Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Líšeň 2019 – FC Vysočina Jihlava

1:1

konec (1:0)

23.01.2021, 10:00 • Filip Lefenda

Tipsport: 2.09 3.66 3.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Jihlava získala balon a hnala se do rychlého protiútoku. Nebyla daleko od bleskového obratu, proti prudké střele z pravé strany bravurně zasáhl Vlastimil Veselý!

85

85. ARAUJO-WILSON - 1:1

85

Jihlava právě vstřelila branku!
Jihlava v závěru zápasu srovnává krok. Selnarovu ránu z pravé strany vyrazil Veselý před sebe, kde balon z hranice malého vápna pohotově dorážel ze vzduchu JUSTIN ARAUJO-WILSON.

79

79. Penalta

79

Míč si postavil Jakub Selnar, Vlastimil Veselý ale jeho střelu k pravé tyči tygřím skokem vyrazil!

78

Jihlava poslala do vápna šikovný oblouček za obranu, hostující pětadvacítka ale byla faulována a nařízen je pokutový kop!

45

Po centru z pravé strany hlavičkoval ze skrumáže jeden z Jihlavských kousek nad Vítkovo břevno. Následně rozhodčí fouká do píšťalky a posílá oba týmy na čaj.

42

A další velká šance Líšně. Tentokrát se na pravé straně uvolnil Lamine Fall, i jeho prudkou bombu k bližší tyči ale Vejmola vyrazil. Následuje už desátý rohový kop domácího celku.

40

Líšeň měla dobrou možnost na navýšení náskoku, nebezpečnou přízemní ránu z pravé části šestnáctky ale u bližší tyče pohotově vyrazil Vejmola.

24

24. 1:0

24

Líšeň právě vstřelila branku!
Vejmola nejprve výborně vyrazil štiplavou střelu z levé strany šestnáctky, následně mu ale propadl za záda centr z pravé strany. Zdálo se, že došlo k teči jednoho z domácích, branka je ale připsána napadajícímu JANU SILNÉMU, který se do souboje na malém vápně rovněž přichomýtl.

13

Jihlava spálila obrovskou tutovku. Po kratší přihrávce z pravé strany se před domácí brankou zjevil nehlídaný Luis Arroyo, z bezprostřední blízkosti ale střílel ekvádorský útočník trestuhodně nad břevno.

2

Líšeň zahrozila hned ve druhé minutě z rohového kopu. Kratší nižší centr skočil po sérii odrazů jen těsně vedle levé tyče!

SK Líšeň 2019 – FC Vysočina Jihlava

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Silný – 85. Araujo-Wilson

Neproměněná penalta: 79. Selnar (JIH), brankář Veselý zneškodnil

SK Líšeň 2019: Vítek – Putyera, Ševčík, Bednář, Rolinek, Minařík, Reteno Elekana, Fall, Málek, Krška, Silný
Náhradníci: Veselý – Jeřábek, Matocha, Szotkowski, Kučera, Pašek, Demeter, Lutonský

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Svoboda, Štefánek, Pojezný, Želazný – Shudeiwa, Tureček, Chocholatý – Ševčík, Klobása, Arroyo
Náhradníci: Jágrik – Vedral, Vlček, Horák, Selnar, Chok, Araujo-Wilson, Růžička