Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

FC Nantes – Racing Lens

1:1

konec (1:0)

17.01.2021, 15:00 • Stade de la Beaujoire (Nantes) • 20. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.76 3.34 2.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hráči Lens naopak ukončili minisérii porážek a z Nantes se vrátí spokojení. Dlouho odpočívat ale nebudou, protože už za tři dny je čeká odložený duel v Marseille, po kterém se mohou vyhoupnout až na 7. místo tabulky. (17:03:25)
Nantes sice zůstalo nad barážovou bažinou, ale jeho náskok se oproti minulému týdnu smrsknul ze čtyř bodů na tři (Nimes po výhře v Marseille přeskočilo Dijon). Právě Dijon má však jeden odložený zápas k dobru, který může pořadím v červeném pásmu ještě hodně zamíchat.
O záchranu hrající Nantes remizovalo potřetí v řadě. Tentokrát s nováčkem soutěže, který se v Ligue 1 rychle adaptoval. Řeč je o klubu z města Lens, které z řeky Loiry vylovilo bod za výsledek 1:1.
Držení míče: 42% : 58%.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:6.
Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:19.

90+2

Konec zápasu.

90+2

V poslední nastavené minutě si po dlouhém nákopu rovná míč na odkop brankář Leca (Lens). A nutno zmínit, že s rozehrávkou vůbec nespěchá.

90+1

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Randal Kolo Muani, přichází Abdoul-Kader Bamba.

90

Domácí si museli dát pozor i na další útok. Při něm měl být balon protečován před branku, což pozorná defenziva Nantes nepřipustila.

88

Hosté zahrozili nákopem. Při něm si za obranu sbíhal Simon Banza, ale k balonu se nedostal.

87

Abdoulaye Touré (Nantes) se pověsil na záda unikajícího protihráče, čímž ho stáhl k zemi. Žlutý trest ho samozřejmě neminul.

85

Ztracené vedení by si domácí rádi vzali zpět. Ze střední distance proto napřáhl Abdoulaye Touré a nechybělo moc, aby vymetl pravou šibenici!

83

Kakuta (Lens) se opět činil. Tentokrát nezakončil, nýbrž nahrál Simonu Banzovi. Ten se uvnitř vápna mezi dvěma soupeři nedokázal prosmýknout.

81

81. Gaël KAKUTA - 1:1

81

Lens právě vstřelilo branku!
Deset minut před koncem je srovnáno! Mauriciův centr z rohového kopu přeletěl dvojici naskakujících hráčů, za nimi si míč zpracoval GAËL KAKUTA a střelou kolem Lafonta upravil na 1:1. Zároveň tak odčinil své zaváhání při penaltě.

80

O vyrovnání usilující Simon Banza (Lens) zkusil zahrozit hlavičkou. Ta nabrala dobrý směr, ale i tak skončila vedle přední tyče, kde navíc stál připravený gólman.

79

Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Jonathan Gradit, přichází Tony Mauricio.

78

Střídat budou také hosté.

78

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Marcus Coco, přichází Ludovic Blas.

77

Steven Fortes (Lens) v souboji o míč přišlápl nárt Sébastiena Corchii a rozhodčí s vytažením páté žluté karty (2:3) dlouho neotálel.

FC Nantes – Racing Lens

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Louza (pen.) – 81. G. Kakuta (Mauricio)

Karty:   50. Kolo Muani (NAT), 67. Corchia (NAT), 87. A. Touré (NAT) – 35. Gradit (LNS), 69. Haidara (LNS), 77. Fortes (LNS)

Neproměněná penalta: 33. G. Kakuta (LNS), mimo

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:19.

FC Nantes: Lafont – Corchia, Girotto, Pallois (C), Fábio – Coco (78. Blas), A. Touré, Abíd, Louza – Kolo Muani (90+1. Bamba), K. Coulibaly.
Náhradníci: Petrić – D. Appiah, Basila, Bamba, Castelletto, Blas, Emond, Mendy, Chirivella.

Racing Lens: Leca – Gradit (79. Mauricio), Fortes, Haidara – Clauss, Cahuzac (C), Fofana, Boura – G. Kakuta – Ganago (72. Muinga), Sotoca (72. Banza).
Náhradníci: Faríñez – da Costa, Banza, Ch. Doucouré, Medina, Mauricio, Issiaga Sylla, Michelin, Muinga.

Rozhodčí: Schneider – Grosbost, Viala