Menu

Fotbal

Italská Serie A

FC Crotone – Benevento Calcio

4:1

konec (2:0)

17.01.2021, 15:00 • Stadio Ezio Scida, Crotone • 18. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 2.7 3.42 2.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Po jedné takové vidí za nesportovní chování žlutou kartu Junior Messias a jen těžko tento karetní trest vydýchává.

84

Niccolò Zanellato dnes také dohrál, místo něj nastoupí na zbytek zápasu Luis Rojas Zamora.

83

Bryan Dabo si již po několika faulech v dnešním utkání kartu vysloužil, když poslal na zem Simeona Nwankwa.

82

82. Iago FALQUÉ - 4:1

82

Benevento právě vstřelilo branku!
Čestný úspěch je hostům přece jen dopřán. Dvanáctý rohový kop sice Crotone ubránilo, ale míč se dostal za vápno pro IAGO FALGUÉHO. Ten se s ničím nepáral a opřel se do něj levačkou. Přes bránícího Zanellata a Mazzottu přešel dále, Koffi Djidji jej lehce přizvednul a Cordaz se natahoval marně.

80

Hned trojí střídačka domácích. Z placu odchází dnes velmi aktivní Pedro Pereira, kterého nahrazuje Antonio Mazzotta. Ze hřiště by odcházel za potlesku fanoušků – kdyby mohli do ochozů – i střelec krásné čtvrté branky Miloš Vulić, jenž přepouští místo pro Jacopo Petriccioneho. A třetím do party je Andrea Rispoli, kterého nahrazuje Sebastiano Luperto.

75

Benevento má dnes vyčerpáno v rámci střídání, když čtvrtým hráčem mířícím z placu je Alessandro Tuia a hned po něm následuje Riccardo Improta. Šanci dostane Luca Caldirola a Iago Falqué.

71

Federico Barba vidí za faul žlutou kartu, kterou sudí už musel dát, aby trošku uklidnil hru.

70

Střídání také na domácí straně. Emmanuel Rivière dnes dohrál a střídá ho Eduardo Henrique.

66

66. Červená karta se Filippu Inzaghimu, manažerovi hostí, nelíbí

66

U toho ale už nebude jeden z členů realizačního týmu Beneventa, jenž dostává červenou kartu a jde mimo střídačku. To se samozřejmě Filippu Inzaghimu, manažerovi hostí, opět hrubě nelíbí.

66

Dvojí střídání nyní nařizuje Pippo Inzaghi svým svěřencům. Z placu jde Artur Ionita a Marco Sau, místo kterých půjdou na pětadvacet minut na plac Andrés Tello a Guiseppe Di Serio.

65

65. Miloš VULIĆ - 4:0

65

Crotone právě vstřelilo branku!
Celá akce před čtvrtou brankou začala parádní patičkou Djidjiho na pravé straně před vápnem pro Rispoliho. Bek Crotone poslal míč do vápna, kde na něj ve skluzu těsně nedosáhl Riviére. Ovšem akce pokračovala a Nwankwo doběhl centrovaný balon. Poslal ho na levou stranu před vápno na MILOŠE VULIĆE, který se vyhnul kličkou Hetemajovi, naznačením oklamal i Tuiu a poté poslal balon krásným obstřelem na vzdálenější tyčku. Asistence: Simeon Nwankwo.

62

Barba posílal aut po pravé straně na Hetemaje, který byl na hranici faulu stažen k zemi. Sudí nechal pokračovat ve hře a píská až následný zákrok na Nwankwa, který se chopil míče a mohl jít do protiútoku. A to už nevystál Filippo Inzaghi, jenž za protesty vidí kartonek žluté barvy.

54

54. Simeon NWANKWO - 3:0

54

Crotone právě vstřelilo branku!
SIMEON NWANKWO dává svůj druhý gól zápasu a přibližuje svůj tým důležitým třem bodům. A opět se jednalo o důležitý souboj, který vyhrál Pedro Pereira. Přihrál Rivierovi na levý roh vápna a ten perfektním přízemním centrem našel ve vápně SIMEONA NWANKWA. Nigerijský forvard se odpoutal od obránce Barby a v trošku obtížné pozici dokázal míč usměrnit k tyčce. Asistence: Emmanuel Rivière.

45+1

Përparim Hetemaj měl na noze snížení. Krásně se ve vápně položil do centrovaného míče a zamířil na bližší tyč, kam ale Alex Cordaz fantasticky vytasil svou ruku a míč skvostně vyrazil. Ukázal tak, proč má na rameni kapitánskou pásku.

44

Je mi tak záhadou, proč Artur Ionita dostává za tento souboj žlutou kartu, ale budiž. Nikdo další příliš neprotestuje, jen manažer hostí Pippo Inzaghi kroutí hlavou.

40

Roberto Insigne si zřejmě při jednom ze soubojů přivodil zranění, proto místo něj jde na plac Gianluca Caprari.

39

39. Velká šance hostí nebyla využita

39

Golemić prohrál souboj s Lapadulou, jenž dal krásnou přihrávku přes bránícího Magallána pro Roberta Insigneho. Tohle by kanonýr jeho formátu měl dávat, vždyť šel tváří v tvář sám na brankáře Cordaze. Ten ale jeho zakončení k levé tyči skvěle vychytal. Míč se vzápětí odrazil na Gainluku Lapadulu, jenž celou akci započal, potáhl si balon proti vystoupivšímu soupeři na pravou stranu a vypálil, jenže těsně minul pro změnu pravou tyčku.

29

29. Simeon NWANKWO - 2:0

29

Crotone právě vstřelilo branku!
Celá akce před druhou brankou domácích začala tím, že Junior Messias vyhrál na půli hřiště důležitý souboj a sudí nechal výborně pokračovat ve hře. Domácí tak šli do protiútoku čtyři na dva. Na ose hřiště těsně před vápnem dostal míč Miloš Vulić, který přešel přes obránce a Kamil Glik se mu ve skluzu snažil vypíchnout míč. Tohle byl také zákrok na hraně, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře, jelikož balon prošel na SIMEONA NWANKWA a ten se trefil pod marně se natahujícím a padajícím gólmanem do sítě.

10

10. Sau mířil těsně vedle

10

Hosté se už vzpamatovali z obdržené branky a útočí. Lapadula na hranici vápna přiťukl míč pro Marco Saua, který jako správný útočník nevracel balon zpět, ale zkusil střelu na vzdálenější tyčku. Míč jeden z beků lehce srazil na roh.

9

9. Penalta za tento zákrok na Tuiu odpískána nebyla

9

Po dlouhém autu se k míči ve vápně dostal Alessandro Tuia, respektive balon k němu propadl na penaltový puntík. Stoper Beneventa chtěl zakončit z první, ale zajel do něj Lisandro Magallán a ten může být rád, že se sudí nerozhodl písknout pokutový kop.

4

4. Kamil GLIK - 1:0

4

Crotone právě vstřelilo branku!
Hodně smolný moment pro hosty. Petro Pereira nacentroval z levé strany do vápna, kde sváděl souboj obránce KAMIL GLIK a útočník Simeon Nwankwo. V hlavičkovém souboji sice uspěl Glik, ale nešťastně poslal míč přesně k tyči vlastní branky, kde Montipó neměl šanci zasáhnout.

FC Crotone – Benevento Calcio

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 4. Glik (vla.), 29. Nwankwo, 54. Nwankwo (Rivière), 65. Vulić (Nwankwo) – 82. Falqué

Karty:   87. Messias (COE) – 44. Ionita (BNT), 71. Barba (BNT), 83. Bryan Dabo (BNT)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:13. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:14.

FC Crotone: Cordaz – Djidji, Golemić, Magallán – Rispoli (80. Luperto), Zanellato (84. Rojas), Vulić (80. Petriccione), P. Pereira (80. Mazzotta) – Messias – Nwankwo, Rivière (70. Henrique).
Náhradníci: Festa, Crespi – Mignogna, Cuomo, Mazzotta, Luperto, Crociata, Henrique, Ranieri, Rojas, Petriccione, Siligardi.

Benevento Calcio: Montipò – Improta (75. Falqué), Tuia (75. Caldirola), Glik, Barba – P. Hetemaj, Bryan Dabo, R. Insigne (40. Caprari), Ionita (66. Tello), Sau (66. Di Serio) – Lapadula.
Náhradníci: Lucatelli, Manfredini – Ch. Maggio, Pastina, Caldirola, Foulon, Viola, Tello, Basit, Caprari, Falqué, Di Serio.

Rozhodčí: Simone Sozza