Menu

Fotbal

Italský pohár

SSC Neapol – Spezia Calcio

4:2

konec (4:0)

28.01.2021, 21:00 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Čtvrtfinále • David Suchý

Tipsport: 1.29 6.09 9.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

73

73. ACAMPORA - 4:2

73

Spezia právě vstřelila branku!
Tak pozor, v krátkém časovém sledu tu máme druhou hostující branku! Za pokutovým územím se totiž ujal míče GENNARO ACAMPORA, který si tak dlouhou hledal střeleckou pozici, až se mu povedlo vypálit. Velkou roli ale hrál odraz od nohy soupeře, míč proto zapadl přesně do protipohybu brankáře.

70

70. GYASI - 4:1

70

Spezia právě vstřelila branku!
Necelých dvacet minut před koncem tu máme kosmetické snížení! Spezia kombinovala na levém křídle, kde to sympatickým průnikem na sebe vzal Acampora, kterému se poté na malém vápně povedlo najít naběhnuvšího EMMANUELA GYASSIHO, jenž procedil míč za brankáře Ospinu.

40

40. ELMAS - 4:0

40

Neapol právě vstřelila branku!
Tak nakonec tu máme ještě jeden přesný zásah! Insigne se u postranní lajny dostal kolem protihráče, načež se protáhl až k pokutovému území, kde se mu na pravém křídle povedlo najít naprosto osamoceného ELIFA ELMASE. Druhý jmenovaný bezpečně procedil míč za záda Krapikase.

30

30. POLITANO - 3:0

30

Neapol právě vstřelila branku!
Třetina hry je téměř minulostí a domácí celek zaznamenává další trefu! Domácí se znovu poměrně jednoduše dostalo k pokutovému území, kde se Zielińskimu povedlo načasovat kolmici za obranu, kam si nabíhal MATTEO POLITANO, jenž tečí překonal vyběhnuvšího Krapikase.

20

20. LOZANO - 2:0

20

Neapol právě vstřelila branku!
Je tu druhá branka domácího celku! Po autovém vhazování jsme sledovali odkop za hostující obranu, kam si n hranici ofsajdu nabíhal HIRVING LOZANO. Domácí útočník to nakonec vzal na pravou nohou, přičemž se mu dělovkou povedlo propálit hostujícího brankáře Krapikase.

5

5. KOULIBALY - 1:0

5

Neapol právě vstřelila branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Vše začalo standardní situaci z pravé strany, ke které se postavil Insigne. Spezia dokázala odvrátit, poté se ovšem k ráně dostal Zieliński, jehož tečována střela nakoned skončila na horní konstrukci. Od ní se míč odrazil k Hysajovi, po jehož nahrávce trefil odkrytou branku KALIDOU KOULIBALY.

SSC Neapol – Spezia Calcio

4:2

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 5. Koulibaly, 20. Lozano, 30. Politano, 40. Elmas – 70. Gyasi, 73. Acampora

Karty:   10. Lozano (NEA), 61. Rui (NEA)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 13:4.

SSC Neapol: Ospina – Hysaj, Manolas, Koulibaly, Rui – Zieliński (69. Lobotka), Demme, Elmas (69. Osimhen) – Politano (88. Di Lorenzo), Lozano (46. Mertens) (88. Bakayoko), Insigne
Náhradníci: Meret, ContiniBaranovskij, Lobotka, Bakayoko, Di Lorenzo, Rrahmani, Petagna, Ghoulam, Maksimović, Cioffi, Mertens, Osimhen

Spezia Calcio: Krapikas – Vignali (74. Ramos), Terzi, Ismajli, Dell'Orco (46. Bastoni) – Estévez (46. Sena), Ricci, Acampora – Verde, Galabinov (46. Agudelo), Gyasi (74. Farias)
Náhradníci: Zoet, Rafael – Agoumé, Ramos, Farias, Sena, Bastoni, Marchizza, Agudelo, Chabot, Erlić, Rafael, Maggiore

Rozhodčí: Fourneau – Galetto, Rossi