Menu

Fotbal

Liga mistrů

RB Lipsko – Liverpool FC

0:2

konec (0:0)

16.02.2021, 21:00 • Puskás Aréna (Budapešť, Maďarsko) • Osmifinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 3.27 3.65 2.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Hwang měl velmi blízko ke snížení na 1:2! Dostal se mezi obránce soupeře a následně vypálil z pokutového území. Nebyl ovšem přesný a poslal míč asi dva metry od branky.

89

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Neco Williams.

81

Kapitán Liverpoolu Jordan Henderson taktéž fauluje. Hwng mu unikal, a tak se ho zkušený hráč chytil a poslal ho k zemi. Žlutá karta je zcela oprávněným trestem.

79

Angelino se dostal k odraženému míči na levé straně velkého vápna, vlastně skoro u toho malého. Míč dostal parádně na volej, ale ve velké šanci vyloženě selhal, protože míč spíš nacentroval na pravou stranu, než vypálil.

76

Dani Olmo bude dalším z domácích, který "získá" kartu žluté barvy. Protivníka držel za dres a to se nelíbilo jak hráči Liverpoolu, tak sudímu Vinčići.

74

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Kevin Kampl, přichází Hwang Hi-čchan.

72

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Xherdan Shaqiri.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.

69

Ozan Kabak je prvním hostujícím hráčem se žlutým trestem. Jeho zákrok by se dal s přísnějším sudím trestat i červenou kartou, vždyť Poulsenovi zaklínil nohu a klidně mu ji mohl zlomit.

65

Domácí nejsou moc disciplinovaní. Angeliño si prohlédl žlutou kartu po přišlápnutí Trenta Alexandra-Arnolda. Je to již čtvrtá žlutá karta na straně Lipska. Liverpool zatím neobdržel ani jedinou.

64

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Amadou Haidara, přichází Yussuf Poulsen.
Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Nordi Mukiele, přichází Willi Orban.

60

Anglelino se dostal parádně načasovaným náběhem do slušné pozice ve vápně, ale rána nabrala opačnou faleš a zamířila kousek vedle levé tyčky.

58

58. Sadio MANÉ - 0:2

58

Liverpool právě vstřelil branku!
Během pěti minut ut máme druhou branku. Opět po obrovské minele domácího týmu. Mukiele sprintoval za míčem, který chtěl ve skoku odkopnout, ale vůbec ho netrefil a SADIO MANÉ tak měl otevřenou cestu k brance. Míč jednoduše poslal do levé části branky vedle Gulácsiho rukavice. Hosté jdou tedy v poklidném vedení. Bez asistence.

53

53. Mohamed SALAH - 0:1

53

Liverpool právě vstřelil branku!
The Reds jdou do vedení! Obrovská minela kapitíána Sabitzera, který chtěl přihrát Klostermannovi, ale místo toho krásně namazal MOHAMEDU SALAHOVI do samostatného úniku, může přijít domácí draho. Salah totiž jednoduše zakončil do protipohybu Gulácsiho a vstřelil tak velmi důležitý gól na venkovním hřišti. Bez asistence.

52

Christopher Nkunku si v hlavičkovém souboji pomohl loktem a za to samozřejmě musí přijít karta. Tentokrát ještě žluté barvy.

48

48. Šance - Nkunku

48

Obrovská šance Lipska hned z úvodu druhého dějství! Dani Olmo vyslal průnikový pas na Nkunkua, který byl stíhán Hendersonem, ale dokázal mu uniknout. Proti jeho střele do obloučku ale parádně zasáhl brankář Alisson Becker.

36

36. Neuznaný gól Liverpoolu

36

Liverpool dostal míč do branky, ale gól z toho nebude. Firmino se ani nestihl radovat. Jeho hlavička sice byla vcelku regulérní, ovšem předchozí centr Maného přišel v době, kdy už byl míč celým objemem za vnější brankovou čarou.

25

25. Šance - Mané

25

Firminho parádně obral Mukieleho na pravé straně. Narazil si se Salahem a následně z kraje pokutového území míč poslal na hlavu Maného. Senegalec hlavičkou míč poslal těsně nad břevno branky maďarského gólmana, jenž však nakonec nezasahoval

15

15. Zákrok - Gulácsi

15

Gulácsi vyběhl do velkého vápna a ramenem zablokoval ránu, kterou vyslal Salah, jenž dostal přihrávku za obranu a sprintoval na gólmana sám.

5

Kartu dostává okamžitě i Nordi Mukiele, ten ale za nesportovní chování.

5

Prvním hříšníkem tohoto zápasu, který obdrží žlutou kartu, je Amadou Haidara. Hlavní arbitr Vinčić se ani chvíli nerozmýšlel a kartu tasil téměř okamžitě.

RB Lipsko – Liverpool FC

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. M. Salah, 58. Mané (Jones)

Karty:   5. Haidara (RBL), 5. Mukiele (RBL), 52. Nkunku (RBL), 65. Angeliño (RBL), 76. Olmo (RBL) – 69. Kabak (LIV), 81. J. Henderson (LIV)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 8:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 12:11.

RB Lipsko: Gulácsi – Mukiele (64. Orban), Klostermann, Upamecano, Angeliño – Sabitzer, Haidara (64. Y. Poulsen), Kampl (74. Hwang Hi-čchan) – Nkunku, Olmo, Adams.
Náhradníci: Martínez – Hartmann, Halstenberg, Henrichs, Hwang Hi-čchan, Kluivert, Konaté, Orban, Y. Poulsen, Samardžič, Sörloth.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, J. Henderson, Robertson – Th. Alcântara (72. Oxlade-Chamberlain), Wijnaldum, Jones – M. Salah (89. N. Williams), Firmino (72. Shaqiri), Mané.
Náhradníci: Kelleher, Adrián – Cain, Clarkson, Davies, Origi, Oxlade-Chamberlain, N. Phillips, Shaqiri, Tsimikas, N. Williams, R. Williams.

Rozhodčí: S. Vinčić (Slovinsko)

Odveta: Liverpool - RB Lipsko 2:0