Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Villarreal CF

0:4

konec (0:4)

08.01.2021, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 18. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 3.61 3.3 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (22:54:42)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:18.
Villarreal naprosto bez problémů zdolal Celtu Vigu a prodlužuje její trápení. To se mu povedlo zejména díky skvělému vstupu do zápasu, jelikož šel už v páté minutě do vedení. To ale nebylo zdaleka všechno, protože domácí trestali všechno, co se dalo, a navíc si i sami dokázali vytvořit gólové příležitosti. Výsledkem tedy bylo nakonec čtyřbrankové vedení, na které už Celta Vigo mohla opravdu složitě reagovat. Ve druhé půli si tak aspoň vystřelila na branku, ale nedosáhla ani na čestný zásah a tak naprosto po zásluze dnes končí bez bodu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Rubén Blanco naposledy v zápase rozehrává. Jeho spoluhráči následně hledají cestu dopředu jen z povinnosti, stejně jde ale vidět, že jim příliš nechce.

90+1

Nastavují se dvě minuty.

90

Villarreal pokazil rozehru na své polovině a ještě se musí soustředit na obranu, ale není to moc složité, protože se domácí do zakončení příliš nehrnou.

89

Brais Méndez dobře vypomohl při obraně, když vystihl přihrávku, ale následně to ihned zase pokazil, protože vrátil míč zbytečně soupeři.

88

Nyní už se vyloženě vyčkává na závěrečný hvizd. Hlavní sudí asi ani nebude zápas moc prodlužovat.

86

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Francis Coquelin.

86

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Jaume Costa.

85

Samuel Chukwueze se pěkně vyhnul skluzujícímu Jeisonu Murillovi, následně ho ale doběhl ještě jeden protihráč, takže křídelník hostů raději přihrál dozadu.

84

Lucas Olaza si sympaticky měnil míč s protihráčem a nadějně se uvolňoval, ale zpětná přihrávka na něj neprošla, hosté jí bez problémů zachytili.

83

Dani Parejo vymyslel další velmi nadějný centr, který si tentokrát našel Raúl Albiol, který ale hlavičkoval moc vysoko.

82

Samuel Chukwueze se dobře uvolnil na pravé straně, kde ale následně vůbec nezvládal souboj s Jeisonem Murillem. Ten ho nakonec zachránil, protože fauloval.

81

Celta Vigo si chce připsat čestný zásah a na soupeře začíná docela tlačit, ale hosté to nakonec bez problémů ustáli.

80

Do konce utkání zbývá už jen deset minut, takže teď už je téměř jasné, že se nic zásadního nestane. Domácí by se sice mohli prosadit, ale k bodům jim to už rozhodně nepomůže.

79

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Carlos Bacca.

78

Moisés Gómez si zničehonic lehá na trávník a vypadá to na střídání. Okamžitě jsou u něj ošetřovatelé, ale ten jim hned říká, že dnes dohrál.

77

Celta Vigo už také začíná být nebezpečná! U pokutového území to nyní pěkně sehrála, díky čemuž mohl zakončovat Alfonso Martínez González, jenž mířil k bližší tyči, ale Sergio Asenjo byl opět připraven!

76

Rubén Blanco se po dlouhé době odvážil jít do nákopu, který sice moc přesný nebyl, ale jeho spoluhráči následně velmi dobře zapracovali a míč získali.

75

Hostům se nyní vůbec nepovedlo založení útočné akce, protože jejich přihrávka zamířila jen za postranní čáru, což znamená aut pro Real.

74

Celta Vigo měla výhodu přímého kopu, ze kterého Denis Suárez rovnou pálil, přičemž jeho rána vypadala docela slibně. Sergio Asenjo však chce čisté konto a naprosto bez problémů zasáhl.

73

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Alfonso Martínez González.

73

Rubén Peña nabral slušnou rychlost a uháněl do zakončení, ve kterém mu zabránilo moc velké předkopnutí, po kterém přišel o balón.

72

Další vzdušný míč, tentokrát z pravé strany, naprosto v klidu zastaví Dani Parejo, který s rozehrávkou ani nemusel nikam spěchat.

71

Jordan Holsgrove z velké dálky šel do centru, který se i docela povedl, ale letěl moc blízko brány, což znamenalo snadnou práci pro brankáře Villarrealu.

70

Do konce už zbývá jen dvacet minut, což znamená těžkou pohodu pro hosty, kteří už nyní mohou jen vyklusávat a opatrně vyčkávat na závěrečný hvizd.

69

Po delší době si do balónu kopl také Rubén Blanco, který by už byl z hřiště asi nejradši venku. Nyní si alespoň připsal povedený zákrok.

68

Celta Vigo je stále nesmírně daleko od nějaké příležitosti, takže šance na body už je téměř nereálná.

67

Sergio Asenjo zase jenom pomáhá spoluhráčům s rozehrávkou, což ale udělá určitě rád, protože se většinu času nudí.

66

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Samuel Chukwueze.

66

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Fernando Niño, přichází Yeremi Pino.

64

Villarreal opatrně hledal cestu dopředu přes levou stranu, kde získal aut, který ale nerozehrál moc přesně, takže se potom dopustil nedovoleného zákroku.

63

Domácí se s míčem tentokrát moc dlouho neohřáli. To ale neplatí o hostech, kteří si už pěknou chvíli jen tak přihrávají.

61

Alfonso Pedraza se z levé strany dostal do zakončení, které ale bylo zablokované prvním protihráčem v cestě. Celta Vigo navíc následně získala míč pod svou kontrolu.

60

Vstupujeme do poslední třetiny utkání, kterou s míčem na kopačkách zahajuje Villarreal. Ten se zkoušel dostat do útoku, ale po neúspěchu se raději zase stáhl dozadu.

59

Brais Méndez šel opravdu tvrdě proti míči, přičemž se střetl s hráčem hostů, který to tvrdě odnesl. Hlavní rozhodčí neváhá a vytahuje žlutou kartu.

58

Denis Suárez to konečně zkusil rozhýbat na středu hřiště, kde byl sice okamžitě zastaven, ale míč stejně udržel, protože protihráč hrál rukou.

56

Poprvé v poločase se do hry zapojil také Sergio Asenjo, který si narazil s jedním spoluhráčem. Nic náročného tak řešit nemusel.

55

Gerard Moreno se chtěl nějak uvolnit, ale postupně na něj naběhli čtyři protihráči, kteří mu dovolili jen přihrávku dozadu.

54

Villarreal už přece hraje trochu zataženěji. Při napadání rozhodně není tak aktivní, nyní se ale míč po delší době chopil.

53

Tempo hry je i nadále velmi pomalé. Ani jednomu týmu už se nikam příliš nechce, nechce si zbytečně plýtvat síly, což je vzhledem k aktuálnímu stavu dost pochopitelné.

51

V druhé půli se toho zatím moc neděje. Když je nějaký tým u míče, tak se ho nechce za žádnou cenu zbavit, takže je směrem dopředu opravdu hodně opatrný.

50

Střídající Jordan Holsgrove si na středu hřiště dovolil dost drzou zasekávačku, která mu ale dokonale vyšla, přičemž ale následně stejně přihrál jen dozadu.

49

Domácí se určitě budou chtít ještě pokusit alespoň o čestný zásah, což potvrzují aktivním napadáním. K zisku míče to ale nevede.

48

Villarreal je směrem dobře stále mnohem nebezpečnější a rozhodně nic nechce ponechat náhodě. Do nějaké obranné ulity se tak určitě nebude zatahovat.

47

Na začátku poločasu míč drží jenom domácí fotbalisté, kteří na své polovině snaží o neudělání chyby. To se jim sice povedlo, ale daleko dopředu se nedostali.

46

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Miguel Baeza, přichází Jordan Holsgrove.

46

Začal druhý poločas.
V prvním poločase se nejspíše rozhodlo o osudu tohoto utkání. Villarreal totiž nakonec vsítil čtyři góly, přičemž potrestal všechny soupeřovy chyby a využil i několik svých pěkných šancí. Celta Vigo se naopak nedostala absolutně k ničemu a o přestávce se tak v kabině asi budou dít věci. Na zisk bodů ale už může jen těžko myslet.
Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.

45+2

První poločas skončil.

45+1

V první minutě nastavení se na levé straně utrhl Moisés Gómez, který po několika kličkách dostal míč před bránu, kde z bezprostřední blízkosti pálil Fernando Niño, ale ten trefil jenom boční síť!

45+1

Nastavuje se jedna minuta.

45

Rubén Blanco si dost zasažené sebevědomí aspoň trochu vylepšil vychytaným centrem, po kterém s rozehrávkou moc nespěchá, další rozehrávku už nechce pokazit.

44

Hosté chtějí závěrečné minuty první půle v klidu ukontrolovat. Míč už tak mají nějakou dobu v moci a jen tak si s ním přihrávají.

43

Fran Beltrán tentokrát pálil z hranice šestnáctky volejem, ale ten se mu na rozdíl od předešlé hlavičky vůbec nepovedl, protože skončil několik metrů vedle levé tyče.

42

Sergio Asenjo se musel poprvé v zápase pořádně činit! Fran Beltrán hlavičkoval úplně sám v pokutovém území, přičemž pálil téměř do levé šibenice. Rána ale neměla dostatečnou razanci, takže brankář Villarrealu měl spoustu času na reakci.

41

Fernando Niño se prodral k centru, i když byl v těžké pozici, ale podle toho vypadalo zakončení. To totiž směřovala spíš před bránu, kde tedy měli obránci snadnou práci.

40

Hugo Mallo se opět rozběhl na pravé straně, kde ale tentokrát na přihrávku nedosáhl, protože byla moc vysoká a dlouhá. Míč tak připadne Sergiu Asenjovi.

38

Domácí i přes takový výsledek mají kupodivu lepší držení míče. Je jim to ale absolutně k ničemu, protože si stále nevytvořili jedinou střelu na branku.

37

Fernando Niño už mířil do dalšího brejku, míč ale předtím tentokrát špatně poskočil, takže na něho nedosáhl a doputoval až k brankáři Realu.

36

Fernando Niño byl na půlící čáře skřípnut dvěma protihráči, což muselo být určitě bolestivé, ale naštěstí to nebude mít žádné následky.

35

Villarreal má nyní docela překvapivě problémy při rozehrávce. Nakonec to ale vyřešil dobře, protože pro svého brankáře získal další odkop.

34

Domácí jsou opravdu po dlouhé době u standardní situace. Centr od rohového praporku si však bez problémů pohlídal Sergio Asenjo, který se snad teprve teď zapojil poprvé do hry.

33

Celta Vigo se pokouší o uklidnění hry, ale asi jí to bude už k ničemu. Když takhle zaostává, tak čtyři góly bude dotahovat jen horko těžko. Musel by se stát zázrak, aby vyrovnala.

31

Villarreal právě vstřelil branku!
Už je to o čtyři branky, hosté si z protivníka dělají dobrý den! K dalšímu gólu postačila další dobrou přihrávka mezi obránce, kterou tentokrát zachytil FERNANDO NIÑO. Ten musel jednat rychle, protože domácí brankář proti němu vybíhal. Situaci vyřešil naprosto výborně, protože ho překonal lobem. Asistence: Gerard Moreno.

30

Po prvních minutách tedy Celta Vigo zaostává o tři góly, což už bude hodně složitě dohánět. Stále se navíc nedostala ani do sebemenšího náznaku šance.

29

Gerard Moreno výborně vystihl přihrávku a sprintuje do dalšího úniku. Zakončení mu nebylo umožněno, takže musel jít do přihrávky, která směřovala před prázdnou klec, ale tam už byl připraven domácí bek!

28

Naopak domácí jsou směrem dopředu doslova marní. Nyní sice přichází nákop po pravé straně na Huga Malla, ale stejně následně míč putuje zpět na polovinu hřiště.

27

Hosté se po zisku balónu v klidu posunuli k šestnáctce, do které se jim ale moc nechtělo, takže si přihráli zpět dozadu. Za takového stavu si to určitě mohou dovolit.

26

Étienne Capoue dobře zasáhl proti nebezpečnému centru, míč dokonce trefil takovou silou, že doplachtil až za pomezní čáru.

25

Denis Suárez na středu hřiště nepředvedl zrovna nejlepší zpracování přihrávky, bojovně ale pokračoval v souboji, díky čemuž si nakonec vynutil nedovolený zákrok, ale ponechaná výhoda stejně jeho spoluhráčům byla k ničemu.

24

Hosté samozřejmě působí naprosto uvolněným dojmem, protože nyní toho moc nepotřebují. Jejich obrana stále funguje dokonale, takže ani nemusí nic řešit a v klidu mohou hledat cestu k dalšímu zakončení.

23

Alfonso Pedraza na levé straně hřiště také fauloval, takže přece jen domácí se začínají dostávat do hry. Denis Suárez byl ale od úspěšného centru hodně daleko.

21

Celta Vigo je samozřejmě hodně otřesená a vůbec neví, co má proti soupeři dělat. Nyní si aspoň na útočné polovině vykoledovala faul, ze kterého ale nic nezískala.

19

Villarreal právě vstřelil branku!
Tady to vypadá na hotový zápas po prvních dvaceti minutách hry! DANI PAREJO rozehrál další přímý kop, přičemž opět šel do centru. Ten se točil směrem na bránu a navíc byl docela vysoký, takže žádný z hráčů k hlavičce nedostal. S tím ale nepočítal Rubén Blanco, který rozhodně nebyl připraven k zákroku a tak mu míč propadl až do sítě.

19

Alfonso Pedraza za mohutného řevu končí na trávníku, čímž si vykoledoval další standardní situaci. Dokonce se obejde i bez ošetření.

18

Z velké dálky se následně Dani Parejo opřel do míče, přičemž jeho rána vypadal více než slušně, ale nakonec se mezi tři tyče nevešla.

17

Dani Parejo rozehrává první přímý kop svého týmu. Z velké dálky ale centruje jen na hlavu jednoho z obránců.

16

Hosté pořád zůstávají při chuti. Už zase krouží kolem šestnáctky, ale do toho zatím marně hledají cestu.

14

Villarreal právě vstřelil branku!
Domácí už podruhé selhali při rozehrávce a opět za to pykají! Tentokrát to pokazil Rubén Blanco, jenž naservíroval míč Manu Triguerosovi. Ten následně vymyslel centr na nabíhajícího MOISÉSE GÓMEZE, který z první zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Manu Trigueros.

12

Hosté mají poprvé v zápase výhodu rohového kopu, který si bere na starost Brais Méndez. Ten rozehrává nakrátko na Daniho Pareja, který centruje za něj na zadní tyč, kde se ještě po jedné přihrávce dostal ke střele Fernando Niño, který ale v dobré pozici selhal!

11

Villarreal už zase získal míč při napadání, ale tentokrát si žádnou rychlou akci nevytvořil, nyní se pokouší o tlak.

10

Celta Vigo nasazuje podobnou taktiku jako Villarreal, míč se snaží získat zejména při napadání. Hosté však zůstávají při kombinaci na své polovině stále bezchybní.

9

Nedovoleně hrál také Real a stejně jako soupeř se provinil na útočné polovině, kde byl až příliš důrazný.

8

Pau Francisco Torres byl moc pomalý, u míče byl tak první Brais Méndez, s čímž ale hráč hostů vůbec nesouhlasil a poslal ho k zemi. Bylo to ale nedovoleným způsobem.

7

Celta Vigo je po zpackané rozehrávce nyní mnohem opatrnější a směrem dopředu se jí moc nechce. O míč nechce zase jen tak ledabyle přijít.

5

Villarreal právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do vedení ze své první větší příležitosti! Dani Parejo výborně zapracoval při napadání, protože obral o míč Denise Suáreze. Následně ještě vymyslel dobrou přihrávku za obranu, na kterou si sběhl GERARD MORENO, kterému tak stačilo brankáře pouze obhodit, což se mu povedlo na jedničku. Asistence: Dani Parejo.

4

Denis Suárez se výborně odprostil od protihráčů, přičemž si tak získal spoustu prostoru ve středu hřiště, který využil k zakončení, ale to bylo jen příliš vysoké.

3

Celta Vigo je směrem dopředu mnohem opatrnější. Nakonec našel cestu k šestnáctce Brais Méndez, který tam poslal i docela nadějnou přihrávku, která ale neprošla.

2

Néstor Araujo se po tvrdém souboji svíjí v bolestech, ale nakonec se obejde bez ošetření a ihned se zapojí do hry.

1

První útok zápasu podniká Villarreal, který už získal vhazování na levé straně, po kterém je však zahnán zpět na půlící čáru.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Real Club Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Murillo, Olaza – Yokuşlu – Beltrán, Denis Suárez, Baeza – S. Mina, Méndez.
Náhradníci: Villar – Holsgrove, Mor, Caricol, Aidoo, De León, Carreira, González, Nolito, Fontán.

Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol (C), P. Torres, Pedraza – Parejo, Capoue, Trigueros – G. Moreno, Niño, Moisés Gómez.
Náhradníci: Rulli – J. Costa, Foyth, Baena, Ra. Funes Mori, Pino, Estupiñán, Bacca, Coquelin, Chakla, Chukwueze, Raba.

Rozhodčí: Estrada – Alonso, Porrasová.
Villarreal CF
Villareal je na tom o trochu lépe než jeho dnešní soupeř, ale tento celek už dlouhodobě patří k těm lepším španělským klubům, což potvrzuje i letos. Aktuálně se nachází na pátém místě se ziskem 29 bodů, takže stále může myslet na Ligu mistrů, o kterou bude svádět boj zejména s Realem Sociedad, na který ztrácí jeden bod. I forma dnešních hostů je dost dobrá. Ti totiž v letošním ročníku zaznamenali pouhé dvě prohry, takže mají i méně porážek než třeba Real Madrid nebo Barcelona, lepší je jenom Atlético. Jeden z těchto nezdarů přitom přišel celkem nedávno, protože Villarreal padl v závěru roku 0:2 se Sevillou. To ale následně napravil proti Levante a v klidu se v Copa del Rey dostal také přes Zamoru. Dnešní hosté tak dnes budou chtít prodloužit vítěznou vlnu, rozhodně na to mají, protože jsou mírnými favority.

Poslední tři utkání
Zamora vs. Villarreal – 1:4
Villarreal vs. Levante – 2:1
Sevilla vs. Villarreal – 2:0
Real Club Celta de Vigo
Celta Vigo se loni i předloni jen tak tak udrželo, ale letos ještě může zabojovat o pohárovou Evropu. Na začátku sezony to sice opět nevypadalo moc nadějně, ale v závěru listopadu se Real rozjel a během šesti zápasů si připsal rovnou pět výher a jednu remízu, což tedy znamenalo zisk šestnácti bodů a posun až na osmé místo tabulky. V poslední době však Celta Vigo zase začala prohrávat, i když proti Realu Madrid se to dalo určitě čekat. Co se ale očekávat nedalo, bylo vyřazení v Copa del Reys Ibizou, což je tedy opravdu velké selhání. Dnes si tak budou chtít domácí spravit náladu.

Poslední tři utkání
Ibiza vs. Celta Vigo – 5:2
Real Madrid vs. Celta Vigo – 2:0
Celta Vigo vs. Huesca – 2:1
Dobrý večer u španělské kopané! Tento pátek se rozjíždí již osmnácté kolo LaLigy, které zahájí duel mezi Celtou Vigo a Villarrealem. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Celta de Vigo – Villarreal CF

0:4

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 5. G. Moreno (Parejo), 14. Moisés Gómez (Trigueros), 19. Parejo, 31. Niño (G. Moreno)

Karty:   59. Méndez (CVG)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:18.

Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Murillo, Olaza – Yokuşlu – Beltrán (73. González), Denis Suárez, Baeza (46. Holsgrove) – S. Mina, Méndez.
Náhradníci: Villar – Holsgrove, Mor, Caricol, Aidoo, De León, Carreira, González, Nolito, Fontán.

Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol (C), P. Torres, Pedraza (86. J. Costa) – Parejo, Capoue (66. Chukwueze), Trigueros (86. Coquelin) – G. Moreno, Niño (66. Pino), Moisés Gómez (79. Bacca).
Náhradníci: Rulli – J. Costa, Foyth, Baena, Ra. Funes Mori, Pino, Estupiñán, Bacca, Coquelin, Chakla, Chukwueze, Raba.

Rozhodčí: Estrada – Alonso, Porrasová