Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Burnley FC – Aston Villa FC

3:2

konec (0:1)

27.01.2021, 19:00 • Turf Moor • 20. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.22 3.82 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo hned pět branek, nakonec se z vítězství raduje Burnley, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:2. Aktivněji do druhého poločasu ovšem vstoupil hostující celek, který se navíc po zásluze podruhé v tomto utkání dostal do vedení. Burnley se ovšem nevzdalo, naopak se mu povedlo v krátkém časovém sledu hned dvakrát skórovat, čímž zvrátilo výsledek ve svůj vlastní prospěch. Domácí si navíc hubené vedení pohlídali až do konce a z tohoto zajímavého zápasu tak berou všechny tři body, i když herní projev o tom moc nehovořil. (20:51:35)
Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:7.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Aston Ville se stále nedaří proniknout do vyložené šance. Nyní se na útočnou polovinu navíc vydal domácí Cork, který nasbíral velice cenné vteřinky.

90+1

Burnley hraje v nastaveném čase hodně zodpovědně. Nyní si navíc vybojovalo další rohový kop, s jehož rozehrávkou nebude zcela určitě nikam pospíchat.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Domácí stále vedou o jedinou branku, ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

88

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Douglas Luiz, přichází Keinan Davis.

88

Villans si v závěru zápasu vytvářejí sympatický nápor, avšak k žádným střeleckým pokusům to stále nevede.

87

Po autovém vhazování se do pokutového území dostával Grealish, který se postaral o centrovanou nabídku z levé strany, která ovšem přistála pouze u Meeho.

85

Také domácí brankář Pope si dával s provedením odkopu celkem dost načas. Na druhé straně se mu přihlásil Vydra, který předskočil bránícího Konsu.

83

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Anwar El Ghazi.
Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Trézéguet.

82

Do kombinace svého celku se nyní zapojil také hostující brankář Martínez, který nakonec levačkou zkoušel odkopnout na druhou stranu, kde fauloval Lowton.

81

Do konce zápasu zbývá poslední desetiminutovka, nyní to bude mít hodně složité Aston Villa. Ta vůbec poprvé v utkání musí dotahovat, navíc nemá moc času.

79

79. Chris WOOD - 3:2

79

Burnley právě vstřelilo branku!
Domácí celek během několika minut zvrátil výsledek ve svůj vlastní prospěch! Burnley se totiž po standardní situaci udrželo kousek od pokutového území, kde z levé strany centroval před brankáře McNeil. Do vzduchu se navíc vydal CHRIS WOOD, který v těžké pozici dokázal hlavičku umístit přesně k pravé tyči, kam se Martínez marně natahoval.

79

Nahrávka v podání Barkleyho byla hodně nepřesná, přesto jí dokázal Targett zachytit na vymezeném prostoru. Aston Villa se tak žene směrem kupředu.

78

Watkins je ve druhém dějství hodně nevýrazný, v tomto případě se dostal ke střeleckému pokusu pravou nohou, který putoval přímo doprostřed domácí branky.

76

76. Dwight MCNEIL - 2:2

Burnley FC – Aston Villa FC

3:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. Mee (A. Westwood), 76. McNeil (Pieters), 79. Wood (McNeil) – 14. Watkins (Targett), 68. Grealish (Douglas Luiz)

Karty:   23. Tarkowski (BLY)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:7.

Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Pieters – Brady (60. Gudmundsson), A. Westwood, Brownhill (46. Cork), McNeil – Jay Rodriguez (75. Vydra), Wood.
Náhradníci: Peacock-Farrell – Bardsley, Benson, Cork, Dunne, Gudmundsson, Vydra, D. Stephens, K. Long.

Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings, Targett – Douglas Luiz (88. Davis), J. McGinn – B. Traoré (83. Trézéguet), Barkley (83. El Ghazi), Grealish (C) – Watkins.
Náhradníci: Heaton – A. Almuhammadí, Davis, El Ghazi, Trézéguet, N. Taylor, Ramsey, Engels, Nakamba.

Rozhodčí: Tierney – Hussin, Bennett