Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester United – Aston Villa FC

2:1

konec (1:0)

01.01.2021, 21:00 • Old Trafford, Manchester • 17. kolo • Michal Raška

Tipsport: 1.69 4.26 5.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je dnes ode mě vše, děkuji Vám za pozornost. (23:02:52)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:10.
Je konec. Manchester United zvítězil nad Aston Villou poměrem 2:1 a dorovnává tak se stejným počtem bodů první Liverpool!
Už ve 2. minutě se dostal ke střele Fernandes, ale Martínez byl připraven. A stejně tak si hostující gólman poradil také s pokusem Martiala v 11. minutě. O dvě minuty později se ale i na druhé straně předvedl de Gea proti střele McGinna. Ve 37. minutě přišel opět pokus Bruna Fernandese, který ale skončil těsně vedle. Ve 40. minutě už se ale měnit stav skóre na 1:0, když se po centru Wan-Bissaky z pravé strany prosadil hlavou Anthony Martial.
Do druhé půle vstoupili hosté velmi aktivně a v 52. minutě předvedl de Gea skvělý zákrok po hlavičce Watkinse. V 58. minutě se už hosté dočkali srovnání na 1:1, o které se postaral Traoré. V 61. minutě byl ale zfaulován uvnitř vápna Pogba a následnou penaltu si vzal na starost Bruno Fernandes, který ji proměnil a poslal rudé ďábly do vedení 2:1. Následně se United dostal do několika šancí, ale ani jedna neskončila brankou. V nastaveném čase měl dobrou příležitost Cash, ovšem de Gea jen potvrdil famózní výkon v tomto utkání.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Keinan Davis se snažil uvnitř vápna prodrat ke střele, ale jeho ránu dokázal zblokovat Axel Tuanzebe.

90+5

Bailly s Tuanzebem skvěle získali míč, když se hosté snažili projít po levé straně. Následně se United dostal dopředu, ale Pogbova přihrávka nebyla přesná.

90+4

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Fred, přichází Axel Tuanzebe.

90+4

Hosté tak měli k dispozici další roh, ale tentokrát se Ollie Watkins nedostal ke hlavičce a následovat bude odkop od domácí svatyně.

90+3

90+3. De Gea vyrazil ránu Cashe!

90+3

Tentokrát byl roh rozehrán nakrátko a Matthew Cash se dostal ke střele z nějakých dvaadvaceti metrů, ale jeho ránu k levé tyči skvěle vychytal David de Gea, který dnes předvádí fantastický výkon!

90+2

Daniel James na přední tyči odhlavičkoval míč do zámezí a následovat bude další rohový kop.

90+2

Eric Bailly dokázal zblokovat přihrávku soupeře a Aston Villa má k dispozici rohový kop z levé strany, o který se postará Jack Grealish.

90+1

Daniel James se dostal do protiútoku, ale míč si posléze moc předkopl a následně se Pogba dopustil faulu, aby přerušil možný protiútok soupeře.

90

Rozhodčí nastavuje 5 minut navíc.

90

A další žlutá karta pro domácí, tentokrát jí uviděl Nemanja Matić po faulu na Grealishe.

90

Marcus Rashford znovu ukázal obrovskou rychlost, ale nakonec předal míč Jamesovi na levou stranu, který chtěl centrem z první najít Martiala, ale balón skončil jen u brankáře Martíneze.

89

Domácí si chtěli vymodlit faul, který sudí nepískl a hrozil tak brejk Aston Villy, který zastavil za cenu žluté karty Luke Shaw.

88

A právě Daniel James se po pár desítkách vteřin na trávníku dostal po přihrávce od Pogby k míči uvnitř vápna a zakončil, ale jeho pokus k pravé tyči skončil v moci Emiliana Martíneze.

Manchester United – Aston Villa FC

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 40. Martial (Wan-Bissaka), 61. B. Fernandes (pen.) – 58. B. Traoré (Grealish)

Karty:   49. Maguire (MAN), 55. Bailly (MAN), 89. Shaw (MAN), 90. N. Matić (MAN)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:10.

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Maguire (C), Bailly, Shaw – P. Pogba, Fred (90+4. Tuanzebe), McTominay (65. N. Matić) – B. Fernandes (87. D. James) – Rashford, Martial.
Náhradníci: D. Henderson – Greenwood, D. James, Lingard, Mata, N. Matić, Telles, Tuanzebe, van de Beek.

Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings, Targett – J. McGinn, Douglas Luiz – B. Traoré (79. Ramsey), Grealish (C), El Ghazi (84. Davis) – Watkins.
Náhradníci: Heaton – Davis, A. Almuhammadí, Guilbert, Hause, Nakamba, Hourihane, Ramsey, N. Taylor.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett