Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Villarreal CF

0:4

konec (0:4)

08.01.2021, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 18. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 3.61 3.3 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavují se dvě minuty.

86

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Francis Coquelin.

86

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Jaume Costa.

79

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Carlos Bacca.

77

Celta Vigo už také začíná být nebezpečná! U pokutového území to nyní pěkně sehrála, díky čemuž mohl zakončovat Alfonso Martínez González, jenž mířil k bližší tyči, ale Sergio Asenjo byl opět připraven!

73

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Alfonso Martínez González.

66

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Samuel Chukwueze.

66

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Fernando Niño, přichází Yeremi Pino.

59

Brais Méndez šel opravdu tvrdě proti míči, přičemž se střetl s hráčem hostů, který to tvrdě odnesl. Hlavní rozhodčí neváhá a vytahuje žlutou kartu.

46

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Miguel Baeza, přichází Jordan Holsgrove.

45+1

V první minutě nastavení se na levé straně utrhl Moisés Gómez, který po několika kličkách dostal míč před bránu, kde z bezprostřední blízkosti pálil Fernando Niño, ale ten trefil jenom boční síť!

45+1

Nastavuje se jedna minuta.

42

Sergio Asenjo se musel poprvé v zápase pořádně činit! Fran Beltrán hlavičkoval úplně sám v pokutovém území, přičemž pálil téměř do levé šibenice. Rána ale neměla dostatečnou razanci, takže brankář Villarrealu měl spoustu času na reakci.

31

Villarreal právě vstřelil branku!
Už je to o čtyři branky, hosté si z protivníka dělají dobrý den! K dalšímu gólu postačila další dobrou přihrávka mezi obránce, kterou tentokrát zachytil FERNANDO NIÑO. Ten musel jednat rychle, protože domácí brankář proti němu vybíhal. Situaci vyřešil naprosto výborně, protože ho překonal lobem. Asistence: Gerard Moreno.

29

Gerard Moreno výborně vystihl přihrávku a sprintuje do dalšího úniku. Zakončení mu nebylo umožněno, takže musel jít do přihrávky, která směřovala před prázdnou klec, ale tam už byl připraven domácí bek!

19

Villarreal právě vstřelil branku!
Tady to vypadá na hotový zápas po prvních dvaceti minutách hry! DANI PAREJO rozehrál další přímý kop, přičemž opět šel do centru. Ten se točil směrem na bránu a navíc byl docela vysoký, takže žádný z hráčů k hlavičce nedostal. S tím ale nepočítal Rubén Blanco, který rozhodně nebyl připraven k zákroku a tak mu míč propadl až do sítě.

14

Villarreal právě vstřelil branku!
Domácí už podruhé selhali při rozehrávce a opět za to pykají! Tentokrát to pokazil Rubén Blanco, jenž naservíroval míč Manu Triguerosovi. Ten následně vymyslel centr na nabíhajícího MOISÉSE GÓMEZE, který z první zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Manu Trigueros.

12

Hosté mají poprvé v zápase výhodu rohového kopu, který si bere na starost Brais Méndez. Ten rozehrává nakrátko na Daniho Pareja, který centruje za něj na zadní tyč, kde se ještě po jedné přihrávce dostal ke střele Fernando Niño, který ale v dobré pozici selhal!

5

Villarreal právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do vedení ze své první větší příležitosti! Dani Parejo výborně zapracoval při napadání, protože obral o míč Denise Suáreze. Následně ještě vymyslel dobrou přihrávku za obranu, na kterou si sběhl GERARD MORENO, kterému tak stačilo brankáře pouze obhodit, což se mu povedlo na jedničku. Asistence: Dani Parejo.

Celta de Vigo – Villarreal CF

0:4

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 5. G. Moreno (Parejo), 14. Moisés Gómez (Trigueros), 19. Parejo, 31. Niño (G. Moreno)

Karty:   59. Méndez (CVG)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:18.

Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Murillo, Olaza – Yokuşlu – Beltrán (73. González), Denis Suárez, Baeza (46. Holsgrove) – S. Mina, Méndez.
Náhradníci: Villar – Holsgrove, Mor, Caricol, Aidoo, De León, Carreira, González, Nolito, Fontán.

Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol (C), P. Torres, Pedraza (86. J. Costa) – Parejo, Capoue (66. Chukwueze), Trigueros (86. Coquelin) – G. Moreno, Niño (66. Pino), Moisés Gómez (79. Bacca).
Náhradníci: Rulli – J. Costa, Foyth, Baena, Ra. Funes Mori, Pino, Estupiñán, Bacca, Coquelin, Chakla, Chukwueze, Raba.

Rozhodčí: Estrada – Alonso, Porrasová