Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – SD Huesca

1:3

konec (0:1)

29.01.2021, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • 21. kolo • Petr Sumbal

Tipsport: 2.18 3.17 3.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Na porážce Valladolidu to sice už nic nezmění, ale domácí se radují alespoň z čestné branky. Z pravé strany vápna napřáhl ke střele TONI VILLA a balón skončil po teči jednoho z hostujících obránců v bráně. Asistence: Pablo Hervías.

57

Huesca právě vstřelila branku! Hosté už vedou 3:0 a hrdinou zápasu se stává RAFAEL MIR, který právě zkompletoval hattrick! Na třetím gólu bylo vidět, že si tento útoční dneska prostě věří, protože se trefil krásnou technickou střelou k tyči. Asistence: Dani Escriche.

50

Huesca právě vstřelila branku! Hosté se prosazují hned se své první šance ve druhém poločase a zvyšují své vedení už na 2:0! Znovu se osvědčila spolupráce z prvního poločasu. Druhou asistenci si připisuje Bacerra, který našel skvělou přihrávkou za obranou RAFAELA MIRA, který vstřelil svůj druhý gól v zápase. Asistence: Pablo Maffeo Becerra.

37

Huesca právě vstřelila branku! Domácí si o to dlouho svou pasivitou říkali a nyní je to skutečností, hosté se dostávají do vedení! Z první branky zápasu se raduje útočník RAFAEL MIR, který se prosadil hlavou po centru z pravé strany. Asistence: Pablo Maffeo Becerra.

Real Valladolid – SD Huesca

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90+3. T. Villa (Hervías) – 37. Mir (Maffeo Becerra), 50. Mir (Maffeo Becerra), 57. Mir (Escriche)

Karty:   34. Míchel (RVL), 64. Nacho Martínez (RVL) – 23. G. Silva (HSC)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:12.

Real Valladolid: Masip (C) – L. Pérez (62. T. Villa), Fernández, Bruno González, Nacho Martínez – Míchel (76. Rey), Alcaraz – Orellana (62. Hervías), Plano (46. Guardiola), K. Pérez – Weissman (62. Kodro).
Náhradníci: Roberto – Guardiola, Hervías, Rubio, Vilarrasa, T. Villa, Zalazar Martínez, Kodro, Erenas.

SD Huesca: Fernández Llorente – Siovas, Pulido (C), G. Silva – Maffeo Becerra (75. Pedro López), M. Rico (87. Gómez), I. Doumbia (75. Ferreiro), Seoane, Galán – Okazaki (55. Escriche), Mir (87. B. García).
Náhradníci: Andrés Fernández – Escriche, Ferreiro, B. García, Gómez, Pedro López, Nwakali.

Rozhodčí: Bengoetxea – Fernandez, Parfenof