonec směřovala mezi betony brankáře Prosvetova.
Asistence: Nathan MacKinnon, Devon Toews.

45:57

A poté další odpal daleko na druhou stranu a přesilová hra se tak blíží ke svému konci. Zatím jsme se dočkali pouze jednoho střeleckého pokusu domácích.

45:21

Arizoně se po vhazování povedlo odpálit kotouč daleko na druhou stranu, kde s rozehrávkou vypomohl brankář Grubauer, který dokázal najít volného Girarda.

44:33

Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (John Hayden – 2 min., držení).

44:21

Na opačné straně si u modré čáry dokázal najít prostor k zakončení domácí Graves, který ovšem trefil pouze soupeře před sebou, jenž poté zahrál na icing.

43:12

Krátce po dalším úspěšném vhazování to na sebe vzal hostující Larsson, který to zkoušel zakončením hostující Brassard, který ovšem mířil pouze doprostřed.

42:20

Znovu se vhazovalo před domácím brankářem Grubauerem. Arizona si také v tomto případě dokázala poradit, po nabídce na teč zakončoval vedle branky Garland.

41:13

Po vhazování si k levému kruhu sjel hostující Chychrun, který to zkoušel nahozením směrem na domácí branku, avšak to brankář Grubauer celou dobu viděl.

40:47

První střelecký pokus poslední periody vyprodukoval hostující Crouse, který mířil pouze do lapačky brankáře.

40:10

Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první dostal směrem do útočného pásma, kde se ovšem povedlo zakročit soupeři.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku (celkem): 28 – 21.
Máme za sebou také druhou třetinu, která nám přinesla o poznání poklidnější podívanou. Hra se nám totiž o poznání uklidnila, dokonce jsme se dočkali dalších dvou branek Sledovali jsme poměrně vyrovnanou podívanou, Colorado Avalanche se směrem dopředu moc nehnalo, naopak se snažilo nepouštět svého soupeře do šancí. To se dařilo, Arizona tak stále prohrává o tři branky.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Minuta do konce třetiny.

38:06

38:06 Gabriel LANDESKOG - 6:3

38:06

Colorado právě vstřelilo branku!
Domácí celek ovšem bleskově odpovídá! Tentokráte se Arizona nedostala ven z pásma, rozehrávku se povedlo přečíst GABRIELU LANDESKOGOVI. Ten to vzal na forhendové zakončení, přičemž se mu i díky přispění brankové konstrukce povedlo vyzrát na brankáře Prosvetova.
Bez asistence.

37:45

37:45 Conor GARLAND - 5:3

37:45

Arizona právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom je tu snížení! Coloradu se nepovedlo dopravit kotouč do bezpečí, k němu se tak dostal CONOR GARLAND, kterému se díky rychlé otočce povedlo zamířit přesně k přední brankové konstrukci, kam se sice brankář Grubauer dokázal natáhnout, avšak kotouč se mu nepovedlo vytěsnit.
Asistence: Michael Bunting.

37:12

Arizoně se předchozí přesilová hra zrovna moc nepovedla. Za celou dobu se dostala pouze k jedinému střeleckému pokusu, se kterým si Grubauer poradil.

36:20

S rozehrávkou vypomohl hostující brankář Prosvetov, který přesně rozehrál na hokejku Chychruna. Arizona po kombinaci poprvé prověřila připravenost brankáře.

35:12

Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Pierre-Édouard Bellemare – 2 min., podrážení).

35:05

Sám v pásmu poté operoval domácí Ničuškin, který to zkoušel bekhendovou nahrávkou do tandemu na volného spoluhráče, avšak s tím počítal Demers.

34:16

Hra musela být na chvíli přerušena, bylo totiž poškozeno plexisklo u střídačky Arizony. Jednalo se o bleskovou výměnu a může se opět pokračovat ve hře.

33:03

Nahozením z velké vzdálenosti to následně zkoušel obránce Chychrun, jehož pokus nakonec vystoupal pouze do ochranné sítě, což znamenalo další přerušení.

32:43

Sám na branku nyní uháněl hostující Fischer, ke kterému se zodpovědně vrátil Makar, který špičkou hole zakročil čistě.

32:08

Colorado Avalanche to zkoušelo zakončením od pravého kruhu, kde zakončoval MacDonald. Prosvetov vyrážel za sebe, kde se štěstím odolal nájezdu soupeře.

31:15

Goligoski se následně se pukem vracel do vlastního pásma, kde rozehrávkou pořádně zahnal svého obranného kolegu Chychruna, který to ale zvládl.

30:47

Komerční přestávka, bude se vhazovat před modrou čárou.

30:00

Máme za sebou polovinu řádné hrací doby, která nám zatím nabídla sedm branek. Ve druhé třetině na branku zatím marně čekáme, sledujeme vyrovnanou hru.

29:15

Za volným kotoučem se poté pokoušel dostat hostující Dvorak, který se ovšem přes protihráče nakonec nedostal. Colorado poté rychle přešlo směrem kupředu.

28:47

Kesselovi se v přečíslení povedlo najít naprosto volného Kellera, který u opačné konstrukce narazil pouze do brankáře!

28:03

Grubauer musel být pozorný, nakonec si se zakončením od pravého kruhu dokázal poradit. Arizona ovšem přidala na aktivitě a povedlo se jí vybojovat kotouč.

27:12

Zavánělo to ofsajdem, který nakonec skutečně byl. Burakovsky totiž nedokázal ideálně načasovat přejezd modré čáry, kam se jako první dostal MacDonald.

Střely na branku: 20 -13.

26:01

Donskoi před malým momentem inkasoval pukem do brusle, přičemž se mu od ní odlepil nůž. Hlavní sudí proto raději přerušil hru, Donskoi musel na střídačku.

25:05

Do volného prostoru se poté dostal hostující Fischer, který to zkoušel střelou z velkého úhlu. Grubauer neměl žádné problémy a povedlo se mu jí vyrazit.

24:16

Do protiútoku se poté dostával MacKinnon, kterému se chytrou zadovkou povedlo dostat do palebné pozice Rantanena, jenž zápěstím mířil kousek vedle branky.

23:09

Třetí lajna Arizony se na chvíli dostala před brankáře, avšak k zakončení to nevedlo. Zákrok si na opačné straně připsal pozorně chytající brankář Prosvetov.

22:15

Colorado Avalanche nedokázalo přesilovou hru využít, za celou dobu se nedostalo ani k jednomu ze střeleckému pokusu. Nyní je u kotouče domácí Donskoi.

21:07

Colorado Avalanche se urychleně dostalo zpět na opačnou stranu, kde ovšem moc dlouho nevydrželo a volný kotouč odehrál na druhou stranu Ljubuškin.

20:10

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se s pukem dostal do vlastního pásma, odkud nahazoval na opačnou stranu Goligoski.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 18 – 13.
Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla hned sedm branek. Sledovali jsme opravdu raketový vstup do zápasu, hned úvodních sedm minutek přineslo šest branek, na což doplatil hostující brankář Hill, který musel změnit stráž. Coloradu tak v úvodu vyšlo opravdu vše, v koncovce třetiny jsme sledovali šance také ze strany soupeře, který se podruhé dokázal prosadit na konci třetiny.

20:00

První třetina skončila.

20:00

Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (John Hayden – 2 min., nesportovní chování).

18:57

18:57 Oliver EKMAN-LARSSON - 5:2

18:57

Arizona právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom ještě jedna branka! Arizona se dostala do pásma soupeře, kde to nahozením od vrcholku levého kruhu zkoušel OLIVER EKMAN-LARSSON. Jeho projektil dokonale prosvištěl mezi betony brankáře Grubauera, který přes clonícího protihráče vůbec nic neviděl.
Asistence: Lawson Crouse.

18:19

Puk byl nahrnut před domácí branku, kde měl snadnou práci domácí brankář Grubauer, kterému se volný hrací předmět povedlo schovat do své připravené lapačky.

17:33

Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Mikko Rantanen – 2 min., krosček).

17:12

Coyotes se tak nepovedlo využít ani další přesilovou hru v tomto duelu a stále tak prohrávají o čtyři branky. Nezměnilo to ani nahození v podání Kessela.

16:27

Arizoně se povedlo dostat kotouč zpět na druhou stranu, kde to střelou od modré čáry zkoušel obránce Chychrun. Ten ovšem trefil pouze soupeře před sebou.

15:01

Před brankáře si dokázal nabruslit hostující Brassard, který ovšem měl příliš málo času na zakončení, které navíc poslal pouze do připraveného brankáře.

14:36

Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Tyson Jost – 2 min., hákování).

14:13

U levého kruhu měl poměrně dost prostoru hostující Kessel, který to ještě zkoušel nahrávkou před branku, kde se kotouč nakonec snesl do rukavice brankáře.

13:33

Schmaltz se pokoušel z nulového úhlu trefil před brankou protihráče, od kterého by se puk odrazil do branky. Nakonec se mu to ale vůbec nepodařilo.

12:19

Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Devon Toews – 2 min., hákování).

12:10

Coloradu se povedlo dostat kotouč do pásma soupeře, kde ovšem dlouho nevydrželo. Do protiútoku se tak dostával Schmaltz, který málem vyzrál na brankáře.

11:15

Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., hákování).

11:13

Arizona se dokázala prosadit na vhazování, jenomže po zpětné nahrávce se Larssonovi nepovedlo udržet puk před modrou čárou a poté se jednalo o ofsajd.

10:32

Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Tyson Jost – 2 min., nedovolené bránění).

10:12

Prosvetov musel znovu zasahovat, proti ráně z levé strany se mu povedlo vykopnout svůj beton. Arizona poté rychle přešla kupředu, kde ale nic nevytvořila.

09:15

Kadri se na levém křídle dostával do slibné pozice pro zakončení, místo toho ještě nabízel kotouč před branku, kde si ho málem protihráč hodil do branky.

07:31

07:31 Joonas DONSKOI - 5:1

07:31

Colorado právě vstřelilo branku!
Domácím se povedlo využít i další přesilovou hru! Krátce po vhazováním se domácí usadili kolem branky, kde měl po nahrávce od Rantanena před sebou hodně prostoru JOONAS DONSKOI, kterému se nekompromisní střelou pod břevno povedlo během necelých sedmi minut zkompletovat hattrick.
Asistence: Mikko Rantanen, Gabriel Landeskog.

07:22

Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dryden Hunt.

06:04

Střídání v týmu Arizona Coyotes: ze hřiště odchází Adin Hill, přichází Ivan Prosvetov.

06:04

06:04 Joonas DONSKOI - 4:1

06:04

Colorado právě vstřelilo branku!
To je neskutečné, je tu další branka Colorada! Nejprve se domácím povedlo trefit pouze tyč, poté to po ráně od modré čáry udělal kvalitním způsobem JOONAS DONSKOI, který se sice dostal do obrovského úhlu za brankou, přesto kotouč dokázal otřít o záda brankáře, aby posléze dopadl za čáru.
Asistence: Ryan Graves, Valerij Ničuškin.

05:36

05:36 Pierre-Édouard BELLEMARE - 3:1

05:36

Colorado právě vstřelilo branku!
Vzápětí je tu další branka domácích! Colorado Avalanche se jednoduchým způsobem dostalo zpět do pásma, kde u levého kruhu Compher pod sebou dokázal najít PIERRA-EDOURDA BELLAMERA, jehož rána bez přípravy zapadla až za záda brankáře Hilla.
Asistence: J.T. Compher, Jacob MacDonald.

04:41

04:41 Michael BUNTING - 2:1

04:41

Arizona právě vstřelila branku!
Jenomže přichází rychlá odpověď! Za soupeřovu obranu se totiž dokázal prodrat MICHAEL BUNTING, který si to sám namířil až před domácího brankáře Grubauera, kterého dokázal překonat hned z prvního střeleckého pokusu v tomto duelu.
Asistence: Alex Goligoski, Nick Schmaltz.

04:31

04:31 André BURAKOVSKY - 2:0

04:31

Colorado právě vstřelilo branku!
A v krátkém časovém sledu je tu další branka! Colorado Avalanche se totiž dostalo do přečíslení dvou na jednoho, přičemž to parádním způsobem provedl Kadri, kterému se v tandemu povedlo najít svého kolegu ANDREHO BURAKOVSKYHO, jehož rána bez přípravy směřovala přesně do šibenice.
Asistence: Nazem Kadri, Samuel Girard,

04:04

04:04 Joonas DONSKOI - 1:0

04:04

Colorado právě vstřelilo branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Colorado Avalanche se usadilo kolem banky, kde to od pravého kruhu zkoušel přímo na branku Jost. Na brankovišti navíc projevil obrovský důraz kolega JOONAS DONSKOI, kterému se povedlo dotlačit kotouč za brankáře Hilla.
Asistence: Tyson Jost, Samuel Girard.

04:01

Zpět do útočného pásma podél mantinelu nahazoval kotouč domácí Renouf. Colorado se ovšem daleko nedostalo a ihned následoval rychlý protiútok.

03:01

MacKinnon poté obdržel nahrávku u levého kruhu, odkud poprvé prověřil brankáře Hilla. Ten nakonec zakončoval betonem, jeho celek se stačil osvobodit.

02:23

Arizona se zatím brání na jedničku, podruhé v krátkém časovém sledu se jí povedlo vyhodit kotouč do bezpečí. Poté navíc do nahrávky vložil hokejku Oesterle.

01:13

Colorado Avalanche se hned v úvodu tohoto zápasu nadechlo k náporu. Sledovali jsme neúspěšné vhazování, po kterém vyhazoval kotouč Ljubuškin.

00:49

Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Alex Goligoski – 2 min., podrážení).

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal do svého obranného pásma, odkud rychle rozehrál Goligoski.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Colorado Avalanche: Grubauer (J. Johansson) – Girard, D. Toews, Makar, Graves, Renouf, MacDonald – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Jost, Ničuškin – Compher, Bellemare, O'Connor.

Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson, Demers, Oesterle – Garland, Dvorak, Fischer – Kessel, Jo. Larsson, Keller – Hunt, Brassard, Crouse – F. Gauthier, Schmaltz, Caggiula..
Colorado Avalanche

Na opačné straně stojí Colorado Avalanche, které bude favoritem zápasu. Colorado se naopak nachází na druhé pozici západní divize, přičemž na vedoucí Vegas ztrácí pouze jeden bod, což by se rovněž klidně dalo smazat. Colorado má hodně kolísavou formu, nedaří se mu totiž vyhrát dvakrát v řadě. Naposledy se mu však na domácím stadionu povedlo zvládnout souboj proti poslednímu Anaheimu, který si nakonec odvezl porážku poměrem 2:5. Colorado je navíc vůbec nejlepším domácím týmem své divize, doposud soupeřům připustilo pouhých šest výher ze dvaceti zápasů.
Arizona Coyotes

Hokejisté Arizony se momentálně nacházejí na páté pozici západní divize, což by v konečném důsledku nestačilo na postup do vyřazovacích bojů. Arizona momentálně ztrácí na čtvrté St. Louis pouze jeden bod, což by se v případě bodového zisku v tomto duelu klidně dalo smazat. Arizona Coyotes z posledních pěti duelů dokázala vyhrát hned čtyřikrát, jediná prohra přišla v souboji proti druhému Coloradu. Arizona je ovšem vůbec nejhorším venkovním týmem své konference, doposud se jí povedlo nasbírat čtrnáct bodů, a sice za šest výher ve čtrnácti duelech.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! NHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Colorado Avalanche a Arizona Coyotes.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:30.

Colorado Avalanche – Arizona Coyotes

9:3

konec (5:2, 1:1, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Donskoi (Jost, Girard), 5. Burakovsky (Kadri, Girard), 6. Bellemare (Compher, MacDonald), 7. Donskoi (Graves, Ničuškin), 8. Donskoi (Rantanen, Landeskog), 39. Landeskog, 47. Rantanen (MacKinnon, D. Toews), 52. Landeskog (Rantanen, MacKinnon), 57. Burakovsky (Donskoi, Bellemare) – 5. Bunting (Goligoski, Schmaltz), 19. Ekman-Larsson (Crouse), 38. Garland (Bunting)

Colorado Avalanche: Grubauer (J. Johansson) – Girard, D. Toews, Makar, Graves, Renouf, MacDonald – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Jost, Ničuškin – Compher, Bellemare, O'Connor.

Arizona Coyotes: Hill (7. Prosvetov) – Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Demers, Oesterle – Garland, Dvorak, Fischer – Kessel, Jo. Larsson, Keller – Hunt, Brassard (A), Crouse – Hayden, Schmaltz, Bunting.

Rozhodčí: Lambert, Lee – Flemington, MacPherson

Průběh zápasu
1. třetina
00:49 ARI 2 Goligoski, podrážení
04:04 COL 1:0 Donskoi (Jost, Girard)
04:31 COL 2:0 Burakovsky (Kadri, Girard)
04:41 ARI 2:1 Bunting (Goligoski, Schmaltz)
05:36 COL 3:1 Bellemare (Compher, MacDonald)
06:04 COL 4:1 Donskoi (Graves, Ničuškin)
06:04 ARI -Hill +Prosvetov (Střídání)
07:22 ARI 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Hunt
07:31 COL 5:1 Donskoi (Rantanen, Landeskog)
10:32 COL 2 Jost, nedovolené bránění
11:15 ARI 2 Ekman-Larsson, hákování
12:19 COL 2 D. Toews, hákování
14:36 COL 2 Jost, hákování
17:33 COL 2 Rantanen, krosček
18:57 ARI 5:2 Ekman-Larsson (Crouse)
20:00 ARI 2 Hayden, nesportovní chování
Po 1. třetině
2. třetina
35:12 COL 2 Bellemare, podrážení
37:45 ARI 5:3 Garland (Bunting)
38:06 COL 6:3 Landeskog
Po 2. třetině
3. třetina
44:33 ARI 2 Hayden, držení
46:05 COL 7:3 Rantanen (MacKinnon, D. Toews)
51:57 COL 8:3 Landeskog (Rantanen, MacKinnon)
54:41 ARI 2+10 Garland, hrubost
COL 2+10 MacKinnon, hrubost
COL 2 Burakovsky, hrubost
56:49 COL 9:3 Burakovsky (Donskoi, Bellemare)
Konec