Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

FC Zlín – SK Slavia Praha

2:6

konec (0:5)

27.01.2021, 18:00 • Stadion Letná, Zlín • 12. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 10.3 5.38 1.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavuje se jedna minuta.

89

89. Petar MUSA - 2:6

89

Slavia právě vstřelila branku!
Konečné skóre dnešního duelu bude tedy nejspíš 2:6! Lukáš Provod se díky své mrštnosti dostal do pokutového území, kde prostrčil míč na PETARA MUSU, který se svého prvního zásahu v tomto kalendářním roce dočkal díky střele mezi nohy brankáře. Asistence: Lukáš Provod.

88

Za hosty se mohl prosadit ještě Ibrahim Benjamin Traoré, který číhal v pokutovém území, ale přes dva obránce nakonec ani nezakončil!

84

Ve vlastním pokutovém území zazmatkovali také domácí fotbalisté, což mohl potrestat Petar Musa, kterému ale při zakončení míč poskočil, kvůli čemuž mířil jen vysoko nad!

77

Jan Bořil z dálky vymyslel opravdu nebezpečný projektil, který měl jak přesnost, tak razanci. Stanislav Dostál si však tentokrát poradil!

75

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tomáš Holeš, přichází Jakub Hromada.

75

Tobiáš Slovák během tří minut vidí dvě žluté karty a při svém debutu předčasně končí! Alexander Bah si ho tentokrát zkoušel obhodit, což Tobiáš Slovák nechtěl dovolit, takže ho poslal k zemi, ale nedomyslel důsledky svých činů, protože jeho spoluhráči budou muset pokračovat v oslabení.

74

74. Tomáš POZNAR - 2:5

74

Zlín právě vstřelil branku!
Nejlepší zlínský střelec se nakonec dočkal i v dnešním duelu! Nyní to vypadalo, jakoby celá obrana hostů spala. Lamin Jawo totiž centroval do pokutového území, přičemž jeho pas byl sražen do malého vápna, kam se jako první dostal TOMÁŠ POZNAR, který se z takové blízkosti nemohl mýlit.

72

Tobiáš Slovák si šel pro míč, ale zničehonic se před něj protlačil Alexander Bah, který si tak řekl o nedovolený zákrok. Domácí mladík navíc vidí i žlutou kartu.

69

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Pedro Martínez García, přichází Martins Toutou Mpondo.

62

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Petar Musa.

62

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Abdallah Sima, přichází Ondřej Lingr.

61

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Ibrahim Benjamin Traoré.

57

Tomáš Poznar byl opravdu hodně vidět na druhé straně hřiště, kde mohl vstřelit druhý zlínský gól! Pedro Martínez García na něj výborně procpal míč skrz obránce, ale domácí útočník následně moc dopředu naznačil, že se bude pokoušet o zakončení ke vzdálenější tyči, takže Ondřej Kolář opět stačil zareagovat!

52

Pražané opět chybují a už dokonce mohli inkasovat podruhé! Tomáš Poznar po chybě Tarase Kačaraby zkoušel zatočit míč k pravé tyči, ale Ondřej Kolář se vyznamenal důležitým zákrokem!

48

48. Martin CEDIDLA - 1:5

48

Zlín právě vstřelil branku!
Domácí hned v úvodu druhé půle snižují, takže to může být ještě hodně zajímavé! Pedro Martínez García nadějně centroval z přímého kopu do malého vápna, přičemž Taras Kačaraba tam nedokázal míč zkrotit a místo toho ho srazil jen k MARTINU CEDIDLOVI, který ho z bezprostřední blízkosti poslal k levé tyči.

45+1

Nastavují se dvě minuty.

45

45. Jan KUCHTA - 0:5

45

Slavia právě vstřelila branku!
Hosté podnikli naprosto ukázkový brejk, při kterém JAN KUCHTA kompletuje hattrick! Vše započal Peter Olayinka, jenž do vápna vysunul Lukáše Provoda. Ten vymyslel chytrou zpětnou přihrávku na hrotového útočníka Slavie, jenž zakončil volejem přímo do pravé šibenice. Asistence: Lukáš Provod.

39

Tomáš Holeš nechtěl jít do souboje s Martinem Cedidlou, takže ho obhodil, ale domácí hráč už byl v tu chvíli ve skluzu, takže najel do protihráče, za což vidí žlutou kartu.

36

36. Abdallah SIMA - 0:4

36

Slavia právě vstřelila branku!
V domácí kabině bude o přestávce nejspíš velmi hlasitá debata, protože Slavia jde do čtyřbrankového trháku! Jan Kuchta se mohl pokusit o zkompletování hattricku, v pokutovém území se však k zakončení neodhodlal a tak míč posunul na hranu šestnáctky, odkud levačkou tvrdě vypálil ABDALLAH SIMA, jenž to trefil opravdu náramně, protože balón doplachtil pod horní tyč. Asistence: Jan Kuchta.

32

Do brejku šli pro změnu domácí fotbalisté! Lamin Jawo však pálil z velkého úhlu, takže Ondřeje Koláře neprostřelil, ale i kdyby skóroval, tak by gól neplatil kvůli dalšímu ofsajdu!

23

Fastav rozhodně nic nevzdává! Petr Jiráček byl po přihrávce Tobiáše Slováka sám před bránou, ale prudký míč ani netrefil!

18

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází David Hovorka, přichází Taras Kačaraba.

17

17. Jan KUCHTA - 0:3

17

Slavia právě vstřelila branku!
Tady to vypadá na hotové utkání, protože Slavia už vede o tři branky! Nicolae Stanciu od pravé postranní čáry poslal míč do pokutového území, kde se odrazil k Peteru Olayinkovi, který okamžitě pálil. Ten trefil dobře postaveného JANA KUCHTU, jenž se štěstím srazil míč do sítě a navíc do protipohybu zlínského brankáře. Asistence: Peter Olayinka.

11

11. Jan KUCHTA - 0:2

11

Slavia právě vstřelila branku!
Debutující Tobiáš Slovák to na levé straně vůbec nezvládá, z čehož Slavia vytěžila už druhou branku! Abdallah Sima opět výborně dostal míč do šestnáctky, kde si pro přihrávku sběhl Alexander Bach, jenž následně balón poslal na hranu malého vápna, kde to měl JAN KUCHTA už jednoduché. Asistence: Alexander Bah.

6

Domácí bleskově srovnávají, avšak gólová radost jim moc dlouho nevydrží! Tomáš Poznar sice hlavičkou zakončil přesně k pravé tyčce, ale postranní sudí ihned mával ofsajd, který tedy ještě prošetří video.

3

3. Peter OLAYINKA - 0:1

3

Slavia právě vstřelila branku!
Pražané jdou při svém druhém útoku do vedení! Na pravé straně opět operoval Abdallah Sima, jenž tentokrát vyslal výborný pas na do šestnáctky na PETERA OLAYINKU, který měl spoustu prostoru k zakončení, takže se mohl trefit přímo k levé tyči. Asistence: Abdallah Sima.

FC Zlín – SK Slavia Praha

2:6

konec (0:5)

Zpět na online

Branky: 48. Cedidla, 74. Poznar – 3. Olayinka (Sima), 11. Kuchta (Bah), 17. Kuchta (Olayinka), 36. Sima (Kuchta), 45. Kuchta (Provod), 89. Musa (Provod)

Karty:   39. Cedidla (ZLN), 72. Slovák (ZLN)   75. Slovák (ZLN)

Držení míče: 27 % : 73 %.
Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:5.

FC Zlín: S. Dostál – Cedidla, P. Buchta, J. Kolář – Dramé, Jiráček (C), Hlinka, Slovák – Martínez García (69. Toutou Mpondo) – Jawo, Poznar.
Náhradníci: Rakovan – Matejov, Hrdlička, Slaměna, Chwaszcz, Toutou Mpondo.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Bah, Kúdela, Hovorka (18. Kačaraba), Bořil (C) – Holeš (75. Hromada), Provod – Sima (62. Lingr), Stanciu (61. Traoré), Olayinka – Kuchta (62. Musa).
Náhradníci: Kovář – Oscar, Hromada, Traoré, Kačaraba, Lingr, Musa.

Rozhodčí: Franěk – Dresler, Flimmel