Menu

Fotbal

Italská Serie A

Turín FC – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:0)

29.01.2021, 20:45 • Stadio Olimpico • 20. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.79 3.29 2.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí remízou 1:1. Fialky se ve druhém dějství poměrně rychle ujaly vedení, avšak branka nakonec neplatila, jednalo se totiž o ofsajdové postavení. Poté si hostující celek pořádně zkomplikoval život, červenou kartu totiž vyfasoval Castrovilli. Přesto se oslabená Fiorentina přeci jenom dostala do vedení, první branku zápasu obstaral zkušený Ribéry. Fiorentina navíc po této vstřelené brance přišla o druhého vyloučeného hráče, v devíti se jí nakonec nepovedlo udržet jednobrankové vedení, neboť inkasovala v samotném závěru. (22:43:44)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 20:15.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Do konce tohoto vypjatého zápasu nezbývá moc času, oba celky mají k vítězství stejně daleko, nicméně Turínu se povedlo soupeře sevřít k šestnáctce.

90+5

Fiorentina se nyní s míčem dostala na útočnou polovinu, kde měla možnost vhazovat. Martínez nakonec zvolil nahrávku na Eysserica, který odkopával.

90+4

Turín ovšem bude zahrávat standardní situaci ze zajímavé pozice, kousek od postranní lajny si totiž nedovoleně počínal Amrabat.

90+2

Je tu další žlutá karta, tentokráte pro hostujícího Amrabata, který poté na adresu sudího věnoval pár nevybíravých slov.

90+1

Kouamé se snažil vyvézt míč daleko od pokutového území, jenomže narazil pouze do protihráče, který ho v souboji zastavil nedovoleným způsobem.

90

Druhý poločas bude nastaven o sedm minut.

88

88. Andrea BELOTTI - 1:1

88

FC Turín právě vstřelil branku!
Domácím se v závěru zápasu povedlo srovnat krok! Na pravém křídle se totiž uvolnil jeden z domácích hráčů, kterému se povedlo centrem oslovit ANDREU BELOTTIHO. Domácí útočník se po centru nakonec vrhl ve skluzu, avšak i přesto se mu povedlo umístit míč přesně k levé brankové konstrukci.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Fiorentina stále vede o jednu branku. Očekávat ale můžeme delší nastavený čas.

87

Také v tomto případě si dával Dragowski poměrně načas se svým odkopem od branky. Domácí se ovšem dokázali zorientovat, avšak poté fauloval Belotti.

85

Tak nakonec nikoliv, bude z toho rohový kop pro Turín, který se konečně dostává k tlaku.

84

Žlutou kartu dostává Christian Kouamé (ACF Fiorentina).

84

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giacomo Bonaventura, přichází Valentin Eysseric.
Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Dušan Vlahović, přichází Christian Kouamé.

83

Verdi zahrával volný kop z levé strany, který sice poslal na hlavu Singa, avšak ten hlavičkoval výrazně vedle branky. Mělo by se odkopávat od branky Fiorentiny.

82

Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku, ještě nás čeká hodně zajímavá podívaná. Turín se ani v početní převaze nedostává k žádnému náporu.

80

Singo si zpracoval míč, který velice prudkým způsobem poslal pouze do brankové konstrukce.

Turín FC – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Belotti (Verdi) – 67. Ribéry (Bonaventura)

Karty:   37. Lyanco (TUI), 71. Belotti (TUI) – 84. Kouamé (FIO), 90+2. S. Amrabat (FIO)   61. Castrovilli (FIO), 71. Milenković (FIO)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 20:15.

Turín FC: Sirigu – Bremer, Lyanco (75. Murru), Buongiorno, Singo – Lukić (75. Baselli), Rincón, Linetty (66. Verdi), Ansaldi – Zaza, Belotti (C).
Náhradníci: V. Milinković-Savić, Rosati – Baselli, Bonazzoli, Verdi, Segre, N'Koulou, Ricardo Rodríguez, Murru, Gojak, Edera.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), Martínez – Venuti (64. Pulgar), Bonaventura (84. Eysseric), S. Amrabat, Castrovilli, Biraghi – Ribéry (74. Igor), Vlahović (84. Kouamé).
Náhradníci: Terracciano, Ricco – A. Barreca, Valero, M. Cáceres, Montiel, Igor, Kouamé, Eysseric, Callejón, Pulgar.

Rozhodčí: Di Bello – Liberti, Lombardi