Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK DUKLA Ingema Michalovce

2:3

konec (1:0, 1:3, 0:0)

28.02.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 43. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.0 4.2 2.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:18

Tréner Popradu Peter Mikula si berie oddychový čas.

59:18

Lalancette vyrážal dopredu po krídle, vypýtal si faul od Marcela Haščáka, ktorý ho zahákoval, no a tu sa nádeje Popradu na vyrovnanie končia. Haščák odchádza na trestnú lavicu.

58:26

Po odrazenom puku od zadného mantinelu sa ocitol pri ňom Skokan, no nedokázal ho skrotiť a zakončiť. Vošvrda už odkorčuľoval na striedačku.

53:19

Predchádzajúca situácia po pokrytom puku od Tomeka má ešte trestnú dohru. Mark Louis dostáva dve minúty za krosček a taktiež rovnako aj Dávid Skokan. Ide o vzájomný trest.

52:00

Presilovú hru si zahrajú domáci, a to je možno príležitosť na vyrovnanie. Dve minúty za držanie dostáva Pavol Regenda.

51:16

Po vcelku dobrej fáze Popradčanov v útočnom pásme vyrazil do rýchleho brejku sám Pavol Regenda. Skúšal to blafákom na forhend, no Vošvrda ho položeným pravým betónom vychytal.

41:11

Po dlhšej dobe si Michalovčania zahrajú presilovú hru. Dve minúty za hákovanie dostáva Ivan Višnevský.

37:36

Michalovčania neskrotili puk medzi kruhmi, dravo tam prišiel Marcel Haščák, ktorý strieľal z otočky a trafil bližšiu pravú žrď.

35:51

Poprad dal gól!
Popradčania po veľmi peknej akcii znižujú vedenie líšok z Michaloviec. Višnevskij naservíroval na pravý kruh Mešárovi, ten to dal nakrátko z prvej medzi kruhy Zagrapanovi, ktorý zas posunul pred bránku voľnému JAMESOVI LIVINGSTONOVI a ten len poľahky doťukol do brány.
Asistencie: Marek Zagrapan, Filip Mešár.

34:26

Dalhuisen perfektne narysoval prihrávku pred bránku na Taviho. Fínsky útočník nastavil hokejku, no usmernil ňou puk len vedľa brány, hoci Tomek už bol prekonaný, bránka však ostala netrafená!

32:33

Je tu presilovková šanca na zníženie pre Poprad. Za podrazenie je na dve minúty vylúčený Christophe Lalancette.

31:36

Dukla Michalovce dala gól!
Nevyužitá presilovka Popradu napokon znamená dvojgólové vedenie Michaloviec. Po naskočení z trestnej lavice sa za pukom vydal DÁVID MUDRÁK, prekorčuľoval k pravému kruhu a perfektnou švihovkou namieril nad Vošvrdovu lapačku.
Asistenciu si pripisuje brankár Tomáš Tomek.

29:16

Popradčania majú po hektických okamihoch presilovkovú príležitosť. Na trestnú lavicu si sadá Dávid Mudrák za nečakané napadnutie.

29:02

Vošvrda to chcel rozohrávať, pochybil však v rozohrávke a puk medzi kruhmi zachytili Regenda s Galambošom. Regenda pálil zblízka a nastrelil prilbu Tomáša Vošvrdu.

26:49

Dukla Michalovce dala gól!
Po individuálnej chybe na strane Preisingera Michalovčania otáčajú skóre a idú do vedenia. Center druhého popradského útoku na ľavom kruhu lacno prišiel o puk, ujal sa ho napádajúci VILLE KORHONEN a jemnou nízkou strelou prekonal Vošvrdu.
Bez asistencie.

25:54

Tak aj Popradčania sa dostali do série zakončení. Najprv strieľal Dalhuisen spomedzi kruhov, strela bola blokovaná. Z uhla pálil Haščák, taktiež to bolo zastavené a potom ešte medzi kruhy k odrazenému puku prišiel Seigo, ale triafal iba opäť do brankára Tomeka.

24:39

Dukla Michalovce dala gól!
Líšky vďaka zvýšenej útočnej aktivite čoraz viac klopali na popradskú bránku a prišlo zaslúžené vyrovnanie. Po vyhratom buly sa k puku dostal Galamboš, ktorý to posunul dozadu na PAVLA REGENDU a jeho strela ponad vyrážačku už tak ľahko chytateľná pre Vošvrdu nebola.
Asistencie: Peter Galamboš, Marek Bartánus.

24:31

Michalovce sú stále veľmi aktívne a vytvorili si ďalšiu príležitosť. Odrazený puk od zadného mantinelu zachytil Lalancette, zadovkou to dal na Korhonena, ktorý z prvej zakončil a Vošvrda lapačkou predviedol pekný semafor.

21:30

Ďalšia zaujímavá možnosť pre líšky. Šoltés s Takáčom vyrazili do prečíslenia dvoch proti jednému. Proti nim stál obranca Višnevský, ktorý len sledoval ako puk ide z hokejky na hokejku, až to nakoniec dvojica hosťujúcich hráčov prekombinovala a nezakončila.

21:06

Tak teraz to domáci hráči trestuhodne neustrážili. Christophe Lalancette ostal na modrej čiare nikým nestrážený, spracoval si puk a šiel sám na brankára Vošvrdu. Popradského gólmana však zoči-voči neprekonal a Vošvrda si teda aj do týchto chvíľ drží čisté konto.

18:43

Prvú presilovku získavajú aj hokejisti Michaloviec. Adam Drgoň dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.

13:52

Poprad dal gól!
Popradskí hokejisti využívajú presilovú hru a v zápase sa dostávajú do vedenia. Hrala sa už druhá časť presilovky, Livingston otočil hru v strednom pásme, vnikol do tretiny, posunul medzi kruhmi MARCELOVI HAŠČÁKOVI a ten svojou typickou švihovkou prekonal Tomeka.
Asistencie: James Livingston, Patrik Svitana.

12:32

Po prvýkrát v zápase sa vylučuje. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Samuel Chalupa.

06:52

Od mantinelu sa odpútal Hickmott, ktorý to spomedzi kruhov pekne posunul bližšie pred bránku Lalancetteovi a ten po príprave strieľal. Vošvrda musel použiť svoj ľavý betón.

HK Poprad – HK DUKLA Ingema Michalovce

2:3

konec (1:0, 1:3, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Haščák (Livingston, Svitana), 36. Livingston (Zagrapan, Mešár) – 25. Regenda (Galamboš, Bartánus), 27. Korhonen, 32. Mudrák (Tomek)

HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Višnevskij, Seigo, Dalhuisen, Brejčák, Ulrych, Demo – Svitana, Skokan, Haščák – Tavi, Preisinger, Handlovský – Mešár, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Valigura

HK DUKLA Ingema Michalovce: Tomek (Škorvánek) – Mihálik, Mudrák, Southorn, McCormack, Ťavoda, Louis, Zekucia, Lačný – Korhonen, Lalancette, Hickmott – Šoltés, Suja, Takáč – Bartánus, Galamboš, Regenda – Chalupa, Lehtonen, Török

Rozhodčí: Müllner, Tvrdoň – Gegáň, Crman

Průběh zápasu
1. třetina
12:32 MIC 2 Chalupa, vysoká hůl
13:52 POP 1:0 Haščák (Livingston, Svitana)
18:43 POP 2 Drgoň, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
24:39 MIC 1:1 Regenda (Galamboš, Bartánus)
26:49 MIC 1:2 Korhonen
29:16 MIC 2 Mudrák
31:36 MIC 1:3 Mudrák (Tomek)
32:33 MIC 2 Lalancette, podrážení
35:51 POP 2:3 Livingston (Zagrapan, Mešár)
Po 2. třetině
3. třetina
41:11 MIC 2 Višnevský, hákování
52:00 MIC 2 Regenda, držení
53:19 MIC 2 Louis, krosček
POP 2 Skokan, krosček
59:18 POP 2 Haščák, hákování
Konec