Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Burnley FC – Aston Villa FC

3:2

konec (0:1)

27.01.2021, 19:00 • Turf Moor • 20. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.22 3.82 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

79. Chris WOOD - 3:2

79

Burnley právě vstřelilo branku!
Domácí celek během několika minut zvrátil výsledek ve svůj vlastní prospěch! Burnley se totiž po standardní situaci udrželo kousek od pokutového území, kde z levé strany centroval před brankáře McNeil. Do vzduchu se navíc vydal CHRIS WOOD, který v těžké pozici dokázal hlavičku umístit přesně k pravé tyči, kam se Martínez marně natahoval.

76

76. Dwight MCNEIL - 2:2

76

Burnley právě vstřelilo branku!
Jenomže podruhé v tomto duelu je srovnáno a začíná se opět od začátku! Na hranici pokutového území převzal nahrávku domácí křídelník DWIGHT MCNEIL, který to spíše zkoušel střílenou nabídkou do malého vápna. Míč ovšem naprosto nečekaně zapadl do vzdálenějšího spodního rohu branky soupeře, kam se brankář Martínez marně natahoval.

68

68. Jack GREALISH - 1:2

68

Aston Villa právě vstřelila branku!
Villans se podruhé v tomto duelu dostávají do vedení! Aston Villa podnikla naprosto ukázkovou kombinaci středem hrací plochy, při které se Grealishovi povedlo v pokutovém území najít Luize. Ten zpětnou nahrávkou oslovil právě JACKA GREALISHE, který ve skluzu zamířil mimo dosah brankáře Popeho.

52

52. Ben MEE - 1:1

52

Burnley právě vstřelilo branku!
Naprosto zničehonic tu máme vyrovnávací branku domácích! Burnley totiž zahrávalo rohový kop z levé strany, na který si dokázal nejvýše naskočit obránce BEN MEE, který si naskakoval na hranici malého vápna. Jeho hlavička zapadla přesně k zadní tyči, přičemž se brankář Martínez za tímto pokusem pouze ohlédl.

14

14. Ollie WATKINS - 0:1

14

Aston Villa právě vstřelila branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Kousek od pokutového území si poměrně dlouho pohrával s míčem Grealish, kterému se nakonec povedlo na levém křídle oslovit obránce Targetta. Jeho střílená nabídka našla na malém vápně OLLIEHO WATKINSE, který šikovně nastavil kopačku, což vedlo k dokonalé teči.

Burnley FC – Aston Villa FC

3:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. Mee (A. Westwood), 76. McNeil (Pieters), 79. Wood (McNeil) – 14. Watkins (Targett), 68. Grealish (Douglas Luiz)

Karty:   23. Tarkowski (BLY)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:7.

Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Pieters – Brady (60. Gudmundsson), A. Westwood, Brownhill (46. Cork), McNeil – Jay Rodriguez (75. Vydra), Wood.
Náhradníci: Peacock-Farrell – Bardsley, Benson, Cork, Dunne, Gudmundsson, Vydra, D. Stephens, K. Long.

Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings, Targett – Douglas Luiz (88. Davis), J. McGinn – B. Traoré (83. Trézéguet), Barkley (83. El Ghazi), Grealish (C) – Watkins.
Náhradníci: Heaton – A. Almuhammadí, Davis, El Ghazi, Trézéguet, N. Taylor, Ramsey, Engels, Nakamba.

Rozhodčí: Tierney – Hussin, Bennett