Menu

Fotbal

Tipsport liga

FK VIAGEM Ústí nad Labem – SK Slavia Praha B

2:4

konec (1:1)

20.01.2021, 10:30 • Sportovní areál Na Chvalech • Skupina B • Martin Kamenik

Tipsport: 2.0 3.8 2.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání máme za sebou. Sešívaní si mohou odškrtnout další druholigový skalp. Po výhře s Varnsdorfem porazila rezerva Slavie také Ústí nad Labem. Hosté sice vedli po gólu Václava Proška, ale Slavia po brankách Denise Višinského, Lukáše Hroníka a Jonáše Kniefela otočila průběh duelu. Arma ještě dokázal snížit díky brance Matěje Koubka. Čtvrtou branku béčka Slavie ale přidal ještě krásnou ranou Jakub Kopáček a rozhodl o výhře sešívaného celku. (12:29:48)

90

Konec zápasu.

90

Žlutou kartu dostává Daniel Chodora (FK Ústí nad Labem).

90

Žlutou kartu dostává Martin Douděra (SK Slavia Praha B).

89

Další střela Jonáše Kneifela. Brankář Tvrdoň vytáhl velmi dobrý zákrok a následně se zlobil na kvalitu bránění svých obránců, kteří dali útočníkovi Slavie hodně prostoru.

87

Červenobílý celek dostal do vápna z pravé strany nepříjemný střílený centr. Bohumil Hudec dokázal pod tlakem odpravit míč na rohový kop.

85

Jakub Křišťan svým faulem připravil zajímavou střeleckou parketu pro Vasila Kušeje, který se snažil míč zakroutit přes zeď do branky Vágnera. Střela skončila vedle levé tyče.

83

Po faulu na polovině hřiště rozehrál standardní situaci Michal Bílek. Míč se pak po několika odrazech dokutálel k Emmerovi, jehož střela skrz klubko těl před Vágnerem skončila mimo.

80

80. KOPÁČEK - 2:4

80

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
Tak tohle byla naprostá paráda! JAKUB KOPÁČEK si pustil za vápnem míč na svou levou nohu a s pomocí brankové konstrukce krásnou střelou dostává míč za Tvrdoně – 2:4!

78

78. KOUBEK - 2:3

78

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Máme sníženo! Vasil Kušej se probojoval do pokutového území, kde skončil na zemi. MATĚJ KOUBEK se ale ujal míče a polovysokou střelou překonal brankáře Vágnera – 2:3.

72

Parádní akce Slavie. Po vyvezení míče mohl zakončovat z levé strany Denis Višinský. Brankář Marián Tvrdoň vytáhl parádní zákrok. Následný roh rezervy Slavie příliš vzruchu nepřinesl.

70

Pozor! Václav Prošek mohl využít zajímavého centru Emmera z levé strany. Exslávistický ofenzivní hráč trefil hlavou břevno za brankářem Vágnerem!

68

Další z řady rohový kopů Ústí nad Labem. Slavia si zatím velice dobře hlídá všechny hlavičkáře soupeře.

66

Další rohový kop po střele Emmera. Slávisté ale dobře odbránili i tuto standardní situaci ústeckého celku.

64

Arma se nehodlá s průběhem duelu smířit a po nepříliš přesném centru přišla následně střela Michala Bílka zpoza vápna. Brankář Vágner zasahovat nemusel.

61

61. KNEFIEL - 1:3

61

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
JONÁŠ KNEFIEL využil další chyby Army a trestá toto zaváhání z velkého úhlu, kdy protlačil míč do branky. Tvrdoň se snažil pomoct svým spoluhráčům výběhem, ale nestihl zasáhnout míč ani útočníka Slavie – 1.3.

58

Brankář Tvrdoň si stáhl do rukavic rohový kop a Ústí zamířilo rychle dopředu. Matyáš Vágner vytáhl míč na rohový kop, kterým prošek našel Hudce. Ten ještě sklepl míč na Emmera, střela z voleje ale skončila těsně mimo!

55

Denis Višinský poslal další pozdrav Tvrdoňovi ze střední vzdálenosti. Následný rohový kop pokryl brankář Army.

53

Přímý volný kop Ústí nad Labem a konkrétně Vasila Kušeje příliš starostí brankáři Vágnerovi nenadělal. O malý moment později další ofezivní akci Army zmařil Vágner rychlým a pohotovým výběhem.

50

Ústečtí fotbalisté zahrozili před brankou Slavie! Jakub Emmer ale nechal pouze vyniknout z bezprostřední blízkosti brankáře sešívaných. Dorážka Proška zamířila také mimo.

47

47. HRONÍK - 1:2

47

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
Tak tohle bylo něco, s čím budou trenéři Slavie naprosto spokojení. Kvalitním presinkem se dostal k míči LUKÁŠ HRONÍK a po chybě Braka dává vedoucí branku Slavie – 1:2.

46

Začal druhý poločas.

45

První poločas skončil.

44

44. VIŠNISKÝ - 1:1

44

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
DENIS VIŠNISKÝ se prosazuje po rohovém kopu, který si nepohlídali hráči hostů. Jurásek si připsuje perfektní asisitenci – 1:1.

40

Dlouhý Tvrdoňův nákop zamířil pouze k Prebslovi. Následně se do šance dostal znovu bývalý slávista Prošek. Vágner si připsal dobrý zákrok.

38

38. PROŠEK - 1:0

38

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Slávisté se dostávali k zajímavé příležitosti, ale míč ve vápně Army ztratili. Do rychlého brejku se tak pustilo Ústí. Ke střele zpoza vápna se pak dostal VÁCLAV PROŠEK a tečovaná střela skončila až za zády brankáře Slavie – 1:0.

34

Matěj Koubek se dostával do zajímavé pozice za obranou Slavie. Křižný pokus ale skončil pouze vedle Vágnerovy branky.

32

Strada byl na hraně vápna faulován. Ústí poté rozehrálo střílený přímý kop pouze do rukavic brankáře Vágnera, který rychlým rozehráním otáčí hru na druhou stranu.

30

Rohový kop Ústí nad Labem. Miškovič s Proškem rozehráli na krátko, ale toto rozehrání příliš povedené nebylo. Ofenzivní akci na druhé straně zastavil dobrým postavením Daniel Chodora.

27

Jakub Křišťan se snažil z velké vzdálenosti prověřit brankáře Army Mariána Tvrdoně, ten ale vůbec zasahovat nemusel, protože střela proletěla až do sítě za brankou.

25

Žlutou kartu dostává Vojtěch Brak (FK Ústí nad Labem).

23

Ústí se dopustilo v okolí vlastního pokutového území nedovoleného zákroku. Rezerva Slavie však výhodu přímého volného kopu ze zajímavé pozice nevyužila.

19

Adam Vlasák v útočné třetině hřiště vybojoval míč a následně zakroutil balon ke vzdálenější tyči. Tečovaná rána skončila rohem, který poté odhlavičkoval Vojtěch Brak.

15

Ústečtí fotbalisté se dostali na dostřel od branky Slavie. Koubek rozdal míč do kraje na Proška, který sám udělal prostor v pokutovém území, jeho střela ale byla sražena.

11

Po tvrdém zákroku skončil hráč Ústí nad Labem na hrací ploše. Vypadá to, že bude v pořádku a budem moct pokračovat ve hře.

7

Denis Višinský nastřelil brankovou konstrukci! Míč se poté odrazil k Mariánu Tvrdoňovi, který míč reflexivně vyrazil!

5

Dlouhá rozehrávka brankáře Vágnera skončila až u Mariána Tvrdoně. Slavia bude muset zahájit jiný útok.

2

Do zajímavé pozice se dostával Jakub Křišťan. Nakonec se ale sám vyšachoval ze hry. Pokračovat mohou hráči Ústí nad Labem, kteří hledají dlouhými nákopy Václava Proška.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Ústí nad Labem: Tvrdoň – Baftijar, Brak, Hudec, Chodora, Jakš, Koubek, Miškovič, Peterka (C), Prošek, Strada
Náhradníci: Němec – Bílek, A. Černý, O. Černý, Emmer, Jiránek, Kušej

SK Slavia Praha B: Vágner – Bárta, Hošek, Jurásek (C), Křišťan, Prebsl, Rigo, Samek, Švec, Višinský, Vlasák
Náhradníci: Fülöp – Douděra, Hájek, Hroník, Kneifel, Kopáček, Kubáň, Matys, Nikl, Starý.
SK Slavia Praha B


Pražané mají za sebou již dvě utkání v rámci Tipsport ligy. Nejprve padli slávisté s Chrudimí. Poté si však vyšlápli na Varnsdorf, který porazili po brankách Juráska a Douděry. Subtilní křídelník ročníku 2002 se prosadil také v utkání s chrudimským MFK.
FK Ústí nad Labem


Severočeši mají před sebou první utkání v rámci nového kalendářního roku. V tabulce FNL je Ústí na třetím místě. Jedna velká změna proběhla na trenérském postu. Místo odchozího Jiřího Jarošíka, který se přesunul do Slovinska, nastoupil na místo hlavního kouče David Jarolím, jenž předtím působil u dorostu Slavoje Vyšehrad.
Hezké dopoledne z Horních Počernic! Zveme vás ke sledování dalšího zápasu z Tipsport ligy. V utkání skupiny B se na Xaverově představí FK Ústí nad Labem a SK Slavia Praha B.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FK VIAGEM Ústí nad Labem – SK Slavia Praha B

2:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 38. Prošek, 78. Koubek – 44. Višniský, 47. Hroník, 61. Knefiel, 80. Kopáček

Karty:   25. Brak (UNL), 90. Chodora (UNL) – 90. Douděra (SLB)

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Baftijar, Brak, Hudec, Chodora, Jakš, Koubek, Miškovič, Peterka (C), Prošek, Strada
Náhradníci: Němec – Bílek, A. Černý, O. Černý, Emmer, Jiránek, Kušej

SK Slavia Praha B: Vágner – Bárta, Hošek, Jurásek (C), Křišťan, Prebsl, Rigo, Samek, Švec, Višinský, Vlasák
Náhradníci: Fülöp – Douděra, Hájek, Hroník, Kneifel, Kopáček, Kubáň, Matys, Nikl, Starý