Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – West Bromwich Albion

1:1

konec (1:0)

27.12.2020, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • 15. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 1.11 10.6 26.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Po včerejší výhře Arsenalu nad Chelsea tady tedy máme další překvapivý výsledek patnáctého kola, kdy předposlední West Brom uhrál senzační bod proti vedoucímu Liverpoolu! To už tedy ode mě bude pro tuto chvíli vše a přeji příjemný zbytek dne. (19:28:07)
Držení míče: 78 % : 22 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 8:5.
West Brom po senzační remíze proti Manchesteru City obírá o body také Liverpool! Reds stála tři body špatná finální koncovka. Domácí totiž v prvním poločase soupeře jednoznačně přehrávali a skoro pořád hráli kolem vápna protivníka, ale z tohoto tlaku vytěžili jenom jednu jedinou střelu mezi tři tyče, která sice skončila gólem, ale stejně to bylo docela slabé. Toho Baggies ve druhé polovině utkání dokonale využili, protože se také konečně začali dostávat do hry, díky čemuž se nakonec přece jen prosadili a berou neskutečně cenný bod za remízu s úřadujícím mistrem, který jim ještě v závěru neuvěřitelným zákrokem zachránil Sam Johnstone.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Domácí už podnikají jeden z posledních útoků, což moc dobře vědí, takže si na něm dávají opravdu záležet. Nakonec ale z levé strany jen nepřesně odcentroval Sadio Mané.

90+3

Centr Jordana Hendersona už není přesný, v klidu ho lapil gólman West Bromu, který samozřejmě s rozehrávkou nebude vůbec pospíchat.

90+2

Domácím opravdu začíná téct do bot, protože na urvání druhé branky už mají jen pouhé dvě minuty. Na útočné polovině navíc zase pokazili přihrávku, takže ještě musí rychle spěchat dozadu.

90+1

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Conor Gallagher, přichází Branislav Ivanović.

90+1

Nastavují se čtyři minuty.

90

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Divock Origi.

89

89. Firmina o jasný gól připravil Johnstone

89

Liverpool dělilo od druhého branku pár centimetrů! Centr totiž skončil přímo u Roberta Firmina, který sice docela dobře hlavičkoval ke vzdálenější tyči, ale Sam Johnstone střelu špičkou prstů vyrazil na rohový kop!

88

Albion chce aktuální stav za každou cenu udržet, po zisku míče se tak vepředu moc dlouho neudržel, protože většina hráčů zůstala vzadu, kde si hlídají všechny forvardy soupeře.

87

Trent Alexander-Arnold posílá do pokutového území jen přetažený centr, míč si však aspoň našel Andrew Robertson, takže domácí útok může ještě pokračovat.

86

Úřadující mistr tvrdě svírá nováčka na jeho polovině, do žádné výraznější šance se ale neumí dostat. Z dálky to tak zkusil Alex Oxlade-Chamberlain, kterému došla trpělivost, ale nastřelil jen prvního protihráče v cestě.

85

Reds samozřejmě okamžitě začínají usilovat o svou druhou branku, z pravé strany tak přišel docela nebezpečný centr, který Sam Johnstone na poslední chvíli zkrotil.

83

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Curtis Jones, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.

82

82. Semi AJAYI - 1:1

Liverpool FC – West Bromwich Albion

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. Mané (Matip) – 82. Ajayi (Matheus Pereira)

Karty:   56. O'Shea (WBA)

Držení míče: 78 % : 22 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 8:5.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip (60. R. Williams), Fabinho, Robertson – Jones (83. Oxlade-Chamberlain), J. Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah, Firmino (90. Origi), Mané.
Náhradníci: Kelleher – R. Williams, N. Phillips, N. Williams, Milner, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Minamino, Origi.

West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, Ajayi, O'Shea, Gibbs – Sawyers – M. Phillips (C), Robinson (73. Matheus Pereira), Gallagher (90+1. Ivanović), Diangana – Grant (78. Ch. Austin).
Náhradníci: Button – Ivanović, Peltier, Grosicki, R. Harper, Krovinović, Edwards, Matheus Pereira, Ch. Austin.

Rozhodčí: Friend – Beck, Holmes

Diváci: 2000